Отговори
# 615

Flowers Bouquet ЕМИ*
с един бонбон никой не остава
затова и фотките на любимеца са като шоколад,
колкото повече, толкова по-добре
Yum

# 616

Софи, днес всичко ми е шоколадово.
     А Толга внесе допълнителна сладост - не два, 202 бонбона ще изям, стига да знам, че скоро маминият ще ни зарадва с нов проект.

# 617
   Софи, днес всичко ми е шоколадово.
     А Толга внесе допълнителна сладост - не два, 202 бонбона ще изям, стига да знам, че скоро маминият ще ни зарадва с нов проект.
Flowers Bouquet ЕМИ*
не може да минем без шоколадов коктейл и
 сладолед точно в края на Световния* ден
но малко ми нагарча, дори и Феми не мина насам
в късните часове..
Наздраве и за новия ден,
да ни е сладко!!
Kissing Heart Chocolate Bar

..и с проект ще ни зарадва скоро, защото
Hands Pray

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 01:49 от EvaKrusteva

# 618
Здравейте, момичета!

"Ако някой не ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите."
Тензин Гяцо

Нека денят ви бъде усмихнат и весел, успешен и щастлив, изпълнен с обич и топлина!

14 септември - Кръстовден

В народните вярвания Кръстовден се свързва с началото на есенния сезон, с време за сеитба на зимните култури, време за гроздобер. Смята се, че гроздето преди Кръстовден не е добре узряло, но на този ден се плетат кошниците за гроздобер.
На този ден най-възрастната жена в домакинството, опича Кръстова пита (кръсташка) - обреден хляб с украса от кръст върху него. Когато се съберат домашните, го разчупва над трапезата и го нарича "Кръстец кръст да боли, мене кръст да не боли", цялото домочадие повтаря словата.
Смята се, че от този ден Слънцето се връща назад към зимата, денят и нощта се кръстосват, студът наближава и може да те боли кръста. За това с тези ритуални думи всички смятали, че се предпазват от болки в кръста през идната година.
На Кръстовден се спазва строг пост "говеее се за кръста" и не се яде нищо червено: червен пипер, домати, репички, червени ябълки и т.н.

Скрит текст:

Софи, благодаря ти за шоколадовия коктейл, сладоледа и оптимизма, който струи от поста ти.
     Не можем насила да накараме никого да се отбива при нас, но двете с теб ще изведем до 50 стр. и тази тема. Няма да оставим маминия красавец да плува и през есента, че може да замръзне. Ще посрещнем студените есенни дни в нова къщичка.
     Пожелавам на всички много здраве и успехи. Честит да ни е днешният празник!

# 619
Кръстов ден .
Живи и здрави и благословени. Амин! Днес баща ми също е именник да е здрав най вече че с тия стави го закъса.Hands Pray

Емка , да не се излежаваш на някой гръцки остров рано си се разписала.
Ако е така приятна ваканция и море.
И аз другата седмица ще отсъствам.

Софи , 🌷 Тенкс за шоколадовата почерпка.Yum

# 620

Феми, за съжаление не съм на гръцките острови. Тези наводнения доста ме уплашиха, пък и внукът ми миналата седмица беше на Тасос и едва се прибра, фериботите не са работили заради вълнението на морето.
     Закъсах го - в Турция земетресения, в Гърция наводнения. Направо не зная накъде да запраша, а ми се ходи някъде. Само дано не си остана с мечтата за почивка на море тази година.
     А ти да не забравиш да ни изпратиш хубави изгледи от Охридското езеро.
     Днес за обяда ни ще се погрижи Амине. Да ви е сладко!

# 621

Joy ЕМИ* - Всеки си носи кръста,
нЕма да го оставим да замръзне във водата,
нищо че го искам постоянно разсъблечен..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Nature Zap ФЕМИ* Честит семеен празник,
здраве за баща ти и само хубави неща
за всички ви!
Wine Glass

# 622

Феми, извинявай, че забравих. Честит празник на татко ти! Да ви е жив и здрав и много да ви радва.

# 623

Flowers Bouquet ЕМИ*
на Амине и се радвам как приготвя  Менемен*
но само гледам що,т днес нали
не се хапва и пийва нищо червено..
но с удоволствие преглъщам заедно с Толга
прочутия албански зелунчуков пай
Yum

# 624

Софи,  днес аз не съм на "център". Stuck Out Tongue Winking Eye Нещо главата не ме слуша, забравих за празника на Феми, забравих, че трябва да не ям нищо червено и добре си похапнах червено грозде за десерт. Какво да се прави... години, години... и старост-нерадост. Joy
     Обаче не забравям най-важното - днес не се работи и аз стриктно спазвам тези правила, нищо, че прахосмукачката от няколко дни упорито ме приканва да я взема и да потанцувам с нея из апартамента, ама днес аз я гледам с насмешка. Stuck Out Tongue Winking Eye Седя си на компютъра и отново се зарових в старите статии.

Сексапилният Толгахан, покорил милион женски сърца, направи сензационни признания за личния си живот! Актьорът от "Сега и завинаги" бил...

Анкара, Турция  14 Ноем. 2017, 04:40
Сексапилният турски актьор Толгахан Сайъшман, покорил милиони женски сърца с ролята си в сериала "Сега и завинаги", реши да направи преинтересни признания за личния си живот.
Той сподели, че обича да играе бокс, да се гмурка и да се занимава с недвижими имоти.
Толгахан Сайъшман инвестира спечелените си пари в имоти. Той има няколко в САЩ. Някои от тях пострадаха при урагана, който вилня през месец септември, но това не го спира да продължава напред, защото е оптимист.
"Аз обичам да се смея, да се шегувам и да се веселя. По телевизията това не се забелязва, но тези, които ме познават, ще потвърдят. Хората, които ме заобикалят, често казват "Толгахан, който е на екрана, и този в живота, се отличават един от друг", споделя актьорът и допълва: "Феновете са свикнали да ме виждат в ролята на романтичен герой".
На въпроса, как се чувства, след като е направил толкова успешни сериали, Толгахан Сайъшман отговаря: "Ако се върна назад, то в мен се поражда такова усещане, че през последните 10 години повечето време съм прекарал в снимки, отколкото вкъщи".
"Не съм егоист. Знам, че понякога трябва да проявя и мъничка доза егоизъм, но не ми се получава. Винаги съм живял, мислейки за другите. Работя от малък, свикнал съм да се раздавам. Не мога да избягам от себе си", категоричен е той.
Източник: blitz.bg

# 625

Flowers Bouquet Какво да кажа освен да се съглася с добрината
на нашия прекрасник, албанските навлеци са живото доказателство
че живее за другите..не знам това лято как не се накичуриха
на яхтата с която обикаляха Бодрум и другите курорти,
няма да се изненадам ако им е подарил такава..
Joy

# 626

Липсва ми Толгахан от 2017 г. Толкова много статии има за него от онова време. Журналистите пишат за успешните му проекти, които се нижат един след друг. Жълтурковците пък се ровят в личния му живот и броят неговите любови. Толга дава интервюта, снима се за реклами и фотосесии.
     А сега - скука. Не искам да изневерява на албанката, нека си я обича, но поне с проекти да се заеме, да ни зарадва и нас с нещо вълнуващо и интересно.

Супер пикантерии за интимния живот на секси турския актьор Толгахан! Сменя жените като носни кърпички, но...

Анкара, Турция  20 Окт. 2017, 01:50
Сексапилният актьор Толгахан Сайъшман, пленил сърцата на милиони жени с ролята си в турския сериал "Сега и завинаги", не страда от липса на внимание от страна на своите фенки. Освен това смята себе си за много любвеобилен човек. Той често има връзки с партньорките си в различните сериали.
Някои от тях се оказват съвсем краткотрайни, други остават за по-дълго. 
На снимките на мелодрамата "Сезони на любовта" Толгахан Сайъшман се запознал и започнал интимна връзка с актрисата и модел „Мис Турция” Серенай Саръкая ("Кварталът на богатите"). Но тази връзка не просъществувала дълго.
Веднага след това се впуснал в друга любовна афера с партньорката му от сериала "Сезони на любовта" Селен Сойдер, която притежава титлата "Мис Турция 2007" и е участвала в конкурса "Мис Свят". Говори се, че двойката е узаконила своите отношения и е имало сватба, но засега няма потвърждение на този факт.
През 2015-а година името на Толгахан Сайъшман се свързва с актрисата Амине Гюлше. Те се снимат в хитовия сериал „Сега и завинаги”, но и този роман не бе потвърден от двамата актьори.
На 14-и февруари 2017-а година Толгахан се ожени за модела Алмеда Абази в Лос Анжелис, а малко след това се появиха доста пикантни техни снимки.

# 627

Heart EyesДа се чудиш защо само с партньорката Амине
не пламна искрата и не стана заварката..
може би защото не е бил достатъчно грозен
за нея, че да се загледа с влюбени очи
Joy

# 628

Как може да предпочетеш този грозник пред горния красавец сладък?! Ума ми не го побира, но Амине залага явно на нещо друго, за да избере футболиста. Жива и здрава да е!
     Да му ражда деца и да оформят футболен отбор. Засега се оформя женски такъв, но с повече усилия може и момченца да се родят.

Ще онемеете щом разберете колко струва един епизод от турския сериал "Сега и завинаги"

Анкара, Турция  16 Окт. 2017, 23:20
Първата серия на лентата "Сега и завинаги" с Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") и Амине Гюлше е струвала на продуцентите 2 млн. лири.
На собствениците на разкошната вила, в която се снима сериалът, за 4 месеца снимки, е заплатено 480 хиляди лири.
Автомобилите под наем, както и яхтите, които са използвани, са стрували 500 хиляди лири.
По настояване на продуцента Фарук Тургут, Амине Гюлше, която е родена и израсла зад граница, и поради този факт не говори добре на турски език, е вземала уроци по дикция и актьорско майсторство.
На въпрос на журналисти към Амине имала ли е романтична връзка с Толгахан Сайъшман, тя отговорила: "По време на снимките между нас се зароди хармония, някакво „електричество”. Това може би се вижда на екрана. Но любов между нас не е имало”.

# 629

Heart Eyes "По време на снимките между нас се зароди хармония,
някакво „електричество”.Това може би се вижда на екрана.
 Но любов между нас не е имало”..
..аз виждам друго, ама..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт