Бели дрехи - цвят на бельото?

• 5 796
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Аз установих наскоро, че моето 'телесно' е един особен карамелен цвят. А не съм тъмна уж. И другото, което се оказа да се слива с кожата ми - пепел от рози.

# 46
Сега покрай плажа и морето трябва цял шкаф телесни цветове да поддържате.
Скандинавците нямат подобна дилема, телесно и бяло нямат голяма разлика.

# 47
Не нося чак толкова прозрачни дрехи, а и от две години взимам само телесен цвят бельо.

# 48
Аз пък много харесвам черно бельо и такова в цвят бордо (или подобни). Но пък не харесвам бели и други много светли дрехи.

# 49
Имам доста бели дрехи, нося бяло бельо под тях, не ми е хрумвало дори да нося телесен цвят. Нямам нищо против да прозира в рамките на добрия тон, понякога малко повече, според ситуацията. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
  • София
За горно - винаги, за долно - ама то не в само цвят, то е и модел, тип материя, стил, вкус!
С тия социални изисквания, трети шкаф поддържам. ( това ми е официалното извинение) Mr. Green

# 51
  • SF
Аз много обичам да си съчетавам бельото и чорапите с дрехите. Розова блуза с розово бельо и чорапи (не че някой ще ги види). Когато купувам нови, знам какви дрехи имам и избирам бельо и чорапи в съответните цветове.
Модата с констрастните цветове на сутиените отминава и се възвръща на периоди. В момента е актуална. 2006 година бях в Барселона и беше много тренди. Спомням си, че си купувах бельо в цвят и влязохме в Зара, за да си купим и по 1 бал топ (да не го наричам потник), за да ги съчетаем с новото бельо. Simple Smile Тогава бяха хит и летните ботуши, боти. Малко каубойска визия...

# 52
  • Пловдив
И двете стават. Ако има опасност да се покаже презрамка - бял. В анкетата гласувах за телесен, той наистина по-малко прозира, но какво от това.

# 53
Нищо...какво от това...но въпросът бе кое не прозира.
Иначе може всякак да се комбинира, вкл.и с ярко цвят сьомга...в ежедневение...

# 54
Прозирането не беше част от темата нито от анкетата, после се намеси за да ни ориентират по-лесно кой бил единствения верен отговор. Ами ако отиваме на среща с мъж телесен цвят бельо не може да е верния отговор. Поне за тези мъже за които изобщо дамското бельо е от някакво значение.

# 55
Срещата с мъж пък какво общо има с анкетата и с ориентирането към единствения верен отговор?
Темата беше за удобството и стила при комбинирането на цветовете бельо и дрехи. Ако за някого удобството включва да е в тон, а не да е дискретен - ок. За мене лично удобството е да съм с дискретно телесно бельо, не загадъчно да белвам сутиенени презрамки под тениската.
Впрочем, за мене цветното бельо например е все едно да си бодна перо в гъ*а. Харесвам го, наистина, но само на фотосесии.

# 56
Не беше записано че е във връзка с удобство. Най-удобно би било изобщо да не носим бяла дреха при толкова висок риск да я наклепем някъде по пътя и от самолет да си личи.
Срещата с мъж какво общо има? Значи няма значение излизането в каква връзка ще е? Едно е как ще се облечем когато отиваме да изхвърлим боклука, съвсем друго когато отиваме на среща с мъж. Предполагам спор няма за това. И във втория случай цвета би трябвало да се избира не само както на нас ни е най-удобно. Просто да стъкмя малко нещата и за моя отговор: като мъж обичам много повече бяло дамско бельо отколкото такова с телесен цвят. Считам, че така мислят повечето мъже за които бельото е от значение.

За цветното спор няма, но не е по темата.

# 57
  • SF
Много материи не прозират и какво бельо ще се сложи под тях, не е от огромно значение. Дали на бял топ ще се покаже бежова презрамка, различна от естествения цвят на кожата, или ще се покаже бяла, е еднакво безвкусно или секси - зависи кои очи го гледат. Най-комичното е да се покаже силиконова презрамка. На тези се казва твърдо не! Simple Smile Останалото може да се приеме и като акцент, и като липса на добър вкус.

# 58
Онзи ден видях супер яката мацка, която беше със силиконови презрамки.. бях забравила, че съществуват даже и се изненадах, че все още се носят..

# 59
  • Най-красивата страна
Телесен цвят-особено под бял панталон или бяла рокля.

Общи условия

Активация на акаунт