Звездни компромати - Юли' 23

• 319 907
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 750
Малееви бяха симпатични едно време, жалко, ако са се запуснали. Слънцето има отношение към бръчките, но не им към облеклото и кроксовете на неподходящо място. Мануела имаше някаква инициатива против найлоновите торбички в суперите.  Наскоро видях фейса на една позната, едно време за мен беше уникална красавица, тип шведка. После и тя залитна по бялото братство, еко, био и т.н. Сега е тип запусната леля в унисекс облекло и саморасла прошарена коса. Яд ме е при такива дадености, човек да се зареже така.

# 751
Мария и Дзвера са се сдобрили

# 752
Да живее любовта!

Малееви и без бръчки не бяха красавици. За техния спорт, не е и необходимо, де. Друго им е призванието.

# 753
Може гена да им е такъв на Малееви, което не оправдава кроксовете в ресторант.

# 754
  • При семейството си
Дамата и Дзвера не са интересни вече…особено, ако и се побийват.

# 755
  • Sofia
Калвин Харис и годеницата му Вик Хоуп
Скрит текст:

# 756
Като стана дума за Анджелина, и тя на папарашки снимки не изглеждаше много добре. Една съсухрена, изтощена, с едни бабешки дрехи... И я дават после за някакъв филм, май Maleficent 2, бяха се снимали български випове с нея. Не помня точно кои бяха, ама българки прилично изглеждащи, че даже и над средното ниво, като са понаправени, че и по-млади от Анджелина. Само че тяхното излъчване направо аграрно, сравнено с нейното. Те с едни груби глави, груби черти, тя нежна и красива... А Анджелина хич не изглеждаше изтощена и сбръчкана на тази премиера, нито във филма. Няма много жени, които да не изглеждат зле близо до нея.

# 757
Мара от претенциите за дама, стана пълна излагация. То вече тяхното не е и интересно, просто буди недоумение и съжаление с турбопростащината, която периодично сервират.

# 758
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Като стана дума за Анджелина, и тя на папарашки снимки не изглеждаше много добре. Една съсухрена, изтощена, с едни бабешки дрехи... И я дават после за някакъв филм, май Maleficent 2, бяха се снимали български випове с нея. Не помня точно кои бяха, ама българки прилично изглеждащи, че даже и над средното ниво, като са понаправени, че и по-млади от Анджелина. Само че тяхното излъчване направо аграрно, сравнено с нейното. Те с едни груби глави, груби черти, тя нежна и красива... А Анджелина хич не изглеждаше изтощена и сбръчкана на тази премиера, нито във филма. Няма много жени, които да не изглеждат зле близо до нея.
Анджелина има много красиво лице, аристократична ми е някак си...

# 759
Евгения Джаферович се снима с нея на премиерата в Лондон.

# 760
Като гледаме по разни събития виповете ни какви са карикатури, нищо чудно.

# 761
  • София
Нора Недкова след снимки с Харисън Форд и Лео ди Каприо сега и с Джуд Лоу
Скрит текст:
Ивана с дъщеря си Теодора
Скрит текст:
Чък Норис и Долф Лундгрен
Скрит текст:
младия Ръсел Кроу с Рейчъл Уорд(Маги от сериалаПтиците умират сами) през 1992 година
Скрит текст:
Хриси Парова с палавия й баща
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 21:03 от lite16

# 762
На мен като мъж и жена с дете ми изглеждат. Просто на толкова снимки с направени мадами и застаряващи чичковци се нагледах в тази тема, че някой като пусне баща и дъщеря с малка разлика, мозъкът ми не може да ги възприеме.😃

# 763
Мадона е написала, че заради възстановяването си ще премести Европейското турне за Октомври.

Иван е заприличал на Супер Марио
Скрит текст:

# 764
  • София
Той дали няма да участва във филма за Гунди и затова да е пуснал мустака. Снимката е точно от снимачната площадка.

Общи условия

Активация на акаунт