СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 104 552
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 660
За тези, които отиват на второ класиране - какво ви дадоха от училището, в което подадохте заявление за второ класиране? На нас ни дадоха едно хвърчащо листче с входящ номер, чудя се това ли е всичко.

Също - нещо в системата на МОН променя ли се - излиза ли някъде, че си подал за второ класиране?

# 661
  • София
На мен също ми дадоха листче с входящ номер и печат на училището.
В края на деня казаха, че ще актуализират статусите в системата и би трябвало да се появи "Заявил участие"

# 662
  • Бургас
Вчера на няколко пъти влизах да пиша тук, но на работа беше голяма динамика, а вечерта: много радост у дома.
Синът ми е приет по първо желание в математическата гимназия в Бургас. Балът му е 444.50, не е ходил на частни уроци и школи. Днес сутринта го записах. Много приятно впечатление ми направи, че въвеждат униформи. Дано да ги проверяват и да ги носят, че е голямо улеснение за мен.
Момичета, много съм щастлива, че никога повече няма да го преживявам този седми клас.
Сърдечно пожелавам на всички деца, които отиват на второ класиране да им се случат нещата така, както ги искат!

# 663
  • София
В края на деня казаха, че ще актуализират статусите в системата и би трябвало да се появи "Заявил участие"

Странно, на мен нищо не ми дадоха. Само се подписах в една тетрадка. Оставяш заявлението, подписваш и чао.

# 664
  • София
Вероятно всяко училище си имат собствен алгоритъм какво правят. Това, което описах е за I АЕГ.

# 665
  • София

Странно, на мен нищо не ми дадоха. Само се подписах в една тетрадка. Оставяш заявлението, подписваш и чао.
Аз без документ, че съм подала заявлението не бих си тръгнала. Ако го загубят или унищожат детето изпада от класирането.

# 666
  • столицата
Много ме изненада паралелката под номер 128 в списъка на София
"27. Средно училище "Акад. Георги Караславов"   2387   Софтуерни и хардуерни науки   30   30   62   424.5   208   424.5"
Забележете маржа при момчетата мин бал 30, макс бал 424.5

# 667
  • Sofia
Някое дете само е подреждало вероятно. Simple Smile

# 668
Поздравена за шаманските си способности вчера, днес съм атакувана да прогнозирам второто класиране. Вкъщи изкушението надделява над удовлетворението и адреналинът държи... само аз май изчерпвам ясновидския си ресурс 🙂.

# 669
  • София/Варна
А как се получава бал 30, за мен е необяснимо.

# 670
  • Русе

Аз без документ, че съм подала заявлението не бих си тръгнала. Ако го загубят или унищожат детето изпада от класирането.
И ние подадохме за второ класиране, но нито ни дадоха бележка, нито нищо.

# 671
  • София
А как се получава бал 30, за мен е необяснимо.

Никакви точки на НВО (0+0+0+0) и остават оценките от дипломата - 2 тройки по 15 точки (15+15) и общият бал става 30

# 672

И ние подадохме за второ класиране, но нито ни дадоха бележка, нито нищо.

На нас също нищо не ни дадоха, само попълних заявлението и се подписах в една тетрадка. Но детето вече е със статус "заявил участие" и аз се успокоих.

# 673
Дават ли ви входящ номер Като подадете за второ класиране? Никъде не отразиха че сме подали заявление за 2-ро. Ако изчезне това заяление...
На нас ни дадоха входящ номер. И да, ученикът трябва да присъства, искат подпис на заявлението и при тях, където си записват.
Виждам, че най -вече от София пишете тук, ние сме в Ботевград, приеха младежът с математика, но той иска графичен дизайн, за който не му достигат 2 точки. Надявам се да има шанс.

Подадохме заявление за второ класиране, но не ни дадоха входящ номер. Всъщност нямаме документ, удостоверяващ подаване на заявление.

# 674
  • София
Тези, които се записахте, представиха ли ви се учителките коя коя? При нас имаше 3 или 4 жени, чувствах се като пред комисия за ново оценяване и нищо не казаха по въпроса. Имах доста въпроси, отговориха на повечето, но побързаха да кажат, че на род.среща ще питаме каквото искаме да знаем.

Общи условия

Активация на акаунт