Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 7

• 74 333
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Големият ми син завърши 10 клас тази година. На тестовете трябва да имаш поне половината точки за да имаш 3ка. Той е с немски език, разширено изучаване, имаха 1 срок в 9ти клас заместващ учител и не са много добре с езика. Ще ходи тази година на уроци. За другите езици не знам как е положението. По специалните предмети имат добри учители, интересно му е да учи.
На НВО без допълнителна подготовка изкара точки съпоставими с годишните му оценки.
Много ви благодаря,много полезна информация!!!

# 286
някой от вас виждал ли е ученик с униформа по улицата?
да, не еднократно
Тази година нивото на бала на децата по- ниско ли е като статистика , че има спад в точките в доста училища.
Има ли приети в 133?

Здравейте, ние сме приети в 133-то, но ще участваме на второ класиране

# 287
Приятелка на дъщеря ми е малко под минималния за 133-то и дано й се получи.

# 288
И дъщеря ми засега е в 133, но ще участваме на второ. Направи ми впечатление, че балът на френската паралелка тази година е паднал. Чудя се има ли причина, например в преподавателите?

# 289
НФСГ е много добро училище, синът ми го завърши.Език не научи-немски, но не го обича.На ДЗИ изкара 5 по Бел и 6 по икономика без уроци.( по бел госпожата му беше писала 4 за годината),много ги юркаха са учат определено.Не е имало проблем никога там, освен дежурния с дисциплината и то 8 и 9 клас, по негови думи.Сменяха им учители, които не се справяха.Доволен беше от училището до края.Приеха го икономическа специалност  в УНСС.

# 290
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от 12 училище? Почти нищо не мога да намеря за него, сякаш никой не учи там 😟

# 291
  • София
Писано е за 12.СУ. Добра среда, неконфликтна и спокойна, добри деца, от първа ръка.

# 292
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от 12 училище? Почти нищо не мога да намеря за него, сякаш никой не учи там 😟

Моята щерка вероятно ще е там, делят на 6 точки.
Писахме го в последния момент, понеже сме от Люлин и е малко по-далече. Питах няколко пъти, казаха, че не е лошо училище, 8,9,10 клас учат 1ви срок - 1ва смяна, 2ри - 2ра. Баловете са средни, но все пак не падат под 330т. Но действително и аз не намирам никаква по-подробна информация за него като учебен процес и дисциплина.

# 293
  • София
Дъщеря ми е приета там в паралелката с немски език, писахме го само заради него. Но й казаха, че било "кофти", без да се уточнява нищо. Та ми се искаше да се включи някой, който в момента е там или родител на дете, което учи там в момента.

# 294
Писах и по - горе впечатлението на наши добри познати - нормални деца, няма помпозност и преподаването е на много добро ниво.

# 295
За 119 СУ някой има ли впечатления, какво е нивото на преподаване след седми клас и материалната база?

# 296
А мен ме интересува отбора по волейбол в 119, ако някой има дете там. Тренировките само вечер ли са?
Това е една от причините училището да ми е в списъка (отбора).

# 297
А относно 121 СУ, какво е нивото на обучение и дисциплината, тъй като дъщеря ми живо се интересува? Наясно съм вече с базата, директора, и т.н.,
Никой ли няма впечатлениянот това училище?

# 298
А относно 121 СУ, какво е нивото на обучение и дисциплината, тъй като дъщеря ми живо се интересува? Наясно съм вече с базата, директора, и т.н.,
Никой ли няма впечатлениянот това училище?
Лични ,не, но на една приятелка дъщеря й учи там.В началото искаше да я мести ,но детето сега отказва .Харесва си  класа  и се чувства добре .Относно обучението и дисциплината не сме разговаряли

# 299
  • София
Освен оригинала на свидетелството, какво друго трябва да се носи при записването?

Общи условия

Активация на акаунт