Игра на топло и студено

• 16 993
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Може да чете съвети от списания, мъжката версия на Космополитан, където все пишат ако някой те харесва да не му отговаряш известно време и да ги държиш в напрежение 🤣

# 76
Понякога не мога да се начудя на собствения си пол... защо когато се усеща, че за някого си само опция, този някой се превръща в приоритет? Та, чак и тема във форум се стартира!

Създай си сама няколко опции, с които да се срещаш, и да видим тогава дали още ще те вълнува сегашният "приоритет".

# 77
Ако някой те е подпалил, как пък ще чакаш седмица заради работа?
Като пораснеш и тръгнеш на работа ще го разбереш 😁
И после що лешници като в другата тема се обясняват колко много работят и нямат време.
И аз работя, пътят ми до работа беше час в посока доскоро, сега не е, защото не се правя,че работя чак толкова пък много.

# 78
  • София
Най-яко дейтвах точно когато работех най-много. Човек, ако има мерак, ще измисли начин.

# 79
И това го има, въпрос на тактичност и възпитание е да завършиш добре първата среща, някак не върви да кажеш - не ме кефиш достатъчно, няма да стане, давай да приключваме
Напротив! Точно това биха искали повечето жени. Като те прегръщат и целуват си мислиш, че те харесват. Като ти кажат "ще се обадя" очакваш, че ще се обадят. Страшно обидно е да те заблуждават, че имат интерес и после да се покрият, а ти да се чудиш къде си сбъркала и защо постъпват така. Какво толкова трудно има да си кажеш честно на жената, че не си достатъчно заинтересован и няма да излизате повече, вместо да я караш да те чака напразно? Дори да не е в края на самата среща, ами вдигни телефона на следващия ден и й кажи възпитано, че просто не е твоята, хиляди главоболия ще й спестиш.

Кви обяснения след една среща, кви пет лева, още малко издръжка ще трябва да плащаме, баси.
Супер тъпо ми изглежда да се обяснявам след една среща, че не искам следваща. То един секс може нищо да не значи, тук 1 час на кафе стана баси обвързването

# 80
Ако не виси по цял ден във фейса може да не му хрумне да ти прати някое безмислено съобщенийце само за да ти покаже че е жив. А за среща може да иска да е свеж и да изчаква точния момент, включително да не му съвпада със спорта по телевизията. Във всички случаи или се обаждаш ти, или си продължаваш живота както преди да си го срещнала. Първият вариянт е по-добър, явно е направил огромно впечатление щом и тема му се посвещава.
Понякога не мога да се начудя на собствения си пол... защо когато се усеща, че за някого си само опция, този някой се превръща в приоритет?
Всеки приоритет в началото е бил опция.

# 81
Според мен се е събрал с бившата си и за това така изчезна безследно,не се унижавай да го търсиш,нека той те пътърси и даде някакво обяснение

# 82
Има голяма вероятност мъжът да е отсвирил авторката и да не се вясне повече. Вие очаквате и обяснения да дава - едва ли, а и не е длъжен.

# 83
Според мен се е събрал с бившата си и за това така изчезна безследно...
Големи сте филмаджии.
Отишъл при бившата... Може при майка си или при баба си да е отишъл. Компоти да прави, да вари ракия.

# 84
Добре, де, има ли значение, дали се е скъсал от работа тая седмица, има още 3 жени на клона или планира изкачване на Еверест и в момента събира палатки  и чували.... Фактът е един - човекът не си е мръднал пръста да драсне два реда, което отнема сумарно 5 секунди, вървейки до кафемашината или до асансьора.

Интересът му е под нулата. И аз мисля, че постъпва правилно, че не пише и не й хвърля трохи. Една среща не те ангажира с нищо, две също. Те са затова, да видиш, дали с другия имате допирни точки. Възпитаният човек в добро настроение си прекарва добре, когато и компанията е приятна. Но приятна компания не означава нещо повече.
Личен опит - излизала съм не веднъж с някой, който е ок. Вечерта е минала приятно. Но нямам никакво привличане към този мъж. И след това не съм желала следващи срещи. Било ми е неприятно като са ми писали след това, защото е трябвало да обясня, че всичко е наред, но няма да се получи.
Та авторката най-добре да не се занимава с глупости, ами да гледа напред.

# 85
Няколко дена си писахме, беше извън града и когато се прибра рязко спря да пише

Явно приятелката му има нещо против Wink

# 86
  • Ст Загора
Имах подобен идаше в месеца 1 път в колата му дремехме , няякой целувка 1ч с мен и бай . Мн кофти . Аз на 20+ ..след  2  3 м спря да се обажда

# 87
Всеки приоритет в началото е бил опция.

Възможно е наистина с опознаване на "опция" тя да се превърне в приоритет, но обикновено човек държи отворени опции, докато се появи приоритетът. Тогава е лесно от началото, взаимният интерес го прави лесно.

# 88
Според мен се е събрал с бившата си и за това така изчезна безследно...
Големи сте филмаджии.
Отишъл при бившата... Може при майка си или при баба си да е отишъл. Компоти да прави, да вари ракия.
- Пено, моя май си има друга. От няколко дни не се е обаждал...
- Що мислиш само най-лошото? Може просто да е умрял, ма...

# 89
И това го има, въпрос на тактичност и възпитание е да завършиш добре първата среща, някак не върви да кажеш - не ме кефиш достатъчно, няма да стане, давай да приключваме
Напротив! Точно това биха искали повечето жени. Като те прегръщат и целуват си мислиш, че те харесват. Като ти кажат "ще се обадя" очакваш, че ще се обадят. Страшно обидно е да те заблуждават, че имат интерес и после да се покрият, а ти да се чудиш къде си сбъркала и защо постъпват така. Какво толкова трудно има да си кажеш честно на жената, че не си достатъчно заинтересован и няма да излизате повече, вместо да я караш да те чака напразно? Дори да не е в края на самата среща, ами вдигни телефона на следващия ден и й кажи възпитано, че просто не е твоята, хиляди главоболия ще й спестиш.

Кви обяснения след една среща, кви пет лева, още малко издръжка ще трябва да плащаме, баси.
Супер тъпо ми изглежда да се обяснявам след една среща, че не искам следваща. То един секс може нищо да не значи, тук 1 час на кафе стана баси обвързването
Не е нужно да се изпада в просторно обяснение. Достатъчно е да кажеш просто, че няма да има следващо излизане. Иначе е ужасно несправедливо да се държиш така, сякаш харесваш жената и да я излъжеш, че ще се обадиш. Отново питам, какво толкова трудно има да й кажеш, че няма да стане, за да не храни напразни надежди? Това е достойното мъжко поведение. Всичко друго е ужасно неуважително. Жените са чувствителни, ако не знаете, не играчка за забавление в свободното време.

Между другото, много мъже го правят това и след повече от една среща, като винаги има обещание "ще се обадя", " ще се видим". Защо е нужен този садизъм? Не познавам нито една жена, на която да й е все тая от подобно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт