Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 73 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Те и с точките,пак са им много надути цените 😔

# 451
Този кашкавал хубав ли е? Мисля, че беше хвален.

?

Не е български, и суровината не е българска. Изглежда ми супер мек и светъл на живо, нещо като онзи кръглияя лидълски, дето беше 3лв, а сега е 5. По-добре залагайте на изпробвани марки.

# 452
  • София
Някой да е ползват тази кана от Фантастико, да сподели мнение!

# 453
Здравейте!Някой с мнение за вертикалната прахосмукачка от новата брошура на Билла,която е от 45лв.-добра ли е?Благодаря!

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:14 от verra32

# 454
Ваучерът в Билла за рожден ден важи ли и за намалени стоки?

Да похваля air fryer - Munler и уреда за вакумиране.
Хубави са, цените също.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 14:30 от Tony Maria 22

# 455
Да.

# 456
И аз имам ваучер за рожден ден за харчене Wink май техния ваучер най- ми харесва. Но и Кауфланд и Лидл и ДМ са щедри Wink

# 457
  • Русе
А! Много са щедри Лидл с бонбони от 3 лв. Няма що. А пък в ДМ три от нещата, които исках ги нямаше. Ами.. зареждали били стока, да съм минела по-късно. Ами, вие викам добре, че зареждате, но ваучера е еднократен, не мога пет пъти на ден да ходя до магазина, за да следя кога ще заредят, та да пазарувам. На Кауфланд аз нямам приложение, има само ММ и ползвам неговото. Обаче лятото бяхме в чужбина за рождения му ден. Докато се върнем след 5-6 дена и ваучерът вече беше изтекъл.
За Билла и аз още не съм си похарчила ваучера. Ама, важи ли и за намалена стокова група? Например, както утре има 25% намаление на зехтините, да речем.

# 458
  • София
Вики, важи за намалени.

В Кауфланд за рожден ден има само намаление на бонбони. Нито е подарък, както беше в началото, нито е намаление на сметката както е в Била. За мен е абсолютно безинтересен "подарък". Не се възползвах от офертата им нито през септември, нито през октомври, когато имахме рождени дни в семейството.

# 459
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък съм доволна от ваучера на Кауфланд за РД и доволно си напазарувах шоколадови бонбони на хубава цена.

# 460
В Била ваучера за рожден ден е за 10% от цялата сметка. Аз миналата година с него си взех прахосмукачка Филипс и ми намали с 15лв сметката. Няма значение какви с продуктите, намалението е на цялата сума.

# 461
  • Бургас
Някой взел ли си е от коледните точилки с принт?
Лесно ли де работи с тях? Хубави ли са?🤔

# 462
  • Пловдив
Да.

Проверявайте си бележките веднага след касата. При мен  няколко намалени продукта бяха с редовна цена.
 Дали е заради 10% за РД или друга грешка , но се наложи да търся управител .

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 08:53 от Перах

# 463
Някой с мнение за ножовете с точки в бика? Нещо леки ми се видяха

# 464
  • София
Здравейте!Някой с мнение за вертикалната прахосмукачка от новата брошура на Билла,която е от 45лв.-добра ли е?Благодаря!

Подобна, но на марка Ayco пускат редовно в Кауфланд. В темата масово сме доволни от уреда.
Лека е, с добра мощност, дълъг кабел/4 м./. Филтъра се мие, няма нужда от торбички.

Общи условия

Активация на акаунт