Избор на столче за кола - 5

• 40 435
  • 532
  •   1
Отговори
# 525
Първо поръчах от Рая тойс и като никой друг път реших да отворя пратката, за да видя дали е правилният цвят, че детето държеше на един определен. И се оказа грешен цвят. Върнах го още преди да го платя. След това поръчах от друг сайт. Ако бях забелязала още в началото, че не е оригиналната опаковка, щях да го върна. Обаче аз го платих, замъкнах го до колата и чак тогава забелязах, защото кашонът беше ОГРОМЕН и нямаше как да влезе в колата. Извадих столчето, което беше омотано в стреч фолио, напъхах с 300 зора огромния кашон в колата, която не е никак малка и се прибрах. Много ядове ще ми коства връщането Sad Трябва да го опаковам в стреч фолио, после отново трябва да се преборя с огромния кашон и трябва са ангажирам мъжа ми да го връща той, защото колата му е по-голяма. После трябва да ходя да купувам ново столче. Кажете ми, че нищо му няма на това Sob

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 16:14 от Барбалена

# 526
Нищо му няма и без това след това не пазим тези кашони.Ползвайте си го със здраве!

# 527
Не ги пазим, но защо биха го сложили в друг кашон? Или е връщано, или е мостра.

# 528
Или кашона се е скъсал… Няма как да знаем каква е причината. Ако е бил мостра или употребяван би трябвало да има следи. Иначе и аз взех разопакована база за стол. Просто я сложиха да видят как ще стои и решихме да я оставим. Бяха я разопаковали на същият ден, според техните думи. И ние изхвърлихме кашона от стола.

# 529
Здравейте, избирам стол с plus test с въртене, защото искам максимално да щадя кръста на майка ми, която ежедневно ще се впуска да ни помага, а има проблеми с тежестите. Детето (живот и здраве) - е на 2 години и 3 месеца. 75 см и около 12 кг. Наясно съм, че ще го сменя скоро, но колкото мога бих се възползвала от въртенето, без да се притеснявам от подмяната. Максимално бих я возила обратно на движението, без съмнение. Харесала съм Joie i-spin Safe, Axkid Spinkid и Britax Romer Swingfix. Колебая се, събирам препоръки. Ако някое сменя позициите по-лесно от другите, или нещо подобно - ще се радвам да ме напътствате. Знам, че перфектни ще са Stretch и Beyond, но... засега се въздържам 🤭 Благодаря.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:14 от Mandaria

# 530
И аз се колебая точно между тези три варианта, така че също ще ми бъде полезно мнение. 😊

# 531
Mandaria, няма столчета с Plus test, които се въртят напред в посока на движението. Mоделите,  за които питате нямат опция за возене по посока на движението, а само завъртане  за поставяне на детето, не и за возене напред. Единствено мога да съм полезна, че на  точно на този модел Axkid дамаската е някакъв ужас - по едно време го разглеждах този модел и в магазина мострата беше станала на топчета. Отвратителна е. Иначе го има често на промоции.
Най-добре е да ги видите на живо столчетата и да прецените дали дължите на Plus тест или на възможност за возене и по посока на движението, защото двете засега са невъзможни.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 10:22 от bonibon_

# 532
Аз не искам да се вози напред, а назад. Желанието ми е да се завърта, за да може детето да се качва само. Благодаря за съвета.

Общи условия

Активация на акаунт