Стани богат - тема 15

• 21 065
  • 792
  •   1
Отговори
# 420
И с голям късмет.

# 421
Ами програмист. Те освен всичко останало пишат бързо и бързо обработват информация.

Сто процента веднага се сети. 😁

# 422
  • София
Ясно е, че са британските университети. Обаче Лукас? - Учен/математик или на Св.Лука? Не го знам.

# 423
Оксфорд е най-стар

# 424
За Кеймбридж съм.Не зная отговора.
Браво на Васил!

# 425
Как го разубеди Билалов.

# 426
  • София
Леле, позна го и него.
Ауу, язък.
Вяра - щерката Simple Smile
ехх

# 427
Вяра щерката и вяра в себе си му трябваше.

# 428
  • София
Може би трябваше да играе докрай, защото както се казва птичето веднъж каца на рамото, а имаше ден. Звездите бяха с него. Трябваше да разчете и разпознае тези звезди. Мислех, че ще продължи и изведнъж Билалов сякаш го сецна нещо с едно рязко, А/В/или се отказваш. :о

Според мен щеше да рискува ако играеше за себе си, ама да профука 20 бона за студентския дом, някак си...

# 429
  • София
Интуиция и вяра в себе си имаше, но заради каузата не щя да рискува още. А пък продукцията, може би, толкова беше му и отпуснала. Билалов друг път би рекъл нещо (окуражително).
ПС. Той - бездруго - заключи късно 2-а сума. Може би, ако беше продължил тъй уверено с още един жокер в джоба, щеше да заключи чак на 20?

# 430
  • София
шахматист. имам високи очаквания
Еее, Доменико и Стефано Wink

# 431
Интуиция и вяра в себе си имаше, но заради каузата не щя да рискува още. А пък продукцията, може би, толкова беше му и отпуснала. Билалов друг път би рекъл нещо (окуражително).
ПС. Той - бездруго - заключи късно 2-а сума. Може би, ако беше продължил тъй уверено с още един жокер в джоба, щеше да заключи чак на 20?

Не знам, но през цялото време имах усещането, че ако беше друг неизвестен човек, играещ за себе си, нямаше да е така. Но няма лошо, пари за студентския дом.

# 432
Тук да не са Кирил и Методий? Те бяха светци-покровители, май.

# 433
Тук да не са Кирил и Методий? Те бяха светци-покровители, май.

Другите трима са важни само за България. И аз съм за Кирил и Методий.

# 434
  • София
Не го знам това, дано му помогне този смешен жокер.
Май ще го познаеш Пете.

Общи условия

Активация на акаунт