Бръмбарите в главите ни

• 93 902
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 930
Ммм без бикини да ходя из вкъщи. Абкурд. Все пак имам роднина, който се ме оглежда тялото и щеше да се възмути, че ходя без бикини. Той се възмущава да ме види по цици само, когато влезе в стаята точно, когато се събличам. Казва ми, че има баня за тази работа. Все едно не е виждал цици. Grinning Ей, тези мъже усещат кога да влязат някъде, за да видят жената гола. Става въпрос за брат ми.
Когато съм сама вкъщи и в това горещо време и ако няма какво мръсно да върша като пускане на прахосмукачка, обиране с четка коси по килима и т.н, ходя си чисто гола. Колко е комфортно така. Така щях да ходя и пред мъжа си, ако имах такъв. Знам, че щеше да бъде постоянно изкушение за него, но така ми е по-добре. Диша ми кожата и не се потя толкова много.
За косата-когато беше доста дълга не я връзвах през нощта. Исках главата ми да си почине от това постоянно изпъване, докато през деня е вързана. Когато беше много горещо времето с дълга коса, я връзвах, за да не се изпотявах. После на сутринта ме боляха корените. Връзвам я, защото мразя да ми се пречи и завира насам-натам. Сега е по-къса-през деня е вързана, а през нощта-не.
За дръжката на тигана също я нагласявам да сочи стената поради същата причина, която е посочена. Не мисля, че това е бръмбар в главите ни. Това е предпазна мярка за здравето.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 01:55 от Анонимен_7

# 931
Е, пред други дето не им е работа да те виждат без дрехи няма как, наистина.
Което преди време бързо научи семейството ми да чука преди да влезе в моята стая. А преди няколко години и племенника ми. Набързо му се обясни че щом съм затворила вратата, няма работа да нахълтва а влиза при мен само след като почука и бъде поканен. За което може да трябва да изчака да облека нещо. Малък беше, но схвана.

Голям човек ако се опита в собствения ми дом да ми каже че трябва да се крия в банята а не да се преобличам в моята си стая... нещо не виждам как ще стане. Той дето е видял нещо да се възмути, но ако съм аз даже и ще чуе много неща да го възмутят и те Grinning
Едната ми леля имаше такова изказване - едни селски дейности се вършат на лозето - слънце, жега и прочие, съответно тя се е съблякла по някакъв потник или от сорта, може и бельо да е било но със сигурност не гола и досущ неприлично. Баба ми се възмущава не я ли е срам? "Майко, страшно ми е горещо! Който го е срам - да не гледа!" Joy Край - от тогава това е редовният лаф за всеки, възмутил се от нещо видяно. Grinning

# 932
  • Пловдив
Много хубава тема, чак сега я откривам. Четох отначало донякъде, после последните няколко страници, та да се включа и аз с моите калинки.

Също много обичам бухали. Имам много фигурки, наредила съм си ги и им се радвам. Купувам си раници, чанти, несесери с бухали и съответно приятелките ме знаят и ми подаряват.

Други бръмбари ми са номерата на колите. Постоянно ги гледам и смятам. Едно време майка ми казваше, че когато сумата на едната двойка е равна на другата, примерно 2516 номерът е щастлив и аз броя щастливите номера като пътувам, дори и да шофирам. Е, тогава не виждам всички, но хвърлям по едно око и броя колко такива коли срещам. Понякога си наумявам, че трябва да видя определен брой и си намислям малко желание, ако успея да ги издокарам толкова  смятам, че ще се сбъдне. Както казват - всеки луд с номера си, в случая с бръмбарите Simple Smile

# 933
Сега в жегите наизлязоха и щъкат мравки по тротоарите. Правите ли път на мравките или ги газите без да гледате? Yum

# 934
  • София
Сега в жегите наизлязоха и щъкат мравки по тротоарите. Правите ли път на мравките или ги газите без да гледате? Yum
Когато си гледам в краката и видя, винаги заобикалям.. отделно и охлювчета като видя по пътеките ги премествам, за да не бъдат сгазени... на всичко път мога да направя, освен на хлебарките..от тях изпадам в паника, пищя и бягам далеч.

# 935
Правя път на всяко живо същество, освен на гнусливите и гадините като хлебарките, миризливките, стоножките и т.н. Аз хлебарка не убивам. Не мога просто да пипна тази гнусотия и пълно с бактерии изчадие. Като я убиеш, нещо слузесто жълто-бяло изтича от нея.

# 936
От всяко насекомо би излязло нещо гадно, ако реши точно на мен да ми се пречка... Grinning
Не че точно хлебарки виждам често де, ама те пък съвсем нямат място около мен. Последната която видях, имА нещастието да ме срещне в 6 (шест!) сутринта - нещо което не пожелавам никому. Joy Не знам кой беше по-изненадан ама дори не побягна а се гледахме известно време. Аз по-малко се чудих де. - Ти какво правиш тука бе, @#&#-$@#+$ ?!? Яяя, зЕми тоя чехъл! Joy
Аз бръмбари си имам достатъчно в главата, други не ща Grinning
Виж миризливките ги ловя със салфетка и биват ескортирани през прозореца. Или метнати в тоалетната и веднага водата. Според което ми е по-близо. Такова съм си наумила че ако го убия, ще се разсмърди. Дори не знам дали е така, но знам и чче не мисля да пробвам Grinning

# 937
Уф, мисля си, че нито една хлебарка не може да се сравнява с поповите прасета от детството ми. Баби ми заръчваше, ако видя попово прасе в градината, да го настъпвам. Мисля, че оттогава имам травма.😅

# 938
  • Майничка
Natka, дълбоко си права, че ще се разсмърди, при това продължително.

# 939
  • Sofia
Поповите прасета не са ли доста големички за да се мачкат с крака 🤔?

Много ме е гнус от всякакви пълзящи и летящи 😱
Тази година май по-малко има смрадливки 🤭
Мин.год.беше почти невъзможно да поседи човек на терасата и в стаите постоянно влизаха незнайно как и откъде...
Аз ги ловя в шише с малко вода и течен сапун....хуманно 😃
Не ги мачкам,че мирисът им е непоносим за ноздрите ми 😖

# 940
  • Glasgow
При мен започнаха да излизат голите охлюви, от които като цяло нямам страх, защото май не бях виждала преди и не ги свързвам с нещо неприятно. Оставят слузести следи навсякъде, в старата ми квартира понеже беше на първи етаж на нивото на земята, сутрин разбирах че са ме посетили по слузестите следи 😑 а веднъж почиствах една барака в двора, че беше се наводнила от дъждовете и издърпах с метлата два удавени и набъбнали от водата, направо изкрещях, на извънземни същества приличаха.
Миризливките бяха кошмар 😖

# 941
  • USA
Сетих се за още един бръмбар, който имам.
Когато си мия зъбите и чешмата е пусната, винаги държа свободната си ръка под водата.
Този навик ми е от дете и си мисля, че идва от това, че са ни казвали, че водата не трябва да се разхищава, а щом ръката ми е под водата, значи не я хабя напразно. Бяхме на бойлер и топлата вода бързо свършваше, а аз зъби мия с топла вода.
Най-лесно е да спра кранчето, докато го правя, но и това ми е бръмбар и не мога.

# 942
  • Враца
Аз също, като не съм под душа, ако трябва да взема нещо от шкафчето, винаги си протягам  единия крак, да е под струята и така, водата не се хаби Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Смешно е , но някак инстинктивно, винаги го правя Simple Smile

# 943
На стълби винаги прескачам третото стъпало.Бях много малка,когато ми разказаха някаква глупава страшна история за третото стъпало,която не помня,но навика да прескачам третото стъпало си ми е останал и до днес.
На 14-то число от месеца, е моето фатално число.Забелязала съм,че почти всички неприятности ми се случват на 14-ти.

# 944
У дома миризливките са напаст,адски мразя миризмата им. Имало е години,есенно време цялата къща е отрупана с тях,сякаш нагрятата от слънцето изолация ги привличаше. Отдавна заради тях спрях да простирам на балкона и целогодишно простирам на сушилници в къщи. Ловя ги внимателно със салфетка и през тоалетната ги пращам да плуват в отходната шахта. Там пуснах и едно малко змийче,което отлежаваше на дъното на кофа в гаража. Голям проблем са ми паяците,по растения в градината,също в къщата,докато обера паяжините и пак са ги оплели. Сега оси има много, правят гнезда,вчера две съборих.Стършелите пък си правят на едната тераса къщички от кал.

Общи условия

Активация на акаунт