Игра на топло и студено

• 16 998
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
ДамаСпатия , включванията ако ги има са толкова нарядко, че не знам какво убеждаваш цял форум, че грешката е в нашия телевизор.

# 106
Сега ако предложи да се видите пак така неконкретно, му казваш "оки, в четвъртък ще ти се обадя, че не си знам точно графика още!". В неделя му пишеш "ехооо, къде се губиш?", оставяш му отговора ънсийн. После следващия четвъртък "хм, ти май не си много сериозен" Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегичка.

Четох статията от първия ти пост. Доста подробно описано е. Кофти, но факт.

# 107
Оф, аз чета за забавление в повечето случаи, но не мога да разбера защо и кому е нужно да сме злъчно-саркастични към човек от форума, който очевидно се хваща за сламка. Трябва да сме доста оскотели като хора, че да се държим по този начин. Имам усещането, че някои от пишещите тук само припяват угоднически на тези  с по-дълъг стаж. Не успях, явно и на мен втория етаж не ми е наред, да разбера с какво ви засегна авторката толкова, че така нахвърлите върху й. Тук всичките сме все успели и от професор нагоре.  Непрекъснато се провокират хората, които пишат. Права или не, дамата се защитава...  Използването на евфемизми не прави обидата по-лека.

# 108
  • Чужбина
Не знаех, че е толкова важно кой първо ще пише след първа среща. Пишат и двамата и който желае. Няма задължение, а само желание добри намерения. И двамата сте на пазара на връзките, не може да се дебнете още от първата среща. Не може мъжът винаги да е в неизгодна/ слаба/ уязвима позиция. Нужна е някаква взаимност, знаци на добронамереност.

# 109
  • София
Борисе, ти последно патриархата ли защитаваше или еманципацията? Или просто винаги мъжът? Каквото и да стане, жената не е направила нужното?

В началото на темата казах номерца, след толкова страници, си оставам на същото мнение. Дали са умишлени, или не е достатъчно зрял да знае как да покаже интерес и да генерира такъв, не знам. Но и в двата случая не бих се занимавала. Ако на ниво срещи не знае как да се държи, връзката ще е кошмар.

# 110
Не знаех, че е толкова важно кой първо ще пише след първа среща.
Прозират патриархални навици насред цялата еманципация Satisfied

# 111
  • Чужбина
Накрая аз ще се окажа най-отявленият феминист тук 😃
Но не съм изненадан, защото Бг е в Ориента.

# 112
  • София
Няма такава опасност Joy Отдалеч личи, че при теб все жената е виновна, и тя трябва да прави всичко и да се примири с всичко, докато мъжът е просто това, което е, и заслужава всичко заради това Joy

# 113
Какви проблеми имат хората...,,защо не ми пише" има много по-важни неща на света от това Иванчо защо не ти пише. Щом не те е поканил на втора среща все още ,пиши го бегал 😄 ако толкова го харесваш ,пиши му ти няма да ти стане нищо!

# 114
Както казва титанът на българската естрада П.  Панайотов “Мижав интерес”.
Самоцитирам се, че последния пост на авторката го доказва отново. Дълбоките анализи кой, кога, как и защо трябва да пише след първа среща са напълно излишни, защото е ясно, че втора няма да има.
Thank you next.

# 115
Да изчакаме до понеделник, може да има развитие Smiley

# 116
Авторке, като толкова се чудиш, вземи му пиши ти.

# 117
Той като ти е писал повторно и казал, че трябва да се видите, но без конкретика, вече показва липса на умения за общуване и неинициативност. Някои хора така завързват връзки и бракове и все жената бута ли, бута. Зарежи

# 118
  • Далечният изток
Ох, аз си спомням и предишната тема. Голяма мъка при тази дама, мислене, анализиране, чакане... Мъка, мъка...

# 119
Припомних си предишната тема отгоре-отгоре.
Авторката търси дейни кавалери, но не ги открива, а ако намери някой, той преустановява дейност след срещата с нея. Започвам да си мисля, че нещо в образа не е наред - визуално, поведенческо или интелектуално - тоест, просто поредният случай на надскачане на нивото.

Общи условия

Активация на акаунт