Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 53 113
  • 873
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
На дъщеря ми на Филипово също са й казали, че за три месеца на една пластика може.
Възможно е да не им се занимава Simple Smile

# 181
  • Пловдив
Момичета, някой ако знае за добра шивачка на абитуриентски рокли в Пловдив, може ли на лични да ми даде контакт да не спамя темата? Видях в Дванадесетокласната тема един сайт за рокли, но нищо не си хареса госпожицата от там. Асеновград ми е краен вариант.

# 182
  • Пловдив
Хубавото на Асеновград е, че може да отиде и да мери, ако ще и всички модели и цветове, които са налични. Сигурно и във всеки магазин могат да ушият рокля по идея и желание на девойката.

# 183
Здравейте! От къде поръчвате или купувате книги на немски, съобразени с нивата? Има много сайтове за литература, но не откривам такива, на които да е отбелязано за кое ниво са подходящи. На английски имаше огромен избор.

# 184
  • Пловдив
В Ориндж на Главната съм виждала книги на немски за различни нива. Може да погледнете и в сайта им.

# 185
Здравейте! От къде поръчвате или купувате книги на немски, съобразени с нивата? Има много сайтове за литература, но не откривам такива, на които да е отбелязано за кое ниво са подходящи. На английски имаше огромен избор.

Здравейте,

Може да погледнете и тук:  https://bookoholic.net/ - има книги на различни езици

# 186
Вярно ли е, че Английската минават на една смяна от 15.01?

# 187
Да, от 15.01.2024  трябва да са само първа смяна от 07.30.

# 188
Да и с часове по 45 минути. Само не разбрах защо бяха всичките родителски срещи на които всички /или поне в нашия клас/ родители се подписахме, че предпочитаме двусменния режим пред това да са с 45 минутни часове и накрая пак както си е решил директора. Доколкото разбрах от детето и учителите не са особено очаровани от перспективата.

# 189
А голямото междучасие пак ли е 20 мин.?

# 190
Информацията е, че междучасията ще са по 10 мин. малките, а 20 мин. голямото. Ще свършват около 14.05.
45-минутните часове доколкото обясниха не могат да ги избегнат, защото така било по нормативна уредба и  щом училището е гимназия, то часовете са по 45 мин, ако е СУ - нямало проблем да са по 40 мин (в кварталното са така). Бях чела, че във ФЕГ в София имаше идея след първата година, в която преминаха изцяло първа смяна и бяха с 45-мин. часове, за иновация блок часове - един след друг примерно немски, без почивка между двата часа и тогава блокът можело да бъде макс. 80 мин, прави се междучасие, следващия блок от 80 мин. По този начин хем са само първа смяна, хем часовете са само по 40 мин. Не проследих какво стана.
Не може да не преминат само първа смяна, след като не делят сградата с друго училище. Имаше някакъв срок, в който трябва да се мине на едносменен режим или ще ги принудят да си намалят приема, а това никой май не го иска.

# 191
  • Пловдив
Моля за някакви отзиви за ТЕТ Ленин-не знам как се казва сега и по-точно за специалността Компютърна техника и технологии.

# 192
ПГЕЕ
Професионална гимназия по електротехника и електроника е сега. За специалността не мога обаче нищо да кажа, дъщеря ми се дипломира в Микропроцесорна техника. Доволна е, сега е в ТУ с автоматизация.

# 193
Моля за някакви отзиви за ТЕТ Ленин-не знам как се казва сега и по-точно за специалността Компютърна техника и технологии.

ПГЕЕ- професионална гимназия по електротехника и още нещо. Страхотен избор, от там излизат много добри кадри.

# 194
Тази сутрин трафикът беше сериозен, въпреки разминаването от 30 мин. между Английската и Руската.

Общи условия

Активация на акаунт