Игра на топло и студено

• 17 005
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Един приятел казваше, че и той с жена си играели на "топло-студено".
-Жена... на един тука му е студено.
-Ми вкарай го тук на топло.
А авторката все едно играе на криеница... "27, 28 ,29, 30. Почвам да търся". Само дето не знае, че другите са се прибрали по къщите.

# 121
Припомних си предишната тема отгоре-отгоре.
Авторката търси дейни кавалери, но не ги открива, а ако намери някой, той преустановява дейност след срещата с нея. Започвам да си мисля, че нещо в образа не е наред - визуално, поведенческо или интелектуално - тоест, просто поредният случай на надскачане на нивото.

Пропусна да добавиш, че имам условна присъда и проблем със субстанциите. Но хайде да не ти давам идеи. InnocentЩе ги изчерпам и няма да можеш да се изразиш в следващия си пост.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 20:52 от ДамаСпатия

# 122
Злоба без интелект не е добре.

Впрочем, така и не си написала - нито покрай темата за този, нито покрай темата за предишния мъж, които те избягват - на колко години си?

# 123
Той като ти е писал повторно и казал, че трябва да се видите, но без конкретика, вече показва липса на умения за общуване и неинициативност. Някои хора така завързват връзки и бракове и все жената бута ли, бута. Зарежи

Не мисля, че е липса на умения за общуване. Друго е, вариантите не са много, но изхода е един и не е с добър край.

# 124
Според мен, влезте в играта. Неговата, но с ясното съзнание, че може би, става въпрос за женкар, който излиза и с други. Явно нещо Ви е развълнувало в него, но понеже са някакви усещания, те вече ви карат да се чудите защо се държи така, следователно по-добре е да се убедите, че не изпускате нещо добро.  Той ви подценява, влезте в тази игра. Правете се, че му вярвате. Ще ви пише от време на време, няма начин, такива нито ви искат, нито ви отхвърлят. Ако обаче всички тук не грешим, много бързо ще видите, че е така. Защото освен, че подценяват жените, такива мъже надценяват себе си и става още по-лесно  за вас.  По-добре да загубите няколко месеца, но да знаете, че не е подходящият, отколкото да се чудите за всичко в неговото и вашето поведение.

# 125
Ти какво мислиш тогава? Явно не си съгласна с коментарите. И как разбра, че не е женен?
Ако след първа среща не ти се обаждат за втора многократно явно не правиш нещо както трябва. Може би някои срещи не е трябвало да се състояват изобщо. Вие как стигнахте до първа среща? Да не му правеше намеци кога ще се запознаете на живо?

# 126
  • Далечният изток
Извинявай, но ти някакви живи запознанства имаш ли? Или само чатове, по една среща или нула и следващият?!
Правиш не особено добро впечатление тук сред напълно непознати, най-вероятно е същото и в общуването с мъжете.
Вместо да се репчиш на всеки пост, който ти опонира, няма да е лошо да се замислиш дали пък не са прави.

# 127
Според мен, влезте в играта. Неговата, но с ясното съзнание, че може би, става въпрос за женкар, който излиза и с други. Явно нещо Ви е развълнувало в него, но понеже са някакви усещания, те вече ви карат да се чудите защо се държи така, следователно по-добре е да се убедите, че не изпускате нещо добро.  Той ви подценява, влезте в тази игра. Правете се, че му вярвате. Ще ви пише от време на време, няма начин, такива нито ви искат, нито ви отхвърлят. Ако обаче всички тук не грешим, много бързо ще видите, че е така. Защото освен, че подценяват жените, такива мъже надценяват себе си и става още по-лесно  за вас.  По-добре да загубите няколко месеца, но да знаете, че не е подходящият, отколкото да се чудите за всичко в неговото и вашето поведение.

Това, може би е най-точното определение. Благодаря за поста. Не съм играч по душа и не ми е типично, но смятам да ви послушам.

Ти какво мислиш тогава? Явно не си съгласна с коментарите. И как разбра, че не е женен?
Ако след първа среща не ти се обаждат за втора многократно явно не правиш нещо както трябва. Може би някои срещи не е трябвало да се състояват изобщо. Вие как стигнахте до първа среща? Да не му правеше намеци кога ще се запознаете на живо?

Имам предвид, че не е от липса на умения за общуване или стеснителност. Друго е, според мен. Познаваме се на живо преди срещата. Няма такова нещо като не ми се обаждат за втора среща многократно. Запознанствата ми не са онлайн. Това са твърдения на други потребители, не мои.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 23:50 от ДамаСпатия

# 128
аз бях чела една книга точно за топлото и студеното отношение като инструмент как да накараш някой да хлътне по теб.
Това с “бредкръмбинга”
И наистина е доста ефективно според мен, имала съм такъв период.

Аз дори го тествах известно време, като оставях тогавашната си тръпка без никакви контакти няколко дни, ( само че ми беше ужасно трудно, щото все ми се искаше да му пиша или да се видим)
Бих казала, що пък да не го потърси след една седмица, мъжете обичат инициативни жени. Само че, ако и тогава няма време, да не се пробва повече.

# 129
  • Най-красивата страна
Играе си и вероятно се среща и с други жени.
Не му пиши,не му се обаждай,а когато ти звънне му кажи ,че си заета.

# 130
Има различни типове хора. Това, което ще напиша се отнася, както за мъжете така и за жените.

- Някои не пишат често, за да не задушават човека отсреща.
- Други искат чатът да е равнопоставен, т.е. не все единият да подема инициативата за писане.
- Трети, както един приятел, просто не искат да пишат на другия, не защото нямат интерес, а не са видяли такъв от отсрещната страна и не виждат смисъл да предлагат нови срещи.

И за трите случая, взависимост от гледната точка и житейски опит, може да се каже, че хората са прави или в грешка.

Така че героят в тази история не е задължително да е женкар, а просто в неговата глава представата за комуникация да е по-различна от общоприетата тук. Simple Smile

# 131
всъщност преди да започне моята сегашна връзка аз бях инициаторът на всичко, просто защото приятелят ми е мълчалив и не много комуникатовен по природа.Но след моето иницииране той започна да ми пише редовно.Наистина, хора всякакви.Аз си мисля, че да пишеш веднъж да видиш има ли интерес е съвсем нормално

# 132
Фибоначи, а четвъртия тип - "не пишат, защото нямат интерес, даже вече са забравили, че съществуваш", къде го забрави?

# 133
Нищо не и пречи да му пише и да му предложи среща както са се разбрали- примерно в четвъртък след работа съм свободна, ако искаш да се видим?
Няма да и падне цената, очевидно го мисли след като има цяла тема в бг мама, а вече според реакцията му ще прецени.
Ако се съгласи, добре, ако откаже без да даде конкретен друг ден и час, значи да го забравя.

# 134
Има различни типове хора. Някои не смятат за важно да пишат, което е ок. Тук пише, колкото да не го забравя и звъни, когато усети, че съм дръпнала ръчната. Остави. Кауза пердута.

Общи условия

Активация на акаунт