Бръмбарите в главите ни

• 93 906
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 885
  • София
На мен пък непременно трябва да ми свети от някъде!

# 886
На мен пък непременно трябва да ми свети от някъде!
То това твоето не са бръмбари тогава, ами живи светулки! Joy

# 887
И аз предпочитам да е тъмно, за да заспя. Иначе няма заспиване. Също имам чувството, че блещука светлината в очите ми, ако има източник на светлина.

# 888
Аз до такава степен съм се научила да спя само в непрогледен мрак, че ако ми се изхлузи маската за сън, се будя. А имам плътни завеси. Или ако я забравя при пътуване, също се будя по изгрев в 5-6 часа, без да влиза директно слънчева светлина, а само леееко да стане по-светло в стаята🙃
И с тапите за уши на затворен прозорец.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 20:45 от Velma125

# 889
Аз спя в тъмнина и тишина на затворен прозорец.

# 890
  • София
И аз обичам плътни завеси. Ако ми грейне слънцето сутринта и съм до там.

# 891
Колко сме различни хората..🙂 Не бих се чувствала комфортно да спя в напълно тъмна стая, имам чувството, че се задушавам. Обичам да влиза някаква естествена светлина през прозорците; обичам прохладния свеж въздух в ранните часове също така.

# 892
  • Fairbanks, Alaska
Аз също спя на лампа-помага ми да заспя веднага като помириша възглавницата. А лампата е от най-лошите възможни-луминесцентна тръба 58 W. Масово всички се оплакват от това осветление, а за мен е перфектно. Също така лятото не се завивам и прозорецът е отворен на съвсем лек процеп.

# 893
Кой както е свикнал от малък май, то е горе-долу същото и с шума дали ще пречи или не. Но това твоето под такава силна лампа наистина си е за отбелязване, не мисля че е често срещано.

# 894
Обичах да спя на тъмно. След това се роди дъщеря ми и след като почна сама да ходи до ВЦ се научих и да спя на светло, че иначе се пребиваше. Обичах и да спя на тихо и чувах телевизорите на съседите през един етаж (мм не чуваше!), след това почнах нощни смени, живея и на центъра, та свикнах и на шум. Въобще, когато много му се спи на човек спи всяка 😉

# 895
  • Бургас
Преди години спях на включен телевизор,без звук. Сега това е абсурд! Искам си тъмнината. Понякога включвам  лампичките от коледните украси,които си стоят целогодишно. Но понякога и те ме дразнят.

# 896
При мен телевизорът ме приспива. Без телевизор преди заспиване не мога. Намалявам звука му и след 10-15 минути съм заспала. Нагласявам го на изключване за след 40 минути и се самоизключва.

# 897
Преди време спах в стая на хотел чиято силна неонова реклама осветяваше с цветовете си улицата и блокът до хотела,и се виждаше от прозореца на стаята ми. Беше много приятно. И ретро. Все едно в американски филм от 70-те и 80-те години на миналият век. Yum

# 898
  • Атина
Супер тема.. Тъкмо днес се ядосвах на моите, как един не загина, ами се множат..
Почвам: Не обичам цветове. От ученичка може би, нося само бяло и черно. В обзавеждането вкъщи- също. Единствените цветни петна вкъщи са плюшените играчки и металните джаджи ( +инокса).
Вкъщи задължително съм по пижама и без бельо Confused  .Прибирам се, душ, обличам пижама, а преди лягане обличам друга само за сън.Ако няма инциденти, задължително се перат на третия ден.Шашава работа.
Имам коледни лампички в една метална кошничка и светят целодневно, целогодишно.
Нямам опаковки с нещо в шкафовете. Освен чипсове и разни хрупкави лиготийки. Всичко се вади и се слага в кутии, буркани или там подходящи съдове. Не мога и да ям от опаковка.
Не мога да ям, докато пътувам. Демек в движение. На крак мога, но трябва тялото да е в покой.Joy
Задължително преди лягане, проверявам 10101 пъти дали е заключена входната врата, а алармата включена.
Сега, като ги прочетох отново, мисля да ида да се диагностицирам. Joy

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 13:13 от Маркизата

# 899
  • София
Аз също свалям всичко от вратата, мятам един душ и обличам домашни дрехи без бельо.
Имам си рутина на мазане на лицето с 2-3 неща всяка вечер. Понякога следобед си мия лицето и пак се мажа и се гримирам - луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт