Отговори
# 90
# 91
# 92
Heart Eyes Chocolate Bar Heart Eyes Chocolate Bar Heart Eyes Chocolate Bar Heart Eyes
Цитат
Heart Eyes Ех че сладък Толгахан* точно
като неразпечатен шоколад с пъстра опаковка..
стриктно закопчан та чак ми нагарча
Joy

Heart Eyes Chocolate Bar Chocolate Bar Heart Eyes

# 93
# 94

Момичета, благодаря ви за шоколадовите изкушения! Иде ми накуп всички да ги изям. След вкусния обяд и раздумки с приятели, десерта в темата ми идва по поръчка.
     Излязоха още няколко фотки с Толга от последната му фотосесия, но нещо не ми се нравят особено. Интервюто още не мога да го открия...

# 95
Цитат
Heart Eyes Chocolate Bar
За какво ли се е замислил Толгахан*..
дано да е за нов проект в който да участва
не само да го продуцира,
от предишните два ли бяха, три ли,
нищо не видяхме и малко прочетохме..
Joy

# 96

Софи, моля се и аз за нов проект с участието на Толга, но ако е отново филм ще има да чакаме излъчването му. "Ченге" се очертава добра комедия, но още никъде не са го пуснали. Бих го гледала и на турски език, за да се посмея с полицая Халюк, ама...
     За "Лимит" също никъде нищо не се пише. Последната информация беше, че ще се излъчва на платформа. Скоро не съм търсила нищо за този сериал. Толга не участва в него, а само го продуцира и затова хич и не мисля да го гледам, дори и по тв да го излъчват.
     Нашият сладур отново е в Тирана. Пуснал е фотка в сторито си с надпис: "Тирана, Албания - просто добър бизнес" Изглежда си е направил профил и в новата платформа, ама аз съм толкова "боса и невежа", когато иде реч за соц. мрежи, че нищо не разбрах.

Скрит текст:

"Тирана ми дава огромно спокойствие. В много агресивен растеж. Но има атмосфера, която ви кара да се чувствате много добре." - Google преводач

Да му имам бизнеса на Толга - управлява седнал и отдалеч. Но пък е хубав маминият сладкиш, не мога да му се разсърдя и това е...

# 97

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny

Joy *Всяко чудо за три дни*..
онзи ден се целувахме като за Световно*
вчера хапвахме шоколад като Европейци* и
днес трябва да се борим с Алергията* --
 повишена чувствителност на организма
 към безвредни субстанции
 след предшестващ контакт с тях
 в резултат на прекомерната
 защитна реакция на имунната ни система..
Kissing Heart Chocolate Bar Misc Performing Arts

Flowers Bouquet ..ЕМИ* с теб като астрални близначки
сме алергични към албански пиявици* и навлеци
и днес трябва да сме на Световно ниво,
не съм сигурна но ми изглежда че тези фотки са правени
на Адриатическото крайбрежие в албанския курорт Дуръс*/Драч/

Joy

..тук все едно се е подмокрил* от кеф
гледайки албанката
Joy Joy

# 98
Здравейте, момичета!

„За да си щастлив - живей с ентусиазъм, усмихвай се без причина, обичай без условия, действай с цел, слушай със сърцето си и се смей често.
Бъди щастлив! Бъди този, който искаш да бъдеш.
Ако на другите не им харесва - така да бъде. Щастието е избор!
Животът не ти е даден, за да угаждаш на всички!"

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

Flowers Bouquet ..ЕМИ* с теб като астрални близначки
сме алергични към албански пиявици* и навлеци
и днес трябва да сме на Световно ниво,
не съм сигурна но ми изглежда че тези фотки са правени
на Адриатическото крайбрежие в албанския курорт Дуръс*/Драч/

Joy

..тук все едно се е подмокрил* от кеф
гледайки албанката
Joy Joy
    Софи, много си права, че единствената ни алергия е към албанската пиявица. Тя е най-вредната "субстанция, към която няма защитна реакция на имунната ни система".
     Като гледам фотки на Толга с нея и алергозан не ми помага, тичам за урбазон в аптеката. Joy А маминият не може поглед да отмести.
    Намерих най-после интервюто на Толга за "Gardirop Magazin". В следващия си пост ще го пусна. Не зная къде са правени снимките, но не ми се вярва турците да рекламират албански курорт, пренебрегвайки собствената си природа.

# 99
Здравейте Nature Sunny

Редувам поста за интервюто.
Изненада ни с лятна фотосесия.

# 100

Tolgahan Sayışman: Умен, красив и млад

от Çağla Küçükdereli
6 юли 2023 г.
„Разбира се, да си добър актьор има код, свързан с таланта, но ако добавиш много упорит труд, изключителна концентрация, мотивация и любов към работата си, всеки човек може да повиши таланта си от мястото, където се намира“, каза Tolgahan Sayışman, с когото имахме страхотни снимки на плажа. В нашето интервю говорихме за неговата актьорска кариера, гледната му точка за живота и интересите му.
Интервю ÇAĞLA KÜÇÜKDERELİ Снимки EMRE YUNUSOĞLU Видеозапис ÜNALAVCI Стайлинг SEDA SOLMAZ Грим PELİN TAMKOŞAR Корпоративна комуникация MİNE GÜNDÜZ Комуникация на марката YONCA YALKI Производство NUTEK STUDIO Местоположение PEACOCK BEACH Благодарение на DAGİ за неговия принос…

Може ли да те опознаем малко? Как започна вашата актьорска кариера?
Мога да кажа, че актьорската ми кариера започна през 1998 г., когато се записах в кастинг агенция. Започнах като асистент в реклами, а не в телевизионни сериали, които в онези години все още не бяха развити. Това е първата ми главна роля; Получих я с поредица от предложения, докато бях модел в чужбина, за да си изкарвам прехраната.

Снимали сте се в сериали и филми като “Lale Devri”, “Siyah İnci”, “Asla Vazgeçmem”, “Şampiyon” и “Elveda Rumeli”. Сега ви гледаме в сериала "Барбарос Хайретин: Султанският едикт". Имате ли прилики с героя, който играете?
Определено съм имал подобни аспекти с всеки герой, който съм играл. Общото между героите в тези сериали е тяхната лоялност към семействата им.

Как живее Толгахан Сайъшман, каква е неговата гледна точка за живота?
След 40-годишна възраст Толгахан Сайъшман гледа на живота от много различна гледна точка. Честно казано, той е човек, който цени „моментите“, живее повече за себе си и семейството си, вместо да се опитва да угоди на всички, гледа положително на бъдещето, без да е заседнал в миналото, и се опитва да се наслаждава на живота, като се учи от всички негативни събития, които е преживял.

Как прекарва един ден Толгахан? Какво правите, за да си починете и да рестартирате в дните, когато няма сет? Какви дейности никога не ви омръзват?
Спортът е необходимост, освен това се опитвам да отделя време за децата и семейството си, обичам да играя PS, да следя футболни и баскетболни мачове.

Къде е вашето мечтано място в актьорството, на вашето мечтано място ли сте в момента?
Винаги съм бил човек, който живее с мечти. Естествено, срещам всякакви трудности, докато живея тези; но резултатът винаги е добър. Поради развиващите се условия на актьорския сектор и гледането ни в много страни по света, достигнахме до публика, която дори не можехме да си представим, когато бяхме млади. Най-голямата ми мечта беше да бъда актьор, който да присъства не само в сериали, но и във филми, гледани многократно от значителна част от обществото.

Кой беше най-забавният проект, по който сте работили досега?
"Сбогом, Румели", "Барбарос Хайредин" и "Шампион"

Има ли кодове за това да си добър играч? Кои са актьорите, които приемате за ролеви модели?
Въпреки че да бъдеш добър актьор има код за талант, разбира се, ако добавиш много упорит труд, изключителна концентрация, мотивация и любов към работата си, всеки човек може да издигне собствения си талант от мястото, където се намира.

Как си със социалните медии? Има ли имена, които харесвате, следвате или преследвате? 🙂
Използвам Instagram толкова, колкото трябва. Обикновено приятелите ми споделят публикации с мен, аз съм толкова добър, колкото те публикуват. Нямам Stalk vs.

Как бихте описали стила си? На какво обръщате най-голямо внимание при избора на дрехи?
Мога да кажа, че се опитвам да съществувам някъде между комфорта и елегантността. Нямам много, тъй като стилът малко ограничава зоната на комфорт. Говори се, че имам любим стил; Но най-вече съм за простотата.

Има ли проект, за който мечтаете като актьор, в който бихте искали да участвате или има име, в което бихте искали да участвате?
Истории на постигнати успехи винаги ме интересуват, но напоследък историческите филми ми възбуждат повече апетита.

Ако можехте да изиграете нечия житейска история, кой би бил той? Има ли герой, който мислите, че никога няма да можете да изобразите?
Всъщност пътуването и функцията на героя в сценария са по-важни от ролята. Мога да изобразя всеки герой, ако съм убеден какво и как да разкажа.

Има ли филми или книги, които не можете да оставите, въпреки че сте ги гледали отново и отново?
“Shawshank”, “Cinderella Man”, “Interstellar”, “Prestige”, “Gladiator”, “Saving Private Ryan”, “Star Wars: Revenge of the Sith” …

Какво ви развълнува най-много напоследък? Мислите ли за филм, изложба или място, което току-що сте открили?
Мога да кажа, че току-що открих местата за почивка. Особено крайбрежната част на нашия втори роден град Албания (Arnavutluk) е в огромно развитие и инвестиции.

Къде е късметът в живота ти? Вярвате ли в талисмана на думата късмет?
Това, което е много, много важно за мен; Каквото и да кажете за късмет, съдба, съдба, съдба, важно е да сте на точното място и в точното време; но мъничко съдбата е влюбена в усилията. Когато изпълняваме всичките си задължения, свързани с предмета, който искаме да постигнем, късметът е с нас.

Какво следва сега?
Следват нови филми, които ще продуцирам сам. Последните 1-2 години доста се занимавам с търговия. В сезона на реколтата съм. От друга страна, искам да продължа да правя и продуцирам филми. Още не знам дали ще участвам в сериен проект през новия сезон.

# 101
Цитат
Flowers Bouquet ЕМИ*
 много съм стресирана от интервюто на любимеца,
запалил се по исторически проекти ..
и още няма ясни планове за участие в сериал
но ще продължи с продуцентството
бизнеса и търговията
защото сега бил сезона..
бе да не е наел магизини в  Капалъ чарши в Истанбул
и Синия пазар в Одрин
Joy Joy
Скрит текст:
Joy Sunglasses

# 102

Flowers Bouquet ... бе да не е наел магизини в  Капалъ чарши в Истанбул
и Синия пазар в Одрин
Joy Joy

Софи, хвана ме натясно.
     Сега стана ли ти ясно защо аз толкова често "притичвам" до Одрин? Маскирам се като борче и тайно съзерцавам и въздишам по маминия красавец, опънал сергията на Синия пазар... Joy Време ми е да пътувам и до Истанбул, че Толга вече се е запътил към Капалъ чарши.

# 103

Flowers Bouquet ЕМИ* и за миг не съм си представила Толга на сергия,
 нали е бизнесмен инвеститор, купува или наема обекти и стока,
други ще я продават.. но ако има такива да ги обяви за да му правим
допълнително оборот, а той само загатва с общи приказки..
виж сега като отидеш пак, може да поразпиташ по магазини и сергии
кои са собствениците и дали случайно някой има VIP ложа
на стадиона на Fenerbahce*
Joy Joy

# 104

Софи, наш Толга е бизнесмен и инвеститор, но обича и хамалската работа, та затова и сергията ще му отива.  Но албанската пиявица няма да позволи и да остави момчето само на Синия пазар.
     Ееех, какви опашки биха се извивали около него, а той ще размята платове и готова продукция... Ще потръгне оборота и на фабриката му за платове, и на фирмата за спортни стоки. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Сериозно обаче се чудя как Толга намира време за всички бизнеси, с които се е захванал и персонала, който е наел.
     А собственика на VIP ложа на стадиона на Fenerbahce лесно ще открия. Видя ли снимка на албанката - това ще да е ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт