Игра на топло и студено

• 16 996
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Излезли са на среща, прекарали са добре, той се е обадил на следващият ден да пита дали иска да се видят пак. После нещо се е ''объркало''. Нещо в отговора й, тона й,  неловкото мълчание вероятно го е охладило. За какви обяснения става въпрос?

# 91
И аз съм за деликатности и против гоустването, обаче да бъдем честни, 99% казахме на авторката къде по-директно, къде по-завоалирано, че е филмарка. Това видяла, онова усетила, трето ù показали. Тъжната реалност е,че когато мъжът няма интерес към такива жени,трябва да ги гоустне за доброто на всички.

# 92
И аз съм за деликатности и против гоустването, обаче да бъдем честни, 99% казахме на авторката къде по-директно, къде по-завоалирано, че е филмарка. Това видяла, онова усетила, трето ù показали. Тъжната реалност е,че когато мъжът няма интерес към такива жени,трябва да ги гоустне за доброто на всички.
И да го направи с гордост и удоволствие Wink
Който е навит, винаги го казва и показва.

# 93
Студено.
Може да има още няколко жени, които са били на "първа среща".
Все едно си търси кола човека. И отива на тест драйв. Покарва малко рено, малко волво, опел, ауди... Но не бърза да купува.

E-ex, това сравнение на жени с коли...
Много глави е изяло.

# 94

Филмари сте вие. Снощи писа, в крайна сметка. Отново нищо по-конкретно от как си, що си и хипотетични планове. Не съм повдигала въпроса и не мисля да го правя. Много малко информация имам, за да си вадя крайни изводи. Ще си преценя дали този начин на общуване ме устройва или не. Neutral Face

Че нещо не е окей - не е, съгласна съм. Rolling Eyes Обаче 99% от тук да ти обясняват колко си плосък и нищо не разбираш от момент, в която си пряк участник, не е много обективно.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 07:12 от ДамаСпатия

# 95
Според мен също няма голям интерес, но пък те държи като опция за всеки случай, ако нещо друго му пропадне и е на зор. Човек, който има интерес след първа среща веднага организира втора.
Първите срещи са опознавателни, не бива да се възлагат големи надежди и да има очаквания. А съвсем не бива да се затворим вкъщи една седмица и да гледаме в телефона в очакване да звънне.

Аз мога да те посъветвам да не се фокусираш върху нито един мъж, докато си още в такъв начален етап. Излизай с различни мъже и преценявай кой ти допада и кой не. Такива, които пишат, а не предлагат срещи аз лично отрязвам след кратък период. Не знам какви са им целите, но определено не съвпадат с моите. Аз не искам да дращя с някого 5 месеца и накрая да се видим и да разбера, че съвсем не е мой тип например или че маниерът му е да върти 10 жени, по една всяка седмица.

# 96
И аз така мисля. Създаде ми различно впечатление, но последващите действия (бездействия) говорят друго. Дали е от възпитание или липса на такова - няма никакво значение.

# 97
И аз така мисля. Създаде ми различно впечатление, но последващите действия (бездействия) говорят друго. Дали е от възпитание или липса на такова - няма никакво значение.
Няма общо с възпитанието. Интерес е.
Това, че този мъж не е привлечен достатъчно от теб като жена, не означава, че твоята стойност и качества като такава не са достатъчни. Просто не са за него, за друг ще бъдат точно колкото трябва. Не се ограничавай в комуникацията и излизания с други, той със сигурност не го прави.

# 98
ДамаСпатия, смятам, че имаш проблем с общуването и изразяването на емоции. Поработи над това и нещата ще започнат да се случват.

# 99
Пак ще кажа - човекът няма интерес. Ако имаше, нямаше да сте на чатчета веднъж на високосна. Излизай с други мъже, не го мисли.

# 100
Била съм в тази ситуация за съжаление неведнъж, кофти е като има такова разминаване между думи, усещания и реални действия. Най-накрая се научих по-бързичко да приемам това като недвузначно "ок явно няма интерес" и да продължавам напред. Защото няма друго обяснение поне да не ти драсне 1 ред "ще съм в командировка и няма да мога да пиша, но като се върна ще звънна". Например.

Така си освобождаваш съзнанието и времето за други мъже, при които няма да има такива чуденки и няма да пишеш теми от този сорт. Но няма да ги намериш докато чакаш г-н мистериозен да се сети да ти пише 1 седмица Simple Smile

# 101
Така се трупа житейски опит. Научаваш се да отсяваш.

# 102
Дама Спатия, сарказмът и иронията ти в този вид тема са леко неуместни. Направи си изводите тихомълком.

# 103
Сега ако предложи да се видите пак така неконкретно, му казваш "оки, в четвъртък ще ти се обадя, че не си знам точно графика още!". В неделя му пишеш "ехооо, къде се губиш?", оставяш му отговора ънсийн. После следващия четвъртък "хм, ти май не си много сериозен" Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегичка.

# 104
Месеци наред да циклиш по въпрос от рода "какво иска да ми каже, когато не ми се обажда" не е особено постижение, някак си. Втора тема е това, вероятно не последна, все същите въпроси, получаваш същите отговори и не се вижда особен напредък.

Общи условия

Активация на акаунт