Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 73 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря!Знам за кауфландската,ама ме интересува тази-нямам кауфланд в града.

# 466
Благодаря!Знам за кауфландската,ама ме интересува тази-нямам кауфланд в града.
Купих я вчера,много лесно я сглобих,кабела е 4 м. добра  мощност,има 4 приставки, за цената е супер!

# 467
Много благодаря за отговора,ще се купува!

# 468
Доволни ли сте от този пасатор

# 469
# 470
Има тема за Kaufland, но ще се изгуби.

Kaufland пилотно са пуснали възможност сами предварително да си сканираме продуктите докато ги слагаме в кошницата с преносим скенер, а след това на касата на самообслужване се сканира QR код и тогава се плаща. Засега е само за магазина в Банишора. Може да се сканира и с приложението на Kaufland, но не се вижда опцията, ако не е избран Любим магазин, който поддържа новата възможност. Променете го на този в София, ул. Скопие 1 и може от вкъщи да пробвате опцията с някой продукт, както направих аз.
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/k-scan.html
https://www.youtube.com/watch?v=WULB1RSkXoI - показват как се случва процеса

# 471
И в Овча Купел също, вчера служители тестваха устройствата.

# 472
  • Асеновград
Това доколкото разбирам е за касите със самообслужване . Поне при пробата така ми излиза .

# 473
По какъв начин го следят това сканиране, няма ли шанс някой да злоупотреби?

# 474
Да, сканира се, отива се на каса на самообслужване и артикулите не се вадят, а се маркира само картончето. Могат артикулите да седят в количката/торбата.
На изхода се прави проверка на случаен принцип. Изсипват се всички покупки и охраната започва да брои по бележка артикулите и да сравнява.
    При нас днес проверяваха мъж и жена.
Аз не смятам да използвам тази опция когато съм с много покупки, тъй като ако случайният принцип ме уцели, ще има да проверяват сто часа и язък че съм отишла на самообслужване.
Днес семейството имаха доста покупки. Нарочно седях отстрани да гледам. Поне 7-8 минути проверяваха по бележка, т.е. ако бързате за някъде и вече сте взели много артикули, по-добре да не се ползва тази опция.

# 475
  • София
В Била Младост/на Малинов/ има -70% на дигитални термометри и апарати за кръвно-за китка и стандартен.
Този го взех за 10.49лв. намален от 34.99  с включени батерии е.
Имаше и стандарни дигитални за 4лв., апаратите за кръвно бяха между 10 и 15лв. Ако някой се интересува...

# 476
От седмица в нашия град има Т маркет. Има ли някои конкретни неща, които се знаят за тези магазини? Примерно кои дни са им промоционални (както Лидл, примерно), имат ли свои продукти? Ако да, кои са хубави и кои не се харесват? Ако някой се сети да напише нещо друго, което е важно, интересно, ще ми бъде от полза. Благодаря.

# 477
  • София
Аз те съветвам да не го посещаваш 🤐 Това е ужас на ужасите!
Познат ми е ник-а ти, вероятно сме обсъждали магазини по темите и от там предполагам, че имаш и други налични където си.
Та, остани си в тях 🙂 Т Маркет няма какво да ти предложи.
Мой приятел ме пита за ТМаркет оня ден ( в Горна Оряховица живее ), отворили са там.
Същото казах : Бегай с 300! Имаш Лидл, Кауфланд, прилични ЦБА, не се завирай където не ти е работа.

# 478
Тмаркет - само буркани, консерви на прилични цени с намаление.

# 479
  • софия
Ужасът на Т-маркета идва от мениджмънта и управлнието на магазина. Ниски заплати, недостатъчно персонал. Иначе откъм продукти си е напълно нормален магазин.
Магазинът щом е още нов , поне 2-3 месеца би трябвало да е добре.
Иначе промоциите - имат си брошура онлайн

Общи условия

Активация на акаунт