Отговори
# 375
deiza аз много харесвам спалното бельо на ИКЕА. На баткото почти всички са купени от там.

# 376
В English home също има хубаво спално бельо, на бебето взех сега чаршаф с ластик от Reserved и ми хареса, от Икеа също съм вземала за сина ми и от Лидл също има един хубав комплект😃

# 377
  • Варна
Ние взехме от Сладък сън.
Изглеждат добре.

# 378
Ние взехме от Сладък сън.
Изглеждат добре.

И аз взех чаршафи и обиколник от там. Доволна съм

# 379
deiza, леле, колко си смела с децата сама на море в почти 9 месец. 😀
Да си изкарате докрая спокойно и лежерно на по-хладничко. В Пловдив родителите ми казват, че е ужас жега. Имаме роднини, които живеят в село до Петрич. И там не са за завиждане

# 380
Благодаря за предложенията. Ще ги разгледам, дано си харесам. Че напоследък съм станала доста претенциозна.
Да, в Пловдив е ад, затова предпочитам да съм тук. Поне докато мине тази гореща вълна.

# 381
Mint., вторник на тонове ли си? Аз съм от 16:30. Може да се засечем, ако и ти си тогава

# 382
45-дневният болничен платен ли е ?
Искат ми 50 лв за него.

# 383
Искат ми 50 лв за него.

До килйоти знам, не се заплаща. Той е задължителен, ако греша да ме поправят. В Понеделник ще бъда по наясно, тъй като тогава ще взема моя.

Когато перете или започнете с прането, после сушилня ли ще ползвате или простира? Има някакви гадинки по простира и някак не ми се иска да рискувам 🤷‍♀️

# 384
И аз в понеделник трябва да го взема,но ми казаха 50 лв от болницата да го взема.

# 385
Аз пера и пускам в сушилнята без да гладя. Така правих с баткото, сега също.
На мен за 45 дневния не са ми искали пари, за предишните си плащах.

# 386
  • Пловдив
Искат ми 50 лв за него.

45 дневния болничен е безплатен.

# 387
Аз си го взех на 01 юли от АГ в болницата безплатно

# 388
Не е безплатен навсякъде, май само при ЖК по здравна каса.

# 389
Странно,  моята АГ неработи по здравна каса и болницата е Токуда…. Но явно всяка болницата си има някакви правила….🤔
Не е безплатен навсякъде, май само при ЖК по здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт