Звездни компромати - Юли' 23

• 317 623
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 340
Вярно е.
Аз познавам доста кубинци.

# 2 341
Може пък да обичат книгите на Хемингуей и да искат да изпият по едно дайкири в любимата му кръчма в Хавана... LaughingLaughing

# 2 342
  • Варна
Happy 80 birthday to the legendary Rolling Stones vocalist Mick Jagger!

# 2 343

И аз го гледах клипчето, човекът си поръчва поздрав, да тя показва все пак отношение някакво за бакшиша, така ли се води, но е доста резервирана и консервативна за стандартите по тези заведения. Облякла се е консервативно за този жанр, все едно ей-тука набързичко да изпее няколко песни, преди да отиде на първия учебен ден. Докосва го само колкото да му каже нещо, че музиката е силна и не се чува, той също не пуска ръце. Повечето далеч по-голям ентусиазъм и желание за интимности показват, ако някой им даде пари. То са натискания, прегръдки, целувки, почти до консумация, че и на някои много време им трябваше да се научат да не се гъзят да прибират парите още, докато пеят.

# 2 344
И за мен Райна е доста обрана и ми хареса в това поведение. Даже доста добре се държи. Но се замислих дали е скорошен клип, защото е някак ретро - сега се носи по-предизвикателно облечена и по-модерна. С тази рокля и странна коса, ми е като отпреди 10 години.

# 2 345
Коментирахте ли, че Джони Деп е намерен в безсъзнание преди концертв Будапеща? Май за следващите концерти се е оправил, ама е стигнал до болница.

Оказа се фейк новина измислена от някаква фенка на бившата му. Имаше официално опровержение, отмяната е била заради неуредици с организаторите, а от ресторанта в който е бил докато е "умирал припаднал", качиха негова снимка,  за да опровергаят това.
Понякога си мисля че фенките й са луди също като нея.

Аз с удоволствие бих отишла в Куба! Сложила съм си я в таргета и се надявам един ден да имам време за това пътуване.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 13:03 от SANDS

# 2 346
Може пък да обичат книгите на Хемингуей и да искат да изпият по едно дайкири в любимата му кръчма в Хавана... LaughingLaughing
Те сигур екскурзоводите няма да ги заведат поне в две-три любими кръчми на Хемингуей Smirk
На Куба може и да й се радват по-младите екскурзианти. Ама не съм чула до сега честен разказ, от някой помнещ Москвич и Лада и соц.реализма, който да възхвалява Куба. Иначе на принципа - набутах се, опитай и ти - мноооого положителни отзиви има за къде ли не.

# 2 347
Може ли някой да обясни как става запознанството на Бачорски с Наска и съответно раздялата с майката на Емели, че не съм много наясно. Мислих, че след като се е разделил с първата, е намерил втората, ама май не.

# 2 348
На мен са ми интересни , Атанаска .Grinning
Нека да ходят хората , щом могат и имат свободно време .
Преди по- често пътуваха .
Децата са им много сладки .

# 2 349
  • София
Скрит текст:
И за мен Райна е доста обрана и ми хареса в това поведение. Даже доста добре се държи. Но се замислих дали е скорошен клип, защото е някак ретро - сега се носи по-предизвикателно облечена и по-модерна. С тази рокля и странна коса, ми е като отпреди 10 години.
от 22 юли 2023 година е клипа.-отпреди 4 дена е
Нора Недкова и Тоби Магуайър (Спайдърмен,Великият Гетсби)
Скрит текст:
Семейство-рокери
Скрит текст:
нова мода снимка само по татуси
Скрит текст:

Симона Пейчева се чекне на яхта
Скрит текст:
Софи Маринова със сина и проекто-снахата
Скрит текст:

# 2 350
Райна даже накрая го разкарва. Стопира го с ръка. Интересно ми е кой е прибрал парите. Не си представям Райна да ги събира от пода

# 2 351
  • Glasgow
В това дето аз гледах му казва нещо от рода "Айде още можеш!"...ама пари ли, танци ли...

# 2 352
  • Mediterraneo
Хавана е моята сбъдната мечта! С все мръсотията и беднотията. Прекрасна, вдъхновяваща, спираща дъха. Не знам колко са скъпи билетите в момента, знам, че това сигурно е единствената дестинация, която искам да повторя преди да умра.

# 2 353
Гала и Мария Илиева. Първата с много неподходящ тоалет за сутрешен блок. Преди Кремена я правеше на чучело, сега кой ли се гаври с нея?
Скрит текст:

# 2 354
Мария с какво ли се втали така? Дали не е с онова лекарство диабетично?!

Николета много са и увиснали "надочните" линии. Не вярвах, че този тип клепач, може да има такъв проблем. Ше да е от интервенциите май.

В клипа на Райна и пържоления тип не виждам нищо притеснително от нейна страна. Браво. Съвсем обрана е. Не знам къде видяхте некви ентусиазирани чупки в ханша вследствие разхвърляните банкноти от тоя австралопитек. Запази самообладание и се държа повече от добре Райнето. Тоя ми е противен, но освен унизителния банкнотен дъжд, поведението му беше поносимо за пияно парвеню. Райна го парира успешно. Нямам отношение към нея, но в тоя клип и ситуация ми хареса държанието и.

Общи условия

Активация на акаунт