Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 440
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • Germany
Момичета, шоф. курс тук отнема 6-7 месеца. Има доста задължителни часове теория, след това изпит и след това почва кормуването, което може да се проточи много, защото има много желаещи и няма свободни часове. Следването е много по тежко и времеемко от в БГ. Непрекъснато имат да предават задания, за които си трябва сериозна подготовка, често до посред нощите и сроковете са много кратки. Изпитите са супер тежки и няма как особено първите 1-2 години да правиш и други неща паралелно с ученето. Ако реши да учи и го приемат, ще трябва да изчака с шоф. курс. Честно казано, за 1ви път не знам какво да го посъветвам....

# 181
  • София
Съдбата си знае работата и нещата ще се наредят по възможно най-добрия за него начин. Heart
Аз се боря с нета в хотела, за да мога да работя. Нещо обаче ми се съботират плановете. Дори мобилните данни тук са зле. Има някакви антени, явно те заглушават нещо качеството.

# 182
Мони, а мислили ли сте за вариант да дойде и да изкара в България книжка? Снаха ми така направи.

# 183
  • Germany
Мони, а мислили ли сте за вариант да дойде и да изкара в България книжка? Снаха ми така направи.

Мари, това е незаконно и книжката няма да е валидна в Германия след това. Може да я изкара в БГ, само ако е живял там последните 6 месеца. Снаха ти е отбелязала, че живее в БГ ли? Да знаете, че това може да се приеме за документална измама, ако се разбере някога.

# 184
Не знаех, че е незаконно. Не знам как е за Англия. Брат ми замина за Англия преди повече от 10 години и си кара там с неговата си книжка, която е придобил тук още на 18 годишна възраст. Покрай ковида в Англия записването на курс беше мисия невъзможна, въпреки, че снаха ми попадаше в категорията, на която уж държавата съдейства за записването на курс и явяване на изпит. Нейният ред щеше да дойде евентуално след 7-8 месеца, а тя нямаше възможност да чака.

# 185
  • София
Най-якото изживяване евър. Всички много се накефихме. Като слязохме момчето каращо джета каза, че най-много се бил притеснил за ММ. Отвърнах му, че с основание. Само той не може да плува. Утре ще имам сигурно мускулна треска на ръцете. Толкова здрави стискахме дръжките. Kissing Heart

# 186
Марѝ, честито да ти е момиченцето. Да е здрава, да е щастлива, да е доволна от изборите, които прави и да има късмет в живота.

Честито и на новоприетите студенти.

# 187
  • на Мелмак
Пак сме в Банско, пак проливен дъжд, по вода ни е. Grinning
Прибрахме се като мокри кокошки.
Подредих тази сутрин желанията на малкия и моите в сайта на МОН. Частното училище категорично го отказва и сега ще чакаме резултати другата седмица.
Родива, готино, били сме на нещо подобно Grinning
Бубе, как сте?
Ени, разписвай се по-често Simple Smile
Тути, къде си?
Лин, за времето тук, боба си е тамън Yum

# 188
  • Canada
Честита да е Вася! Здрава, разумна, успешна, с мн късмет и радост в живота! 🥳🎁🎂

# 189
  • Бургас
Лин, извинявай, ама много се смях днес на поста ти. Представих си те с шала, потно чело и боба с чушка.

Роди, на такова нещо посмъртно няма да се кача. Обичам да плувам, но имам страх от дълбокото, отделно няма и да издържа на цялото лашкане. Преди години на едно бързо влакче в Софиаленд само дето не умрях. За водно колело в парка в Сандански съм аз, нищо по-екстремно.

# 190
Добро утро!
Родива, много хубава снимка, показва емоция, адреналин.... Признавам си, страх ме е.
Снощи се изваля и изгърмя при нас като за последно.
Хубав ден!

# 191
  • София
Добро утро!
Определено имаше много адреналин и писъци! 😊
Ще го помним дълго. Най-хубавото обаче беше точно това, че бяхме петимата заедно в такова нещо.
Тук времето е супер. Надявам се дъжда да не ни достигне до събота.
Мони, как са ти изследванията?
Прекрасен ден, момичета!

# 192
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Хубав и спокоен ден ви желая!

# 193
  • На брега на реката
Добро утро!
Роди, и на мен ми се иска, но не ми стиска!

Ети, уж сме добре! Подобрява се, но бавничко. Малко се притеснявам за него, че не е питал колко време да е с превръзка/лепенка и все още слагаме, но незнам дали да не оставим без. Днес му е 11 ден от операцията! Повече лежи и му досажда като стои или седи, а пък аз си мисля, че поради залежаването в последния почти месец е загубил тренинг и трябва повече да се движи!
Мъжка му работа, не е питал преди изписването, а пита мен!

# 194
  • София
Бубе, на епикризата няма ли телефон, на който да звъннете и да питате за превръзката?

Общи условия

Активация на акаунт