Е, явно не се чувстват добре заедно, или поне тя.
Аз бих се разделила с мъж, който не иска деца от мен. Дори сега в залеза на фертилнаната ми възраст, знам че, ако се случи ММ ще е радостен.
Дори да бяхме останали без деца, поради болест или нещо друго. Като знам че иска деца от мен, някак чувството е друго.
Може би точно това иска авторката. Не сега, не утре, не на всяка цена, но да знае, че той желае същото. Че пак така я иска, както преди.
[/quote]
Може би вашият коментар се доближава най-много до истината. Не съм казала на момента, не съм казала, че ми е някаква прищявка, която аз съм си наумила и като "кон с капаци" искам да стане без да се замисля. Напълно са ми ясни финансовите фактори. Не разбирам защо много от коментиращите пишат леко с неприязъм и ярост. Сякаш това, което искам, е мега абсурдното нещо, как мога въобще да искам дете от мъжа, когото обичам, аз луда ли съм или не знам на кой свят се намирам??? Ужасна жена, да иска да създаде живот с човека, който се обичат и уважават. Сериозно ли???
На тези, които бяха коментирали да му показа коментара, в който казвам, че брекетите или трОтинетката не са най-важнте неща - да казвала съм му ясно, че прищявките и скъпите неща се купуват, ако иамме възможност. Разбира се, ако ортодонтското лечение е необходимо и наложително, ще се направи.