Алея на славата - сериал на НОВА ТВ

• 43 742
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
А аз към Славчо. Не е лесно с толкова много жени, особено едната луда.🥹

# 601
Аз не мога да разбера Радина ли има коремче или така нарочно я обличат, но на моменти изглежда страшно нелепо - ходи като пате и все с гащи опасани до пъпа?

# 602
Аз не мога да разбера Радина ли има коремче или така нарочно я обличат, но на моменти изглежда страшно нелепо - ходи като пате и все с гащи опасани до пъпа?
Има. Доста е отпусната за млада жена. Аутфитите й също са нелепи, спрямо фигурата й. И аз мислех, че е много по-стройна и с по-нежна конструкция и съм изненадана.

# 603
Е, нали се говори, че е бременно момичето.

# 604
Или обича да си похапва, което също не е грях. Laughing

# 605
  • Ню Йорк

Това пък от кога?

# 606
Гледам епизодите със закъснение и ме мъчи един въпрос, освен слабия сценарий - кой играе Тасев(готвач в кухнята на Лагадинов)? Струва ми се, че съм го гледала в някоя друга кухня Thinking

# 607
  • Пловдив
Су Шефът на Хелс Китчън.

# 608
  • Варна
Има. Доста е отпусната за млада жена. Аутфитите й също са нелепи, спрямо фигурата й. И аз мислех, че е много по-стройна и с по-нежна конструкция и съм изненадана.

В моите очи Боршош има прекрасната осанка на красавица сякаш излязла от картините на Рубенс или фламандската школа - пищна, сочна, с красива млечно-бяла кожа, трапчинка на брадичката и буйна тъмна коса. Красавица с ренесансова красота,  на която всички цветове й отиват. Това за визията  й.

За начина, по който интерпретира героинята си - е друга работа. Не разбирам защо злобее, съска, звери се и на Тео, и на Милен. Странно ми е такава интерпретация, ноо ще наблюдавам дали ще еволюира героинята й.

# 609
  • София
На Боршош хич не и се получава играта. Не е за нея тази роля или тя е некадърна, не знам. В този филм за първи път я открих.
Всъщност мога да обобщя,че ми харесват малцина от актьорите- Свежен, Радина и сие, и забравих името на майката на Милен, и Мак. Данс героят е много комичен образ. А бащата на Милен се чудя не може ли по ясно да говори. Там има нужда от субтитри. А майката на Боршош, там думи нямам. То и образът смешен и тя зле.
Всеки път започвам нов сериал с надеждата,че ще ме изненадат приятно. Единствено "Вина", но там основно заради Билалов. Забелязала съм,че в Натфиз ги готвят за театър. За кино трябва друго, дори не мисля,че им трябва Натфиз. Да вземат за следващият филм да търсят желаещи извън театъра. Може пък и да се получи играта тогава.

# 610
Скрит текст:

В моите очи Боршош има прекрасната осанка на красавица сякаш излязла от картините на Рубенс или фламандската школа - пищна, сочна, с красива млечно-бяла кожа, трапчинка на брадичката и буйна тъмна коса. Красавица с ренесансова красота,  на която всички цветове й отиват. Това за визията  й.
Скрит текст:
За начина, по който интерпретира героинята си - е друга работа. Не разбирам защо злобее, съска, звери се и на Тео, и на Милен. Странно ми е такава интерпретация, ноо ще наблюдавам дали ще еволюира героинята й.
Точно тази трапчинка ли, вдлъбнатинка ли, прави брадичката ѝ да изглежда двойна и твърде забележима, което е грозно за жена.

# 611
Не се вглеждам толкова много в подробностите около трапчинките на Боршош. За мен е красива млада жена и толкова.
Единствено Леда ми е малко страшна в лицето, но може да е заради грима и странните вежди.

# 612
Не искам да ми играят перфектни красавици, а играта им да е перфектна…, което за съжаление не се случва тук.

# 613
  • Ню Йорк
Не искам да ми играят перфектни красавици, а играта им да е перфектна…, което за съжаление не се случва тук.

Точно! В Холивуд има много грознички, но фантастично играещи актьори Wink

# 614
  • Дубай

Точно! В Холивуд има много грознички, но фантастично играещи актьори Wink
Като актрисата, която играе Леда.Боршош има какво да учи от нея... Много слаба игра.

Общи условия

Активация на акаунт