Бели дрехи - цвят на бельото?

• 5 792
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Белите дрехи задължиелно с бельо телесен цвят. Бяло под бяло много бие на очи. Също и под жълто и други светли цветове става ужасен ужасон. Белите гащи за на зима Simple Smile

# 31
Бял панталон с бяла прашка и през 2000- та си беше безвкусно.

Що потни "усмивки" видяхме тогава в жегите.

# 32
Под бели дрехи - само телесно бельо. Бялото се вижда , изглежда безвкусно , евтино и грозно. Не съм виждала елегантна жена да й прозира бяла прашка или друг вид бельо.

# 33
  • Пловдив
Винаги нося бели дрехи с телесен цвят бельо.

# 34
Аз пък даже нося черен сутиен под бели блузи и потници. Прозира леко, но не виждам кой знае какъв проблем. Само черно бельо на бял панталон не ми допада.

# 35
И аз съм за телесния цвят, за да не прозира. Като цяло не съм фен на бялото бельо, нито ми е секси, нито ми харесва как стои.

# 36
  • София
Телесен цвят бельо слагам винаги под бели (и изобщо светли и прозирни) дрехи.

# 37

Но поне се радвам, че са само тези две опции и грозната мода да се носи черен сутиен под бяла блуза вече се забрави.

Уви. Онзи ден ми излезе статия в ХъффПост, че пак се връща това със открояващия се сутиен. Не че у нас някога си е отивал, но вече е тренд на планетарно ниво.

# 38
Бяло, разбира се. Нямам изобщо телесен цвят каквото и да е бельо, не би ми хрумнало...
Пробвайте и ще разберете.
Гласувах за телесен цвят.

# 39
Под бели дрехи нося само телесно бельо (светлобежово при мен, защото кожата ми е светла) - съвсем гладко, без никакви дантели и ефекти.
Всъщност основно такова е ежедневното ми бельо през лятото - дрехите са от тънки, често ефирни материи и ако случайно се очертае бельо (или покаже презрамка), то да не изпъква с цвят или релеф.
Имам куп гладки светлобежови сутиени и бразилиани. Другото бельо е за други случаи, не точно за ежедневно носене, поне не през лятото Grinning

# 40
  • Terra incognita
Телесен/ цвят нюд/ бежов. Това го знае всяко хлапе. Бялото прозира. Бельо кпувам само в беж и черно.
Отидете с другата страна в някой реномирани магазин за бельо, за да ви консултират. Ще ви кажат същото.
В голям спор сме. Според мен се носи телесен цвят бельо под бели дрехи. Според другата страна се носи бяло бельо. Е, кой е прав?

# 41
  • София
Зависи от цвета на кожата. На много бледа или много тъмна класическото нюд седи много зле.

# 42
Зависи от цвета на кожата. На много бледа или много тъмна класическото нюд седи много зле.

E, то затова телесният цвят има нюанси Simple Smile

Един богат афроамериканец, баскетболист, футболист или какъвто там. Минал покрай представителството на Мерцедес, спрял, огледал се и купил нова кола. Подкарал я към къщи и звъни на жена си:
- Скъпа, купих нова кола.
- Супер, каква е?
- Ами Мерцедес, каква да е.
- А какъв цвят?
- Как какъв, телесен разбира се...

# 43
Бяла блуза или риза се носи с телесен цвят сутиен или корсаж. Така знам аз, така съм и процедирала...
Телесният сутиен не си личи.

# 44
  • София
Зависи от цвета на телесното... Ако ще се вижда повече от бялото и ще дразни, няма смисъл. Аз рядко си улучвам хубав цвят телесно и се отказах. Слагам бяло вече.

Общи условия

Активация на акаунт