Февруарски мами 2024 - Тема 2

• 36 805
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
и ние сме от преди трансфера тва е направо от средата на май месец шо. първо беше цикла после бяха постоянни прегледи за подзотовка после почнахме глобули и земи почти 3 месеца. Аз сънувам ебати сънищата и либидото ми е на макс просто

# 631
  • София
Какво ми забраниха? Хм…. Без секс още от преди трансфера…. Без басейн, ако съм в морето до коляно…. В Сряда се надявам, малко да олекотим режима със забраните ако може и прогестероните да започнат да се спират Simple Smile

Това колко време е вече? Ох, не че преди съм била маратонец, ма то нали забраненият плод е най сладък. 🤣
Срам ме е да кажа Grinning ама от началото на Май…. Казала съм на ММ от мерак само да не предобрим, като падне забраната. Grinning
По повод кошарите. Не харесам тези много в едно. Некст ту ми харесвам ги, но за жалост е кратка употребата. Мисля да мина с евтина икейска кошара, от тези с процепите, важно ми е да е проветрива. Ще инвестирам в хубаво матраче. Ние май първоначално няма да правим детска стая и кошарата ще е при нас. На пролет като поотрасне вероятно ще се местим в хола и тогава.

# 632
Какво ми забраниха? Хм…. Без секс още от преди трансфера…. Без басейн, ако съм в морето до коляно…. В Сряда се надявам, малко да олекотим режима със забраните ако може и прогестероните да започнат да се спират Simple Smile

Това колко време е вече? Ох, не че преди съм била маратонец, ма то нали забраненият плод е най сладък. 🤣
Срам ме е да кажа Grinning ама от началото на Май…. Казала съм на ММ от мерак само да не предобрим, като падне забраната. Grinning
По повод кошарите. Не харесам тези много в едно. Некст ту ми харесвам ги, но за жалост е кратка употребата. Мисля да мина с евтина икейска кошара, от тези с процепите, важно ми е да е проветрива. Ще инвестирам в хубаво матраче. Ние май първоначално няма да правим детска стая и кошарата ще е при нас. На пролет като поотрасне вероятно ще се местим в хола и тогава.

Бреййй, тука можем си отворим клуб на загорелките. Same here😁

# 633
Не съм от София, но Вецев мисля, че е известен в цяла България.

За кошарите, този сайт yourbaby не ми е познат. Знам nicollebaby. Има намаления и в озон и в бейби.бг. Кошари има и в икеа, айко. Ще следите намаленията, но и ги вижте първо на живо! Никол бейби си има магазин в София.
Тези тип next to me, за мен не си заслужава. Ползват се няколко месеца защото са малки, а са по-скъпи от цяла трансформираща се кошара.
Има бюджетни дървени кошари, както и, ох тези от плат как се водеха.. и двете си имат + и -, зависи какво ще ви хареса. По-важно е матрака да е качествен. Има няколко известни матрака, които се препоръчват, но има разбира се и бюджетни. Ние имаме няколко кошари (у нас и в двете баби) та не съм имала оплаквания. Но от бюджетните чиполино мерида най-ми харесва, защото е тип некст ту ми, може да се сваля преградата, пак си е на нива и като цяло е лека и удобна. Важно е кошарата да си е на нива, за да не се навеждате още от самото начало.

Предстоят черни петъци, чак ви завиждам как ще пазарувате шеметно😀 И колички гледайте от сега, че да си купите на намаленията. За количка моя съвет е да не пестите от нея! Количката може би е най-важното, кошара, корито как да е, но количката е най-важната инвестиция. Пригответе си средно 1500+ лв. Разбира се, има и бюджетни, за всеки според джоба. Peg perego, cybex, mutsy.

# 634
Момичета, извинявам се за въпроса,но защо имате забрана за секс? 😀 При мен още е доста рано, минала съм само един преглед и нищо такова не ми казаха, та затова ми стана любопитно.

Иначе определено и аз мисля отсега да набележа неща за черния петък.

# 635
  • София
Според вас от каква възраст на дете може да се ползва този тип легло. Водят го кошара, но реално си е легло. Предлагат обиколници, но все пак. Иска ми се в даден момент, когато правим стаята на човечето, да сложим такова чудо. По-голямо е и ще избута доста време.

# 636
Според вас от каква възраст на дете може да се ползва този тип легло. Водят го кошара, но реално си е легло. Предлагат обиколници, но все пак. Иска ми се в даден момент, когато правим стаята на човечето, да сложим такова чудо. По-голямо е и ще избута доста време.

На мен също много ми харесват, не са ли от този тип , където ги водят Монтесори

# 637
Здравейте, аз от началото се следя при д-в. Явор Малинов и съм изключително доволна. Мислех да се запиша по касата в майчин дом, но останах разочарована от отношението и пренебрежението. При Малинов се чувствам наистина спокойна.

Здравейте. Има ли някоя от вас, която се води рискова бременност и се следи в София? Ще ви бъда благодарна, ако ми споделите къде се следите. Аз в момента съм при Вецев, но обмислям варианта за второ мнение. Имам си своите причини и доводи, които ще запазя за себе си.

# 638
Дъщеря ми спи вече почти 5 години в кошара на Арбор, дървена, 70/140 см. С нея е от самото начало. Като се роди беше на най-високото ниво. Под кошарата има чекмеджета които могат да се махнат, както направихме ние след известно време. В момента едната преграда от дългата страна е демонтирана и тя си ляга и става сама в нея. Предстои да и закупим голямо стандартно легло вече, но все още се побира в нея. За бебето живот и здраве бих се замислила за по малките кошари които могат да са подвижни и да се местят до леглото на родителите или пък в хола, тъй като вече имаме голяма кошара и смятам че едно такова легло ще ни бъде полезно. Но има време ще го обмисля по добре като му дойде времето.

# 639
  • София
ахха точно Монтесори е. Водят го кошара в магазина, но не знам от каква възраст ще има реална употреба.
Момичета, извинявам се за въпроса,но защо имате забрана за секс? 😀 При мен още е доста рано, минала съм само един преглед и нищо такова не ми казаха, та затова ми стана любопитно.

Иначе определено и аз мисля отсега да набележа неща за черния петък.
Аз съм след инвитро. След микробиологията трябваше да пазим “чисто”. След трансфера, чакаш резултата. След това изкървях….. и се надявам да приключим със забраните. За морето се примирих. Тази година бяла и във водата до коляно. Идния месец пак ще отскочим някъде за седмица, дано не съм парцал като морето този месец.

# 640
Монтесори кошари след минимум 3 ако детето няма опасност да обикаля из целия дом докато вие спите и не ви разиграва с лягане Simple Smile

# 641
Забранени са ми горещите душове, яденето на много люто и кисело, разходките и плаж по жегите, море и басейн заради риска от бактерии и сексът... Мъжо вече откача от дългата суша, викам му да потърпи да приключа третия месец другата седмица и ще питам АГ дали може вече. Ама аз като се познавам по-скоро ще се притеснявам да не стане нещо, отколкото да се наслаждавам.

# 642
Здравейте, аз от началото се следя при д-в. Явор Малинов и съм изключително доволна. Мислех да се запиша по касата в майчин дом, но останах разочарована от отношението и пренебрежението. При Малинов се чувствам наистина спокойна.

Здравейте. Има ли някоя от вас, която се води рискова бременност и се следи в София? Ще ви бъда благодарна, ако ми споделите къде се следите. Аз в момента съм при Вецев, но обмислям варианта за второ мнение. Имам си своите причини и доводи, които ще запазя за себе си.

Това е гинекологът от Тик Ток ,live дето правят. Там предполагам е на частно? И какви са цените?

# 643
Да, прави клипчета в тик ток. Първичен е  150лв. след това 70лв. Аз съм доволна спокоен е, шегаджия- нямам притеснения. А съм с тромбофилия, скъсяване и нисък прогестерон. Следи всичко изкъсо и е обяснява на разбираем език. Преди ходих при Атанасова, но съм със смесени чувства. Подчертавам, че бебчето е естествено, а не инвитро. Следи и нормални бременности и рискови.

Това е гинекологът от Тик Ток ,live дето правят. Там предполагам е на частно? И какви са цените?

# 644
Много неща са ми забранени и на мен. Очаквах да кажат за алкохол, цигари, сауни и тн. Но едни от първите бяха море, басейни, жеги и всякакви ласки водещи да щастлив край за мен да не говорим за повече. Идеята е да се опази бебчо от нежелани спазми и съкращения на матката и инфекции. Но да, малко вино или да малка чашка била можело, а аз даже не пия😂

Общи условия

Активация на акаунт