Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 439
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Честита да  е Вася, а на цялото семейство весел празник
Аз отивам да чистя другия апартамент, че се оказа, че едни приятел си идва за месец-два и няма къде да живее

# 166
  • на Мелмак
Добро утро!

Мари, честита ви рожденничка!
Здрава и щастлива да бъде! Попътен вятър в живота!

# 167
  • Бургас
Добро утро!

Мари, честита да е рожденичката! Здрава, щастлива, успешна и с късмет да е!

Съни, тя готовата смес май няма нищо общо предвид процента алкохол.

Ени, ще се наредят нещата, само търпение и желание да имаш.

Тит, душа човек си ти.

# 168
Честита да е Вася, здрава и щастлива да е 🌹🎂🎉

# 169
  • София
Честита да е Вася! Много щастие и прекрасни моменти да има! Gift Heart
От цяла Бг си мисля аз, че най-трудно се шофира във Варна. И пътищата и шофьорите са най-зле.
В Китай ако знаете какво движение имаше. Много моторчета и колелета се мушкат отвсякъде. Никой не дава мигач. Само свирят и си дават път. Всички са усмихнати и вежливи. Явно си е до манталитет.
Руми, с удоволствие ще осъществим плана ти. Ще видя за квартирата и аз. Kissing Face
При нас днес на плажа голяма борба за шезлонги. В 8 ч вече нямаше свободни чадъри. А принципно влизат в цената на инклузива.

# 170
  • гр.София
Мари, честита да е Вася 🎂 много да те радва и слуша 😘

# 171
Маре, така скрито го написа, че ако не бях прочела честитките, нямаше да разбера кой празнува;)
Честита да е Вася, много здрава и щастлива!
МВА: https://m.dnevnik.bg/print/arhiv_pari/2005/03/01/1624136_mva_dip … itet_v_bulgariia/ статията е стара, но дава яснота.

# 172
  • Germany
Мари, честита да е Вася! Здрава и щастлива и все така да гони мечтите си!
Руми, честита студентка! Леко и интересно да й е следването!
Аз днес ходих да ми взимат кръв, та стиснете по едни палци да са добри резултатите, моля. Свекърва ми е от неделя при нас и вчера я заболя корем и снощи отвисяха с мъжа ми до 2 часа в спешното. Някаква уринална инфекция, дали са антибиотик, днес е по добре. Дано се размине до петък, че тя специално за бала дойде /тук в ресторанта присъстват и родители и баби и дядовци/. Иначе големият още се чуди дали да кандидатства тази година или догодина. Заради короната не можа да си направи курса за шоф. книжка и сега ако почне да учи ще е много нанагорно. Повечето му съученици също ще направят 1г пауза и той много се колебае. Аз не знам какво да го посъветвам. От една страна не ми се иска да губи ритъм, от друга знам колко е тежко ученето тук, особено това, което той иска и не виждам как ще го съчетае с шоф. книжка. Трудно решение ще е...

# 173
Привет, банда!

Вчера ви изпуснах много...
Честити да са всички празнуващи!

Руми, честита ти студентка!

Ренко, да нацелуваш камикадзето!

Нищо интересно при мен, работа - в къщи.

Спокоен ден, банда!

# 174
  • някъде ... тук ...
Мари, здрава и щастлива да е Вася!
Деси, и твоята Маги също!
Руми, честито и на студентката!
Успешни да са девойките!

Мони, дано всичко да е наред!

# 175
  • София
Мони, дано свекървата се оправи за празненството. И за твоите изследвания стискаме палци.
Според мен също е по-добре да не се губи ритъма за учене, но и да направи пауза няма да е кой знае каква драма.

# 176
Без пауза е моят съвет. Шофьорска книжка може да вземе и през лятото или някоя ваканция.
Мони, стига сме ги жалили толкова днешните деца. Млади са, енергични, могат да се справят, сега им е времето.

# 177
Благодаря за честитките и личното ви отношение! Съни, да, на 18 години става щерката.
Мони, стискам ти палци и подкрепям мнението на Тути за ученето и шофьорския курс.

# 178
  • Бургас
Как точно се взима книжка при вас? Колко време е курса?
Да си продължава да учи.
Мари,да е жива и здрава рожденичката! Много късмет и пожелавам!
Руми, на студентката много забавление и да намери готина компания
В най-голямата жега съм се опънала да ям боб и люта чушка. На всичкото отгоре съм се завила с един плетен шал,който ползвам за  лигавник ,че съм с бяла блуза и вече взех да хрърлям антифриза : )

# 179
Мони, ако беше в България и аз щях да кажа да учи.
Обаче това вашето висшО обучение е някакъв пълен ужас. Имам наблюдение върху близки деца, които следваха/следват в Германия и се учудвам как могат да си го причинят. Прекалено много материал, много часове учене, тежки изпити и голям брой отпаднали деца накрая.
Отделно не виждам кой знае колко по-добра реализация.

Така, че както го чувства, така да постъпи.

Тути, има време да стигнем до тази степен. Дай Боже Simple Smile

Съни, все забравям никаква готова смес - розов тоник + розов джин (на око, по-голямо Joy ) лимон и лед в голяяяма чаша. В последно време на Гибсън взимам.

Общи условия

Активация на акаунт