Звездни компромати - Юли' 23

• 317 591
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 490
Бившата на Бачорски си е качила снимка с гаджето. Прилича ми на някакъв недоразвит запартък. Ще ме извинявате.
Познавам го гаджето ѝ от общи компании, в които сме били. Много е превзет, сноб отвсякъде, но е от богато семейство и предполагам, че това е водещото. Мисля, че той беше набор 94 и се чудя от какъв зор ще взима жена с дете, при все голямото разнообразие от свободни жени, но той си знае. Наистина е малко недоразвит, физиката му е на тийн, нищо мъжествено няма.
За който по-горе поиска линк, качвам им снимката.
Скрит текст:

# 2 491
Те и като по-малки са били гаджета, Емилия нещо беше казвала в сторита.
Не помня повече.

# 2 492
  • София
Кремена с Гала (някой питаше)

# 2 493
Ох, чак сега видях, че Кремена има корона… 🤣
Ужас, като завърнала се от карнавал е.

# 2 494
Според мен голяма част от успеха на продукциите на Халваджиян се дължат И на Кремена и приноса й в цялостната визия на всичко - декори, костюми, стайлинг.

Библиотека също изглежда като да има собствен дух и да си имат редовни партита/клиенти. Как човек получава под наем точно тези места в София, е друг въпрос.

Кремена работи много, купонясва много, за мен има умерени корекции. Има си своя кръг от хора  и си живей живота. Аз много я харесвам освен в случаите, когато не говори по разни фб дискусии за тютюнопушеното, или съм попадала на други теми, по които малко в повече се поставя над другите. Веднъж беше защитавала Бебо, нещо. Звучеше точно "коя съм аз, кои сте вий", но без особено правилен правопис.

Виж, за снахата, която май няма официален брак с Бебо, не мога да кажа, че някога ми е изглеждала дълбоко влюбена в него. Някак нейният типаж е някой не толкова пъстър, нисък и инфантилен, като излъчване. Ама върви Бебо с много екстри и възможности и така.

Елена, бившата жена на Джуди, сигурно е с 10 години по-млада от Кремена, но никак не личи. При нея интервенциите са далеч по-осезаеми. Но се радвам за нея. Изглежда щастлива с новия си мъж и втора дъщеричка. Нищо общо с предишния си външен вид, като жена на Джуди, като май пак не съм сигурна, дали е имало брак. Въобще, Джуди дава вид на някой не особено верен мъж.

/едно време повече ги следях/

# 2 495
  • Glasgow
Аз започнах да вярвам в обвиненията срещу К. Спейси, отговорите му по време на разпитите дори са леко арогантни. Не отрича, просто оправдава- единият не помни, другият- който твърди, че е дрогиран и изнасилен- било по взаимно съгласие, но сутринта изглеждал напрегнат и си тръгнал бързо, третият хванал за ***, "но не агресивно, а по романтичен начин".
Много го харесвам като актьор.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 09:59 от Jokerr

# 2 496
  • София
Гришо с гаджето
Скрит текст:
Парис Хилтън .... и тя с грозните кроксове, като г-жа Бекъм.
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Харпър и Камила Кабейо
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:
Камерън Диас
Скрит текст:
Ейдриън Броуди и Джорджина Чапман
Скрит текст:
Чарли Шийн със сина му
Скрит текст:
Джулиан Мур
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:

# 2 497
Красива е новата на Гришо. Гореща мацка. Но са такива позьори... въобще не виждам любов в снимките им. Само пози за камерата.

П.с. Какво им е на жените с деца? Защо да не ги взимат? Grinning

# 2 498
Безкрайно харесвам Спейси като актьор, но и аз съм с голямо подозрение, че действително е насилник.
Библиотека е мега ретро и неподдържано заведение с лошо разпределение и кошмарни тоалетни. Последното ни коледно парти беше там и е трагедия!

# 2 499
Гала, при все, че никак не я харесвам като  човек и поведение, не мога да отрека, че изглежда много добре. Кремена си е правила май устата, едно време и беше много тънка.
Новата на Гришо ми харесва най-много от досегашните му. Ама него не мога да го харесам и това е.

# 2 500
Тия кроксове само за привличане на внимание май ги носят. Очаквам скоро големите дизайнери да измислят шапка, приличаща на лайно и да започнат вкупом всички известни да си я слагат на главата, понеже ще струва космическа сума…

Ice Queen нищо не им е, просто ако съм мъж без деца и предишен брак на 28г. предполагам, че ще търся същото, а и отношенията са трудни с чуждо дете и после като се появи ново се започва някакво съперничество между двете. Не казвам, че е невъзможно да има и хубави такива примери, а разсъждавам от моя страна как мисля.

# 2 501
  • Viena
Григор и новата са супер двойка🤩

# 2 502
Григор винаги е с хубави жени. Той е богат и известен.

# 2 503
Красива е новата на Гришо. Гореща мацка. Но са такива позьори... въобще не виждам любов в снимките им. Само пози за камерата.

П.с. Какво им е на жените с деца? Защо да не ги взимат? Grinning
То сякаш "докато смъртта ни раздели" ще ги вземат... В днешно време.Worried

# 2 504
Новата на Григор е много гореща мацка.

Общи условия

Активация на акаунт