Друга жена във връзката

• 17 738
  • 415
  •   1
Отговори
# 150
Сядаш и му казваш на твоя мъж всичко, което чувстваш и мислиш по въпроса ама едно към едно. Сега ако той предпочете чатовете с другата пред жена си, пиши го бЕгало...
Ако толкова му е интересно теми за депресии при жените, кажи му че си на път да изпаднеш в такава голяма депресия, че ще му бъде още по-интересно и на живо да го гледа и обсъжда.
Никой не търпи депресирани хора, че чак да им е интересно. Друга е историята там.
Скоро време ще има депресирана съпруга и депресирана колежка. Дупе да му е яко...

# 151
Няма да пея в общия хор. Само ще ти кажа, че и нашата любовница беше стара и грозна, че и глупава, което изобщо не спря мъжа ми да се влюби. Знаеш ли обаче в кое се влюби всъщност? В идеята да е рицарят на белия кон, да я спасява от нейния нещастен брак, от мъжа, който не я разбира и така нататък. 
Бях в твоята ситуация, че и още по-напред и още по-грозно стана...много, много грозно.
От цялата работа разбрах едно - с някои мъже жената не трябва да се бие на бързея колко е оправна и силна. С някои мъже, ако искаш да си запазиш брака, трябва да не си силната ти...
Когато в един пристъп на умопомрачение извряцах на мъжа ми "какво не съм ти дала?", той ме застреля с отговора си "а не мислиш ли, че може да си ми дала прекалено много?"
Най-хубавият урок, който някога съм получавала, най-болезненият със сигурност.
Независимо дали темата е пързалка или не, моят съвет към самата мен и към всички други жени е един - да не ставаме УДОБНИ.

# 152
То човек вече да не знае как да се държи в семейството.

# 153
  • Тра-ла-ла
Един мъж, ако изпита потребност да кръшне - причини бол! Един ще иска да е рицар-спасител на слаба женица, друг пък може да иска най-сетне силна жена, трети ще си падне по страстна тигрица, четвърти ще избере жена с по-малко претенции, пети ще смени кариеристка за домашен уют и мусака...или най-баналното - на всички рано или късно им доскучава с един и същи човек. Така, че една жена може да лудне каква да е и каква да не е....и в опити да угажда на другия....да се превърне в никоя.

# 154
Направо си представям как 2 жени на средна възраст си скубят косите за някакъв льольо 😃

Ама тя и сега си скуби косите. Поне да са косите на другата. Така ще и олекне в някаква степен Joy

# 155
  • София
Според мен се страхува тя да не си тръгне.
Сега, дали от любов (вероятно има), от навик, от страх, че другата няма да му върже и ще остане сам... вероятно от всичко по малко.
Но, аз мисля, че, ако има шанс да се прекрати тази ситуация, то е тя да го напусне.
Не завинаги (макар, че трябва да има смелостта да е готова, че точно това може да се случи).
Защото страхът от това може да е по-силен от емоционалното му състояние.
Заравянето на главата в пясъка няма да доведе до решение.
Да, може и да му мине.
Но с цената на какво?
А може и да му хареса.
И пак да се стигне до раздяла, + бонус време в сълзи, болка, страх, недоверие, отчаяние.
Невъзвратимо време.
Според мен колкото и да ти е трудно трябва да му заявиш, че те губи, щом иска да сте 3ма.
Това е стресорът, който може да го извади от удобството му.
Но!
Може да се окаже, че това е краят.
Но по поведението му съдя, че се страхува да не те загуби. Все още.

# 156
  • Бургас
Теорията за това как мъжа на другата я гони по чорапи и тя се превръща в тежест е риск.
Мъжете много обичат да помагат на женички в беда. Да са нейният герой.
В края на деня: “По - добре ужасен край, отколкото ужас без край”. Сядате с мъжа и му казваш, че не си ОК и не желаеш да продължавате така. Може или да откаже или да се съобрази с теб. Вярвам, че след този разговор ще имаш отговор дори и да не е казан с думи.

# 157
За мен е редно тоя мъж да се осъзнае и да прекрати тая комуникация, но всъщност не знаем, колко е залетял. И, ако авторката се поставя в положение да търпи, то ще бъде за нейна сметка, при всички положения.

# 158

Когато в един пристъп на умопомрачение извряцах на мъжа ми "какво не съм ти дала?", той ме застреля с отговора си "а не мислиш ли, че може да си ми дала прекалено много?"

Е, то па такъв като тоя никога няма да е доволен от нищо....Прекалено много му било, ти да видиш. Чисто и просто - неблагодарник, че и използвач.

# 159
  • Great Britain
Твърде много унижение.

# 160
Dara88- режиш ме яко, но я ми обясни ти колко време си живяла с някой.?
Мислите ли, че не съм го разбрала това, което ми пишете, мисли те ме за наивна глупава леличка в критиката, не съм още влезнала.
Това положение е от 3 седмици.
Събирането на багажа след 27 години не става така лесно, не е ли ясно. Обидена съм, унижена съм, гневна съм, но чак така да си се подигравате, не е честно. Аз просто исках да споделя и да видя дали някой е бил в подобна ситуация.

23 години съм с мъжа ми, мога ли сега да се изкажа?
И 2 години да съм живяла с някой, и 33, няма да допусна да ми обяснява, че някаква колежка е по-важна от мен. Щото нали,  в дупка било слънчицето и той му действа добре. Или, че временно ще сме трима, при положение, че ясно съм показала, че не ми е приятно. Той си чати по пет пъти днес с нея, тя му пише, докато сме в леглото, иначе ще ме прегръща и натиска, да съм му имала доверие. Няма да се държа все едно нищо не се случва и да си караме меден месец. Може да ми се реве и вие, но да се правя, че онази другата не съществува и мъжът ми не може и ден да изкара, ако не я "утеши", няма как да стане. Не е до това колко време си живял с някой, а колко уважаваш себе си. Как да те уважава другият, след като и ти не се уважаваш?

# 161
На мнение съм, че както се поставиш, така и ще те третират. Няма начин мъжа ми да си чати с друга,  а аз да проявявам разбиране.
И той много добре го знае.

# 162

Е, то па такъв като тоя никога няма да е доволен от нищо....Прекалено много му било, ти да видиш. Чисто и просто - неблагодарник, че и използвач.

Ха, какъв нещастник.
При това оплакване се прави точно от това което недоволства. Спира се всяка дейност, която би му била в полза.
Спира се да му се готви, да му се чисти, спира се мило отношение, секс, свирки най-вече.
Абе въобще нищо.
Ако пита що - ми щото нали това ти бил проблема, айде у лево.

# 163
  • София
Цури, а замисляла ли си се дали детето ти ще продължава да те уважава, когато разбере в каква ситуация се поставяш сама?

# 164
Е , кой мъж ще се оплаче от прекалено много ?

Общи условия

Активация на акаунт