Бели дрехи - цвят на бельото?

• 5 791
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Винаги нося бяло бельо с бели дрехи, но тази тема ме накара да се замисля. Ще променя настройката си. Има един по-тъмен цвят телесен, който прозира и изпъква там, където дрехата е опъната, именно гърдите и дупето. Ако ще прозира, поне да е в бяло:) Затова трябва да се избере много светъл телесен цвят, както и да се избере бельо без шевове, защото тогава се губи смисълът.
О, също така, ако ще слагаме бяло бельо, важно е да избягваме клубове с лампи, в които ще светнем ето така:

Освен ако не сме отишли с явната идея да сме атракция:)

# 16
Обърнете внимание как се вижда бялото под бял ленен панталон например. Така че - според целта, ако не трябва да се вижда, то телесен цвят.

# 17
  • При децата ми
За двата варианта съм, но повече клоня към бяло.

# 18
  • София
Не харесвам телесен цвят бельо. Усещам се гола с него. Харесвам бяло и черно. Под бели и под светли дрехи нося бяло бельо.

# 19
Телесният цвят бельо е универсален и това го прави добро решение за много ситуации. Според мен всеки трябва да има поне по един чифт. Лично аз го предпочитам пред бял вариант.
Не всяко бяло прозира, имам доста бели дрехи - панталони, рокли, блузи, ризи и тениски. Някои тениски са толкова плътен памук, че нося и с шарени сутиени.
А да ти се вижда бельото - не мисля, че е ок във всяка ситуация, нищо че другите подозират, че носим такова.

# 20
  • София
Бял панталон с бяла прашка и през 2000- та си беше безвкусно. Още от тогава ми е тоя спор, дет се вика, имам вкус от малка Laughing

# 21
  • Варна
Единствено телесният цвят не прозира под тънки бели материи. Иначе има хора - не им пука и си ходят с шарено бельо отдолу, но ако се вижа, за мен е грозно.

# 22
  • София
Между другото, трябва да си купя бял панталон.
Не обичам бели гащи и аз не знам защо. Бледо розово, прасковено, телесно - да.

# 23
Зависи от целта. Ако е да предизвикаш внимание – бял. Ако искаш да е по-дискретно и да не се вижда – телесен.
Аз предпочитам телесен, особено под светъл панталон.

Но поне се радвам, че са само тези две опции и грозната мода да се носи черен сутиен под бяла блуза вече се забрави.

# 24
Телесно хиляди пъти. Въобще дори не мисля, че имам бяло бельо, прекалено ми е олдскуул. Аз също не понасям бельото ми да се вижда, дотолкова, че ако много си личи, въобще не го слагам.

# 25
Под бяла риза-бял сутиен. Под бели дънки, панталони или поли-бежови бикини. Но при мен само ризата прозира, нямам панталони, които прозират.

# 26
Но поне се радвам, че са само тези две опции и грозната мода да се носи черен сутиен под бяла блуза вече се забрави.
О, не се е забравила. Сега бялата блуза е меш и изглежда младежки, може би затова не ти прави впечатление. Но си се носи с всякакви цветове и десени сутиени.

# 27
Бяла блуза или бял панталон - черен сутиен или бикини, класика в жандра! Като видя подобно нещо и Scream

# 28
  • Русе
Аз също съм от предпочитащите телесен цвят през последните две-три години. Преди повече ми се намираше бяло, но си прозира при определени дрехи и напоследък все повече посягам към бежови нюанси.
А бяла блуза с черен сутиен видях наскоро у една дама и се зачудих, че още има хора комбиниращи така.

# 29
  • SF
Много харесвам белия цвят и съм пълна с бели дрехи. Даже от скоро вече имам и някои цветни. Нося бели палта, бели бански.
Ако е важно бельото да не се вижда въобще, трябва да се сложи телесен цвят. Но аз не харесвам такъв цвят бельо. Бялото е моето. Малко прозира под някои материи, но то пък е секси.
Даже има и някои стилове, в които под блуза се слага умишлено сутиен в ярък цвят. Идеята е точно малко секси, но спортна визия. Не става така да отидеш на стилна сватба например!!! Но за плаж, парк, Витоша, е окей. Те се превръщат в част от облеклото.

Общи условия

Активация на акаунт