СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 69 965
  • 934
  •   1
Отговори
# 585
Моля ви, кажете, има ли РЕАЛЕН шанс на 1 класиране да бъде прието в ТУЕС с 447 т.? Миналогодишният бал на 2 класиране минимален е бил 460, за Системно програмиране говоря. Има(ло) ли такива чак разлики в годините с баловете?
Каквото и да Ви отговорят ще е пълна спекулация. Баловете за конкретна паралелка зависят от изключително много субиктивни фактори.

# 586
  • варненка от София
Давате ли отчет на класния, че сте подали заявления?
Някаква справка се подавала за двцата, която ми е много чудна???

Да, за всеки етап искат доклад класните.

Гледам темата май основно за София се пише, няма ли от прованса хора или не смеем да кажем кое, що за желани училища, елит, не елит?

# 587
И още един въпрос: Тежка ли е процедурата по изтегляне на документите, след като вече е записана в НГДЕК?

# 588
  • София
Гледам темата май основно за София се пише, няма ли от прованса хора или не смеем да кажем кое, що за желани училища, елит, не елит?
Казвайте, никой не е върнат. Но явно сме повече или повече се тормозим.

# 589
Има и мами от страната!

# 590
  • София
Ох, въведох "100-те" желания..и мислех, че се е свършило, ама звъни диването и казва:" Мамо, има едно училище за планински водачи в Черни Осъм. Пиши и него"?!!! Обяснявам, че Черни Осъм е доста далеч от София, но пък тя упорства, че било страхотно като програма. Едно дете на лагера й било казало... Училището разполага и с леглова база...Та въпросът е: До къде стига границата - най-желаното, най-отгоре?! Детето много обича планински преходи, всяко лято ходи на различни /няколко/ скаутски лагери и екскурзионни летувания. Ама, чак училище и то на 100 и кусур км?! Любопитно ми е какво мислите?

И друго: За тези, които не са подали още. Доста си поиграх със системата, защото си бях сложила допълнителни полета за въвеждане. Оказа се, че когато въведох последното желание и отдолу беше останало едно празно поле, не можех нито да пусна заявлението, нито да изтрия това празно поле. Постоянно излизаше "Не може с код 0000" или нещо такова. Най-накрая въведох някакъв произволен код на паралелка и след като се изписа името, успях да я изтрия ида подам заявление. Само за информация!!

# 591
  • София
Аз лично дете 8-10 клас предпочитам да ми е в полезрението, защото са бурни години, в които се гради като приятели, характер. Но всеки си познава неговото дете и си знае.

# 592
  • варненка от София
Казвайте, никой не е върнат. Но явно сме повече или повече се тормозим.

Смеем ли...

# 593
  • София/Варна
Ох, въведох "100-те" желания..и мислех, че се е свършило, ама звъни диването и казва:" Мамо, има едно училище за планински водачи в Черни Осъм. Пиши и него"?!!! Обяснявам, че Черни Осъм е доста далеч от София, но пък тя упорства, че било страхотно като програма. Едно дете на лагера й било казало... Училището разполага и с леглова база...Та въпросът е: До къде стига границата - най-желаното, най-отгоре?! Детето много обича планински преходи, всяко лято ходи на различни /няколко/ скаутски лагери и екскурзионни летувания. Ама, чак училище и то на 100 и кусур км?! Любопитно ми е какво мислите?

И друго: За тези, които не са подали още. Доста си поиграх със системата, защото си бях сложила допълнителни полета за въвеждане. Оказа се, че когато въведох последното желание и отдолу беше останало едно празно поле, не можех нито да пусна заявлението, нито да изтрия това празно поле. Постоянно излизаше "Не може с код 0000" или нещо такова. Най-накрая въведох някакъв произволен код на паралелка и след като се изписа името, успях да я изтрия ида подам заявление. Само за информация!!
Аз бих подала в Черни Осъм, друга област е , друго класиране. Като излезе първо класиране и решавате. Ако много иска далечното училище отидете до там, за да го види преди да избере.

# 594
  • София
Има ли още непопълнили желанията? Ние още се чудим, ама ме притеснява да чакаме последния момент 🤪

# 595
Давате ли отчет на класния, че сте подали заявления?
Някаква справка се подавала за двцата, която ми е много чудна???

Казала съм на класната, че ще кандидатстваме онлайн. Също възнамерявам да й кажа когато ни приемат (🤞). Не знам нищо за никакви справки, просто смятам, че й го дължим като един вид уважение, че 3 години се е грижила за детето ми в училище.

# 596
  • София
Никой не ни е искал отчет, че сме подали. А и още не сме Simple Smile

# 597
Днес попълнихме желанията,7 на брой.Нямам съмнения,че ще го приемат на първо класиране , тъй като е със 100 точки над минималния бал за миналата година, малко ми е драма с предразсъдъците,че гимназията не е от най-елитните, а имаше шанс и за по-елитна, но тази специалност му е страст и много го влече, отделно се занимава и като хоби...цяло лято ще съм раздирана от съмнения, надявам се да сме направили правилния избор...
Успех на всички деца!И дано попаднат в читави класове!

Напълно Ви разбирам! BlushИ при мен е тази буря .... сън нямам от 28.06. ... Scream  Sob
Дъщеря ми е с прилични резултати от НВО, бал около 450т ; +/- 3 в зависимост от балообразуването. На първо и второ място е посочила строителство и архитектура в СГСАГ, а на 3-то ПГД-Вазова
Притеснява ме факта, че има възможност за избор в "по-елитните гимназии", но не иска да чуе и дума. Подредили сме Испанската и 2 АЕГ след тях, което супер "тъпо" , но не мога да я убедя да размисли.
Разяжда ме мисълта, че ще пропилее шанса си и усилията, които положи за подготовка.
Не знам какво да правя Sob

Извинявам се, но е супер "тъпо" да секнете мечтите на детето си, за да не си похаби бала за Испанската и Английската.

Относно училището в с. Черни Осъм. Уникално е. Заслужава си. Дисциплината е строга. А професията е много перспективна за България. Жалко, че моите деца никакъв интерес не проявиха към него.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 18:50 от vald

# 598
  • София
Аз още не съм, уж редих, но се помотвах докато излязат резултатите от НГДЕК. Сега вече се активизирах.

# 599
  • Някъде там...
Подадохме и ние. Не се оказа сложно. Аз си бях записала кодовете на паралелките на отделен файл. Копи пейст ползвах, после табулация и си излизаше направо паралелката.
Ние имаме вече и оценките от свидетелството в инфоприем.
Отчет дали съм подала заявление никой не ми е искал. Но помолиха да пишем къде продължаваме.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт