Стани богат - тема 15

• 20 865
  • 792
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм точно наобратно. Последния въпрос щях да го сгреша, но този за Тюл го познах.

# 91
  • София
Супер. Момчето и таткото заработиха едни бързи 10 000 лв. Въпросите бяха лесни и таткото много помогна, но краният резултат е много добър. Изхабиха обаче жокери за два въпроса. За дюнер и тюл. Особено за дюнерчето.

Момичето и майката също започнаха обещаващо и ще заработят поне 5000 лв. така като гледам.

# 92
Добър старт за новия сезон. Първата двойка беше добра, но и въпросите някак никак не бяха трудни. Чак въпросът за Гьоте предполагаше наистина използването на жокер. Но като за начало ок. Втората двойка е малко скучна, но ще видим докъде ще стигнат.

# 93

Момичето и майката също започнаха обещаващо и ще заработят поне 5000 лв. така като гледам.
Майката е видна съфорумка, поне от близкото минало. Сега е в инстаграм, но тръгна от тук:
LaMartinia

# 94
Прекрасна е Мария!❤

# 95
Не е ли Филипините тук? Поне от спомените ми от сезони на Сървайвър там, които съм гледал.

# 96
Дрейк е бил пират,не върви да е с кораб "Индевър"...

# 97
Произходът на кораба като име, подсказваше отговора, понеже двама отпадаха, а Дрейк също не е.

Въпросът за тамяна не го знам. Израел ми се струва, че подвежда, Кипър също не би трябвало да е. Също бих заложил на Оман.

# 98
  • София
Сега пускам.
Браво и за смелостта. Колебаех се м/у Оман и Израел.

# 99
Това за съпругата на Стефан Душан някога съм го чел, но си признавам, че нямаше да се сетя и бих се отказал, или ползвал жокер.

# 100
# 101
Ксеркс Едно.

Американски футбол е тук.

# 102
  • София
Не знам много за амер.футбол и не гледам водна топка. Залагам на първото (от дивана).

# 103
Интересен,но изглежда е подвеждащ въпрос този за топката. Американски футбол?

# 104
То там мачовете са дълги поради прекъсвания, оспорвания, тайм-аутс и т.н. Отделно, игровото време е 60 минути, но чистото е в пъти по-малко, тъй като всяко отиграване е по близо минута, преди да започне.

Общи условия

Активация на акаунт