Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 53 142
  • 873
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Ние сме в 10 клас и все още не знаем с какво ниво се излиза. Нашата преподавателка ни е класна и преподава уникално- може би най-добре от всички други преподаватели по другите предмети. За още двама знам,които също са много добри, дори едната е моята учителка по руски в същото училище отпреди 30 години.

# 166
  • Пловдив
Аз харесвам руския език, по мое време беше задължителен в училище Heart, беше хубаво. Руската литература също е част от световното богатство.
Има деца от Руската, които се явяват в Пушкин институт за езиковия изпит по руски език. И университети има в Русия, както и стипендии, въпрос на желание е, колко и дали ще го научи детето.

# 167
Аз харесвам руския език, по мое време беше задължителен в училище Heart, беше хубаво. Руската литература също е част от световното богатство.
Има деца от Руската, които се явяват в Пушкин институт за езиковия изпит по руски език. И университети има в Русия, както и стипендии, въпрос на желание е, колко и дали ще го научи детето.
Дипломите от университетите в чужбина признават ли се в България и Европа? А и в настоящата политическа обстановка приемат ли българи и отпускат ли им стипендии?

# 168
  • Пловдив
Ми за специалноста Право, малко трудно. Преди година моя приятелка с руска диплома по медицина, приравни дипломата за една година в Германия. След това в България прави 3-годишна специализация.

# 169
При издаване на картите за ГТ всеки път ли се носи бележка от училище или само за първата карта през септември?

# 170
  • Пловдив
При издаване на картите за ГТ всеки път ли се носи бележка от училище или само за първата карта през септември?
Всеки път.

# 171
Всеки път се представя

# 172
Аз вадя една карта за няколко месеца. Октомври извадих до декември. Декември ще изкарам до септември и така. Всеки месец да вадя карта ми идва губене на време. Да не говорим, че аз съм най- старата на опашката, всичко друго е дечурлига, и ми се отразява зле на психиката 😄

# 173
  • Пловдив
Аз с едно ходене вадя за няколко месеца, но на различна пластика.
Перем ги, губят се и най-безболезнено е когато е само за 1 месец.

# 174
Аз вадя една карта за няколко месеца. Октомври извадих до декември. Декември ще изкарам до септември и така. Всеки месец да вадя карта ми идва губене на време. Да не говорим, че аз съм най- старата на опашката, всичко друго е дечурлига, и ми се отразява зле на психиката 😄
Карти за повече от три месеца не знам да има в Пловдив.

# 175
# 176
Благодаря, Духи! Човек научава по нещо ново (а щом е от времето на Ив. Тотев хич не е ново).
А ако им работеше системата за таксуване и можеха еднодневни карти да се купуват щеше да е още по-добре.

# 177
Има, ама на места не са чували за такива Simple Smile Отива моята госпожица да си вземе за 3 месеца и на Байкал ѝ казали, че не може за 3 месеца сега и ѝ продали само за 2, а аз за 2 месеца дори не бях чувала, че може. Или ще се сменя цената на картите след нова година или друго обяснение не можах да измисля освен некомпетентност на служителката.

# 178
  • Пловдив
И на мен през септември ми отказаха отделни пластики за следващите месеци, само една можело.
А през окромври можеше.
Иди ги разбери.

# 179
  • Пловдив
Сега са дали за ноември и декември. Трябва да има решение на общински съвет за цените на картите през следващата година и до вземането на такова карти се дават до декември. Всяка година е така.
Може да се вземат карти за по един месец за няколко месеца напред. Като гледам по групите във фейсбук колко загубени ученически карти се качват, това е най-разумният вариант.

Общи условия

Активация на акаунт