Не иска да имаме общо дете?

• 10 608
  • 332
  •   1
Отговори
# 285
Но пържи картофи на доведените, а майка им не ще.
Много ниска топка. Много.

# 286
Не може ли мъжът да я обича много и без да иска да имат общо дете?  Защо трябва непременно желанието да има дете от някоя жена да е задължително доказателство. Това да не ти е Благо Джизъса.
Човекът е на попрището жизнено в средата, деца има, жена има.
Не знам защо на третия месец е говорил за дете, ако е било в леглото, не се брои.

# 287
Имаме само едната версия, какво е казал той и какво е "разбрала" тя,това са две различни неща. Сиреч имаме преразказване, на това което тя е разбрала. Нещата сигурно стоят по по-различен начин.

# 288
голям трън в очите тая бивша..прически си правила, зарязвала детето, картофи не пържела, на исторически обекти не ги водила, в библиотека не стъпвала..
авторката се доказва толкова последователно като грижовна майка за чуждите деца, а мъжа не иска да го оцени подобаващо с едно общо бебе.. мъка..

# 289
  • София
Добре де, с такива ангажименти към неговите деца, поради неглижиращата ги майка и с дете в градинска възраст, не предпочиташ ли да изчакаш 5-10 години, преди да бързаш с бебе?

# 290
  • Варна
То това доказване като грижовна майка е нож с две остриета. Утре двете негови деца като кажат тук ни харесва, искаме тук да живеем, тогава вече да я видя авторката как ще разчита, че те са ангажимент на техните си родители. Рязко ще станат и неин ангажимент.

# 291
Не може ли мъжът да я обича много и без да иска да имат общо дете?  Защо трябва непременно желанието да има дете от някоя жена да е задължително доказателство. Това да не ти е Благо Джизъса.
Човекът е на попрището жизнено в средата, деца има, жена има.
Не знам защо на третия месец е говорил за дете, ако е било в леглото, не се брои.

Аз пък не мога да разбера на тоя осеменител какво му харесват.... 🤔 Аз ли не съм добре нещо....
И да не съм офф-може просто да са си говорили, да не е било като обещание или с някаква категоричност този разговор.

# 292
За последно ще кажа, бъди благодарна, че си срещнала мъж, в тия времена, който те е приел с детето ти и държи на теб. Защото такива са изчезващ вид.
А това  че ти искаш, не означава, че можете да се справите. Особено той , тепърва на 40 г.

# 293
В библиотеката ходят на кръжоци, рядко  вземат книги,  то стига да четат, купуват им с радост. Там са стари издания,  само голяма библиотека може да си позволи нови. Такава ,дето са длъжни да оставят екземпляри авторите.
 Толкова са изостанали, само разни мероприятия ,кръжоци в читалищата, дето се събират деца  имат значение. Кой ходи в библиотека вече. Просто там няма нищо. Учебна литература най-много да е полезна.

# 294
Но пържи картофи на доведените, а майка им не ще.
Много ниска топка. Много.

Сега, ако трябва да сме честни тук се изляха големи съчинения - как мъжът й гледал нейното дете, пък доведените кучета ги яли; как щяла да дърпа към своето бебе, пък доведените да се оправят; как е зла и намръщена мащеха и горките дечица не са случили. Няма нищо по-нормално от това да се защити. Ниска топка или не, на злите мащехи много често им се налага да го правят, защото обществото по презумпция е вече настроено срещу тях.

# 295
В някое село може и за смятат мащехата за зла. В днешно време на никой не му пука кой чии деца гледа.

# 296
# 297
Продължавам да не разбирам какво качества има тоя мъж, че авторката така е фиксирала идеята за дете от него. Лъже, маже и си гледа интереса.
Ниската топка не искам да я коментирам, пък и не мисля, че можем да даваме такива квалификации. "Човек е велик, колкото са велики мечтите му."

# 298
голям трън в очите тая бивша..прически си правила, зарязвала детето, картофи не пържела, на исторически обекти не ги водила, в библиотека не стъпвала..
авторката се доказва толкова последователно като грижовна майка за чуждите деца, а мъжа не иска да го оцени подобаващо с едно общо бебе.. мъка..

Наистина ли мислиш, че е трън щото си правила прически??? Визирах случай на несриозност от нейна страна и казах, че това е само пример, а има и още поне няколко. Ти си оставяла детото ти да те чака повече от час, при положение, че баща му няма да може да го вземе и си поела тоя ангажимент ти в случая? Това за теб е нормално предполагам? И сигурно би се скарала, ако някой друг го вземе и не го остави да чака още не се знае колко. Лоша съм, права си. И тоя комена беше по повод въпрос на някой дали съм ги била 1 път водила на "школо или спорт" аз, а не да изтъквам нещо или да упреквам майката.
Но мен не ме интересува особено какво мислиш по този въпрос като цяло, ти или някой друг. Моят въпрос в началото беше съвсем друг. Изобщо не ме интересува какво мислите за това как гледам аз или той децата ни. или какво мисля за майка им Laughing. Нито той, нито аз смятам ,че съм "зла мащеха". Напротив, децата ме обичат, приемат ме, споделят, радваме се и т.н. Наистина доста се изумих от мненията, затова коментирах.
Всъщност, както е и в случая, често децата приемат доста добре новата жена на баща си. разбира се, зависи от човека. Това не пречи да имат отношения с майка си. Жената ги гледа, грижи се, да, не готви - картофи или кавото и да е друго, често закъснява с вземането от някъде с поне час, не е особено ок да ходят на спорт, щото трябва да се занимава понякога да ги води и взима, но за мен няма проблем, майка си им е обича си ги. Wink
Относно мнението, което не знам от къде щукна, че искам да ми се доказва чрез бебето - абсурдно е, не можете да четет ли или не сте практкували четене с разбиране? Никъде не съм казвала, че искам бебе на вска цена първо. Второ, желанието ми да имам дете с този мъж не се поражда щото се съмнявам в и прося любовта и вниманието му. Желанието идва в следствие на любовта и уважението, което виждам от негова стана към мен. На това, че си пасваме, живеем в спокойна обстановка разбираме се и т.н. Трето, не съм казвала, че той категорично е казал не, не искам дете от теб, защото еди какво си. написах, че отклонява темата сякаш точно сега не му се говори за това.

Имам и друга новина - говорих по темата с него. Поставих картите на масата. Казах му да бъде честен с мен и да сподели, какото и да е аз съм там, ако просто не говорим на тази тема съмненията и въпросите са по-лошият вариант. Той ми каза какво го е мъчило и да свързано е с финансова част до някъде. Имаше голям разход последните месеци, случили да се някои неща в работата му, дребни, но когато се посъберат няколко дребни камъка стават тежни. За някои от тях не знаех. Истината е, че е искал да изчака и да говорим по таиз тема, когати изчисти всички неща, които са го дръпнали назад последните месеци. Трудни години са, всички го знаем. каза ми ,че никога не се е отказвал от това си желание. Чусвства го както в началото, дори по-силно, защото не само сме се опознали, но и вече сме свързали живота си. Просто не е искал да изглежда слаб пред мен, не е искал да каже чакай, сега не мога, защото ми се струпана няколко неща, които още доизчиства - финансови са нещата, свързани със колеги служители, преразпределение и т.н. Не беше редно да подхожда по този начин, да, аз не съм човек, който ще си тръгне при някаква трудност, а съм партньор, който ще го подкрепя и заедно ще преминем. При него обаче явно като мъж е надделяло егото му, което не е искало да го виждам в разклатено или колебаещо се положение по такъв важен въпрос. Разбира се, аз от своя страма му казах, че няма проблем и аз не искам бебе сега или до 2 седмици. За мен също е важно да се чувства добре и спокоен. Просто съм повдигнала темата в неподходящ момент...не знаех, наистина, разбирам го. Понякога мъжете не оризнават слабостите си пред женната, за мен това е гршно..всеки си има слабости и слаби моменти, но в крайна сметка, всеки е различен. На мен ми беше достатъчно това, аз сикам да бъда снего и съм сигурна, че е преминем през нещата.
И още една изненада, за тези ,които писаха, че не изглеждало, че ще имаме брак или сватба...е ще има, но тук наистина съм 100%, че финансите са важни, ание още събираме, няма да чакаме на някой да ни я прави Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 23:51 от dreamy07

# 299
  • Варна
А не бе, няма да имат отношения с майка си заради уникалните ти пържени картофи...  И о, какво благородство, че за теб няма проблем майка им да ги води и взима някъде си... Темата много се изроди. Вече не помня какво се питаше. Май и авторката забрави. Нещо се развихри в някакви дълбини. Ми като не я интересува нищо от това, което пишем, вместо да се пали като тийнейджърка, да врътва ключа и да ходи сама да се оправя с драмите си.

Общи условия

Активация на акаунт