Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 441
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
  • На брега на реката
Има, но ще трябва аз да го направя, че той е притеснителени му е неудобно, да безпокои доктора! Rage

# 196
Добро утро!
Бубе, звънни в отделението и попитай, ще ти кажат. В епикризата задължително има посочени на кой ден да се яви на контролен преглед. Не му се ядосвай, мъже;)

# 197
  • Бургас
Добър ви ден!

Боби, Савина, вашите кандидат-студенти имат ли яснота по класирането?

Ети, стискаме палци за първо желание!

Марто започва АБ, кръвните изследвания показаха бактериална инфекция. Пустата "трета сливица" дано я израсте по-бързо, че ми писна с този неговия сопол!

Ужасна жега е тук, главата ми тежи, лягам ей сега с чаша кафе и поредната книга.

# 198
  • Germany
Роди, не са ми готови още изследванията. Ще звънна след 2 часа да питам пак.
Свекърва ми пак е на фаза и прави панаири и се чуди как да се заяжда с мен. Мислех си, че се е променила, защото предният път се държа добре, но явно е било инцидентно. Направо се притесняваме да не направи някой панаир на бала на детето утре....

# 199
Мони, що си я причинявате за такива събития? Стискам ти палци за изследванията.
На Марто да му подейства бързо лечението.
При нас пак се заоблачи, загърмя, чакаме и дъжд.

# 200
  • Germany
Мони, що си я причинявате за такива събития? Стискам ти палци за изследванията.

И аз това си мислех днес. Трябваше да не я каним... На другите деца бабите и дядовците обикновенно присъстват и решихме, че така и той ще се почувства специално и много се радваше, че баба му ще дойде. Сега съжалявам. Аз няколко пъти съм се заричала, че повече у нас няма да стъпи и после ми става жал. Миналата година се държа добре и си мислех, че се е променила, но уви, сбъркала съм. Мъжа ми говори с нея и сега е поомекнала. Дано удържи и утре, после ако трябва ще й сменим билета и да си ходи.
Редактирам се - добре са ми изследванията. Благодаря ви за стиснатите палци!

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 18:00 от Moni

# 201
  • София
Мони, прекрасно за изследванията!
За най-близките роднини моето лично мнение е, че все пак е добре да се поддържат добри отношения с тях. Аз лично не бих лишила децата си от присъствието им поради някакви причини.
Преди доста години, когато починаха едните ми баба и дядо, вуйна ми понеже ламтеше за наследство, което не й се полага и успя да скара брат и сестра. Ама дотам, че не си говорят и до ден днешен. Родителите ми искаха и аз да прекратя всякаква комуникация с тях и братовчедите ми. Аз не поддадох. Баща ми ми се сърдеше много време за избора. Сега, когато майка ми е толкова болна, че нищо не разбира вуйна ми я търси да я види и чуе. Уви, вече е твърде късно. Сега вече баща ми си промени мнението и казва, че съм била права.
Според мен такива моментни емоции не са добър съветник за кардинални решения.
С възрастта хората стават егоисти. Трябва да им прощаваме. И ние натам ще отидем. Hug

# 202
Здравейте, от понеделник натам са класиранията, ще пиша.Сега чакам младежа да се върне от морето.💙

# 203
  • На брега на реката
Добро утро!

Мони, браво за резултатите! За свекито, не ѝ се връзвай! И аз съм снаха и знам какво е, но вече съм и свекърва, та и това знам! Слава Богу не съм имала сериозни пререкания със свекито макар, че е имало много поводи. Със снахите, за сега сме добре, но знае ли човек...!
Може пък да тъгува за вас и да е самотна или има друга причина. Може просто да си е такъв човек! Лошото е, че не знаем ние в какви ще се превърнем, като остареем! Нека детето си изкара празника и се порадва на всички близки!
На колко години е тази жена?

Савинче, излязоха ли ти резултатите?

Селесте, бързо да се подобри Мартичко!

Поставила съм задачи на ММ такива, които не изискват да се вдига тежко, но се иска движение! Днес ще звънне в кабинета на доктора и да видим какво ще му кажат! Не може мъж, който след 2 месеца ще стане на 60  г. да чака друг да звъни вместо него. Не, че съм против, но той би изглеждал смешен! Та така, ще въвеждам ред! Joy
Довечера ще водим Палечка на "паканче"! Heart Eyes

Хубав петък, момичета!

# 204
  • Бургас
Тъпо и упорито всяка сутрин след душа се мажа с крем за тяло ,в което има блестящи частици. В резултат на това цял ден го докарвам на потна диско топка. Писна ми лятото. Искам да е декември -временцето тогава беше супер.
Мони, мъжът ти да направи инструктаж на майка си как да се държи. Тя е негова майка-той се занимава с нея. Ти каквото и да кажеш ще си виновна.

# 205
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Мони, неприятно, но факт, ще мине, едва ли нещо ще направи бабетка на тържеството.

Дайте отчет другите-как сте?
Имаме за довечера блестяща мацка Grinning

# 206
  • Бургас
Добро утро!
Стиснете силно палци, момичета!
За синковеца!

# 207
  • Бургас
Добро утро!

Потна диско топка, хаха, щях да се задавя с кафето. Как ти идват на ума бе, Лин,  как?! Обаче си признавам, че и на мен ми минават мисли за хладно време, жегата направо ме смачква.

Мони, весел празник днес! Да мине без лоши думи и сърдити погледи!

Болният като че ли се пооправя, снощи, след като свалихме поредните 40.5 градуса, яде, смя се, играха с кака си с часове в Кахут, а преди това 5 дни не мръдна от леглото и приемаше само вода. Сутринта пак имаше висока Т, но се надявам това да е било. Голямата ми племенница е именичка днес /св.Неделя е/ и си пожела за подарък здрав Марти, та обещание съм дала Simple Smile

Ако имаме именици, честити да са! Здрави и щастливи!

Карз, Flowers Four Leaf Clover!

# 208
  • София
Добро утро!
Тук в 8 ч пак всички чадъри на хотела бяха заети вече с хавлии. Confused
Отидохме на друга платена зона.
Линче, идвай довечера при децата на детската дискотека. И там ги правят блестящи. BowtiePeople Dancers
Мони, весело да ви е днес! Слагай маската -   Не ми пука и се забавлявай! Heart Eyes

# 209
  • Germany
Благодаря ви момичета! Ще си я пратим обратно, че снощи пак истерясва. Тя има проблеми с нервите и пие лекарства, но проблема не е оттам. 20г. не можа да ме приеме и току й избива и става панаира. Хубавото е,  че мъжа ми си я знае и вече не й се връзва. Той беше против да идва, ама аз викам "стара е вече, нека се порадва на децата". Вчера обаче почна да обяснява на големият колко смотан му бил костюма и как ризата му не пасвала и вече преля чашата. Хиляди шансове давах през годините,  повече не мисля да полагам усилия. "който каквото сам си направи...". Извинете, че ви занимавах с нашите семейни драми. Спирам.
Селесте, дано е все по добре Марто!
Лин, казвай го този крем да блесна и аз довечера 🙂
Карз, стискам силно!
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт