Отговори
# 660

Днес е денят на Мелиса. Харесва ми тази актриса. Не съм гледала нищо друго с нея, но в "Барбарос Хайредин" като Миа де Луна се представи блестящо.

# 661

Heart Eyes Да продължи успешната си кариера
с много главни роли и красиви партньори
Hands Clap

# 662
Heart Eyes Да продължи успешната си кариера
с много главни роли и красиви партньори
Hands Clap
     Софи, Мелиса едва ли ще намери по-красив партньор от маминия сладур, но за другото съм съгласна. Да продължи кариерата си с много успех и запомнящи се роли.
     Ето още една красавица, имала късмета да работи с Толга за кратко, но това ѝ отвори пътя към главните роли.
     От сторито на Суде:

# 663

Flowers Bouquet EМИ*
 има ли новини за Толга и семейство,
сега прегледах на бързо - нищо не открих,
 но ти следиш всичко, дано има ново инфо от някъде

# 664

Софи, никъде нищо ново за Толга, няма фотки, няма и пейзажи. Къде изчезна маминият само той си знае (и "прекрасната" му съпруга, разбира се).
     Последното инфо е за рекламата и това е. Арабските фенове и те са се умълчали. Чудят се какво да пускат и като нас въртят стари видеа и снимки.

# 665

Joy Тогава да покажем футболната съпруга
да предизвика новото рекламно лице
 на Галатасарай*
Joy

Joy

Скрит текст:

Notes Yum Tada

# 666
Здравейте, момичета!

"Смехът отваря сърцето и успокоява душата. Човек никога не трябва да приема живота толкова сериозно, че да забрави да се посмее дори и на себе си."

Слънчево настроение и усмихнат ден!

И футболната съпруга не може да предизвика Толгахан. Непоклатим в мълчанието си е...
     Софи, благодаря за музикалния поздрав, добре ми се отрази в комбинация със сутрешното кафе.

# 667
# 668

За да забравя бездействието на Толгахан, си пуснах "Мач за двама" - смея си се с Уур и ръкопляскам на Толга за умението му да се превъплъщава в различни герои. И комичните роли му се получават перфектно, а мустака му придава особен чар и предизвиква доста усмивки.

Aşk Tutulması /Мач за двама
(2008)

В образа на Уур - Толгахан Сайъшман
В главните роли: Толгахан Сайъшман, Фахрийе Евджен, Мурат Айконоолу, Али Ерказан, Тим Сейфи и др.
Режисьор: Мурат Шекер

Aşk tutulması е сниман през 2008 година и разказва за живота на двама млади хора в съвременна Турция. Уур (Толгахан Сайъшман) е фанатичен фен на футболния отбор "Фенербахче" и търговец на лекарства. През деня е изключително спокоен и отговорен, но когато е на стадиона или пред телевизора, се променя напълно. Обсебен от идеята за победата на любимия си отбор, той непрекъснато сътворява талисмани и това го отличава от останалите фенове. Живее с майка си и по-малката си сестра и е подложен на семеен "тормоз", защото още не е женен. Пънар (Фахрийе Евджен) е млада жена, която също като него не е семейна и търпи критиките на своята майка. Една лека катастрофа събира двамата млади и низ от случайни срещи преобръщат съдбата им.

✨На български оригиналното заглавие на филма Aşk tutulması е преведено като "Мач за двама", макар че буквалния превод е друг - "Уловени от любовта". Но в това няма нищо странно - не винаги заглавията на чуждоезичните продукции се превеждат буквално, дори по-често заглавията се избират в контекста на филма. Така например на английски филмът е озаглавен "The Goal of My Life" ("Целта на живота ми").
✨По време на снимките в пресата плъзва слух, че Толгахан най-после открива любовта, влюбвайки се във Фахрие.
И двамата опровергават слуха.

Скрит текст:

# 669

Heart Eyes Каква ли изненада ни готви господина..

..о-оо, ето я изненадата,ха-хааа..хах,
* Танцуващия с вълци*
Joy Joy

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 20:59 от EvaKrusteva

# 670
Heart Eyes ..о-оо, ето я изненадата,ха-хааа..хах,
* Танцуващия с вълци*
Joy Joy
    Софиии, само не ми казвай, че като такъв ще го гледаме в следващата продукция.
     Предпочитам го в другите снимки, които Толга е качил в Instagram.
     Нямам думи - красавец, който може да сложи по-младите в малкия си джоб. Ето това харесвам у Толга - навсякъде изглежда безупречно.

Türkistan, Kazakhstan

# 671

Flowers Bouquet ЕМИ*
не мисля че така ще изглежда,
тази фотка е вместо пейзаж
Joy
пише че е бил там заради строителния си бизнес
и предполагам че се е снимал така заради местен обичай,
нещо като нашите кукери и не вярвам
така да изглеждат местните..дервиши*
Joy
..то само това остава - Чаго да се снима
 като дебел, мазен пехливанин,
нашия красавец като дрипав, скитащ и просещ..
единия  изместил Ръсел Кроу*,
 другия Кевин Костнър* с вълците
Joy
охх, мноого ми е смешно, дано е за добро
и се надявам вече да е свършил
 каквото трябва с бизнес делата
и да обяви плановете си за нов проект
където ще изглежда блестящо!
Heart Eyes Sunglasses
Kiss

# 672
Ще се пръсна от смях JoyJoy единия, като дервиш , другия като пехливанин с гайтански мустак
Риска на професията.
Ще изместят и холивудските звезди нашите красавци.
Не се страхувам от пехливанчото щом преживяхме клошарския период и това ще отмине.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 00:21 от femmi2

# 673

Доста ровене падна докато разбера, че това са снимки на Толга от последното му пътуване до Kazakhstan. Просто тази вечер е решил да ги пусне, за да ни зарадва.
     Като го гледам колко добре изглежда, изобщо не си го представям отново в исторически сериал или филм. Чакам си екшън и това е...
     Феми, не зная ти как се чувстваш, но с образа на дебелия пехливанин Чачо просто ме губи като фен. Тъкмо влезе във форма, поотслабна, заприлича на младеж и отново да качва килограми, да извива мустак - това няма да си го причиня. А той самият как се съгласява да участва в такива продукции, ума ми не го побира. Няма ли да приеме нещо по-нормално като роля, или на него му предлагат само такива.

# 674
Емка ,за теб съм убедена че няма да си го причиниш.
Феновете го познаваме не може без предизвикателство  и силна история.     
В последните роли е със естествени визии в Шивача и в Джентълмен е красив.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 00:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт