СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 104 741
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 150
Аз се чудя, как очаквате някаква деловодителка в РУО да знае кога и как вървят изисленията и синхронизациите на националната система на МОН Thinking

Те получават данни от училищата и ги препращат (в съответен вид) за обработка към тази "единна информационна система", а после от нея получават "едни списъци" и "едни таблици"...
Ама защо си го причинявате, а и на тях горките в тая жега такива несвойствени въпроси... Smiling Imp

ПП:
: )Деси : ) дано на прегледа всичко да е както трябва, а и на класирането на детето, че да нямаш тревоги!

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 10:20 от peneva_a

# 151
  • ВАРНА
Simple Smile Деси Simple Smile, само хубави резултати от прегледа ти пожелавам  Heart

# 152
  • sofia
Седя си в онкодиспансера в Шумен, защото днес съм на контролен преглед. И то си е чакане и висене по кабинети. Излязох да пия едно кафе. И си казвам, да звънна в РУО Шумен да питам за тоя бал... Звъня. Вдига ми една дама, отпервам си въпроса и отговора е, че тя не знае, а този, който знае е на работна среща и не се знае кога ще излезе.
От Шумен толкова.
Важно е при Вас всичко да е наред! Здравето наистина е най-важно! Останалото са...Радини вълнения.
Миналата седмица сънувах, че Никъде не е приет...

# 153
Деси, добри да са резултатите от прегледа. И не се тревожи, шуменското РУО са качили баловете вече.
То май навсякъде са качени. Дано излезе днес класирането, да се успокоят притесненените и нетърпеливите.
За мен е без значение, защото ще влезе по първо желание и реално чакам записването, но разбирам и майките, които тръпнат и чакат.
Късмет и успех на всички.

# 154
  • София
И аз в редиците на психясалите Sad
последните дни грам не мога да се съсредоточа да си свърша работата, само чета тук, чакам и аз нещо, дето не знам какво чакам. Отвратителна работа

# 155
  • София
: )Деси : ), добри да са резултатите, които чакаш...

И не се тревожи, шуменското РУО са качили баловете вече.

Хайде и от София-област да не се ослушват, а да действат.

При синковец е ясно, че ще се чака и другата седмица по това време, но на мен ми е интересно дали ще се окажа права къде ще "кацне" на първо класиране.

# 156
  • гр. Варна
Здравейте,
Записването от 13 до 17.07.23г дали ще се провежда включително събота и неделя?

# 157
Здравейте,
Записването от 13 до 17.07.23г дали ще се провежда включително събота и неделя?
Не.

# 158
И София-област са качени баловете.

# 159
Благодаря на всички за добрите пожелания! Само ще кажа, че "Щастието обича тишината..."  дано и занапред да е така при мен.
Аз докато изляза от кабинетите излязоха и точките. Успех на всички деца. И повече спокойствие на нас родителите. Доколкото е възможно. Както казва моето дете "Мамо спокойно, то за ВУЗ - овете няма много желаещи. Нали виждаш приемат всички.В училище е по - трудно."
Успокояваме се един друг.

# 160
  • Sofia
Четох миналогодишната тема, Варна е качила балове около обяд, а вечерта в 5 без 15 е излязло класирането....
Деси, желая ти здраве и спокойствие.

# 161
Те останаха ли някъде да излизат?

# 162
  • София
: )Деси : ) и аз Ви прегръщам и от сърце желая здраве.
Да сте силна и занапред всичко да е добре.

desive78, мисля го твоето момче.

Бобът какво показва? Утре ли ще е денят!?
Хубав и спокоен ден на всички!

# 163
  • София
В София класирането не е обявено.

# 164
София град ли? София област качиха баловете.

Общи условия

Активация на акаунт