Сама или сам около 40те години

• 36 412
  • 918
  •   1
Отговори
# 45
  • СИ
На 36 с няколко неуспешни връзки с хора, които мислят само за собствения си задник - това деца и семейство не са неща за тях. Разкарвах ги в момента, в който го разбера. В същото време нямат два лева да се обръснат, не са някакви бохеми като от романи, тъй че и за поддръжка на някакъв весел живот не ставаха.

A-a-a... Значи и пръстенът е пропаднал в комплект с почивката. Или бъркам? За една скорошна тема става въпрос.

Как си обясняваш това, че привличаш един и същ тип мъже? Живееш в по-голям град и съответно с по-голям избор. Но не си намерила. Не съжаляваш ли за малкия град донякъде?

# 46
И Babri сподели , че едни и същи привлича. Може с всички ни да е така.

# 47
Повечето бяха от по-малък град и не, сегашният още не е дал индикации да не ще деца, точно обратното. Но и той ще литне, ако излезе самогзник, пък мани почивките и пръстените (и те не са пропаднали все още).
Какво значи попадаме на един и същи тип? Някои неща като крив нос и космат гръб се виждат на първа-втора среща, но мисля, че никой от нас не повдига въпроса за децата в този момент. Сериозните неща се разбират в хода на връзката за месец-два-шест.

# 48
То не пречи още в началото да си кажеш какво искаш от живота - искаш ли брак, деца, такива работи. И да прецениш струва ли си да се занимаваш със съответния мъж, ако той не иска същото. Той може и да излъже за плановете си, но ми се струва, че сравнително бързо може да разбереш дали човекът отсреща е сериозен.

# 49
не всеки иска деца още от среща в кафене.
това ако ви е критерий!
Първо нека си допаднете и да видите как сте помежду си и после децата .

# 50
Не говоря за искане на деца от нея конкретно. Мъжът ако изобщо не иска деца и брак, от никоя (познавам такива), поне тя да знае и да не се занимава.

# 51
Аз смятам такива приказки на първа среща за повърхостни. Ако човека си намери половинката много неща може да промени в желанията си.

# 52
Не е нужно да е на първа среща, а в началото още. От липса на изясняване някои след години се разкарват - единият иска деца, другият няма планове за такива. Познавам такива двойки.

# 53
Не говоря за искане на деца от нея конкретно. Мъжът ако изобщо не иска деца и брак, от никоя (познавам такива), поне тя да знае и да не се занимава.

А аз познавам мъже, които съвсем в началото са казвали (без да ги пита човек), че не искат - съвсем по принцип - а след година-две дават зор и за брак, и за бебета. Не важи неограничено естествено, казвам само - случаи всякакви.

# 54
Така е, това също го има. Аз за себе си бях избрала да съм открита и директна от самото начало. Ако мъжът ми не гледаше на бъдещето по същия начин, нямаше да се занимавам с него.

# 55
Няма нужда от толкова години за да разбереш дали човека до теб е човека за теб. Но ако си склонен към самозаблуда и компромиси и т.н. в името на надеждата да се получи нещо, което по принцип не се получава ... естествено да се разочароваш и да обвиняваш разни неща.

# 56
Сигурна съм, че хич не са малко жените, които губят години в безперспективни връзки. Казват си, че мъжът ще се промени, ще поиска изведнъж това, което те толкова много искат. Удобно си затварят очите за червените флагове. И младостта им минала. Много жалко.

# 57
Причините са толкова много, че е трудно да бъдат обхванати всичките по някакъв начин. Има саможивци, с проблеми в характера, със зависимости към родители, с невъзможност за нормални отношения с другия пол, със свръх изисквания спрямо предлагано на среща или изобщо по принцип, и т.н. Също кофти избор на партньори, тук слагам и любовници на женен мъж, които цялата си младост го чакат да се разведе, което естествено не се случва. ..
Има и такива след голямо разочарование или някаква голяма любов просто не могат да започнат наново с друг човек.
Едно нещо се наблюдава като закономерност при повечето - след 40 психиката им се променя трайно, мъжете стават едни дребнави, заядливи, егоистични, себе си не оправили, обаче все оправят другите и целия свят, залитат по конспирации и други все хубави работи. При жените пък като че ли изискванията нарастват, все още чакат принца или се стига до мъжемразство и котките.

# 58
  • София
На първа среща и да коментирате брак и деца, всеки може да излъже и да каже това, което мисли, че другият се надява да чуе.

# 59
Абсолютно е вярно. В началото можеш да се представиш за това което очакваш, че би искал другия. Да казваш това, което смяташ за въздействащо. Все пак първите срещи не познаваш другия и има интерес, любопитство, тръпка... Едва ли на първа, втора , трета среща ще кажеш например " не обичам да си пиша и говоря по телефона и няма да ти звъня по сто пъти на ден", докато една жена може да иска точно такова внимание. Затова има момент на напасване и опознаване. В началото всичко е цветя и рози , всеки се представя отлично и се старае...

Общи условия

Активация на акаунт