Отговори
# 555
Ами аз съм в 30 седмица.. С Термин за Септември, но влизам в 9 ти месец през Август. Но шпа помага... утре ще тичам на тонове. Дано изкарам ноща.. 🙏🙏🙏

# 556
Следете си болките дали си усилват и дали стават все по - болезнени. И ако но шпа не ви подейства по - добре отидете до някоя болница да ви видят.

# 557
Здравейте, мами! Минавам да се похваля. Вчера,след 9 часа мъки,по естествен път,се роди нашия син Георги! Мъж, 3 350, 52 см. Имах ужасно тежка бременност,но всяко нещо си заслужаваше. Успех на всички! ❤️

# 558
Честито, sradova! Да бъде здрав! На теб бързо възстановяване! 🌷

# 559
  • София
sradova, Georgieva9, Sladkishi  - честити рожби! Да са живи и здрави, а на мамите - бързо възстановяване 🩵❤️🩵
Аз още съм в Майчин дом, това ми беше 6-та нощувка и се моля на визитацията да кажат, че е добре бебока и да ни дадат зелена светлина за изписване утре. Но ще видим, тук мненията са предпоследни винаги!
Ако имате запитвания за престоя и организацията в болницата - за 12 етаж, мога да отговоря от място 😀

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 09:22 от mhk_2007

# 560
sradova, честит Георги. Нека бъде здрав и щастлив, а на теб бързо възстановяване! Heart

# 561
mhk_2007 Как седи въпроса със свиждането? Татковците могат ли да влизат в стаите вече?

Честито sradova !! ❤

# 562
  • София
Честито на мамчетата, които вече гушкат своите малки ангелчета! Пожелавам ви да бъдете здрави, щастливи и с много късмет!

# 563
sradova , честита радост! Flowers Rose Бъдете здрави и щастливи! Пожелавам ти бързо възстановяване! Heart Heart

# 564
sradova, честито! Жив и здрав да ви е Георги и много да ви радва! 💙
Бързо възстановяване! 🌷

# 565
Здравейте, мами! Минавам да се похваля. Вчера,след 9 часа мъки,по естествен път,се роди нашия син Георги! Мъж, 3 350, 52 см. Имах ужасно тежка бременност,но всяко нещо си заслужаваше. Успех на всички! ❤

Честито момченце! Да расте здраво и щастливо! 🩵 Бързо възстановяване🌹

# 566
sradova Честит Георги и да е жив и здрав и много да ви радва 💙💙💙

# 567
  • Пловдив
И аз да се похваля тази сутрин проплака бебе Крисия 2550кг 47 см.Термина ми беше на 13.08,но заради кръвното се наложи доста по ранко.

# 568
Честити бебчета! На мамите бързо възстановяване!
Аз вече съм в Пловдив и съм поръчала почти всичко. Другата седмица ще оправям багажа за болницата и ще пера и гладя. Остана само ваничка от големите покупки и някакви дреболии, които ще се взимат в движение.
В Пловдив е адската жега, почти не се показвам навън.

# 569
Лелеее, колко нови бебчета! Честито на всички!

Аз бях на тонове вчера, засече се даже една контракция, точно 2 седмици до секциото у трябва да се поспра малко. Трябва да лежа и да почивам, че да дочакам секциото, а хич не ми се седи на едно място😃 Малко се постреснах де, та ще гледам я карам по-кротко.
mhk_2007, ще съм благодарна да дадеш информация за 12-тия. И аз се интересувам за свижданията и като цяло за всичко😄

Общи условия

Активация на акаунт