Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 55 096
  • 873
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Може би не е мястото тук в тази тема, но дали може да ме насочите към школи за немски?
Пробвай тук - https://eu-bs.org/courses-pricing/.
След като организират изпити на Гьоте значи и подготвят за сертификата.

# 571
  • Пловдив
Може би не е мястото тук в тази тема, но дали може да ме насочите към школи за немски?
Вижте Гьоте институт. Напоследък гледам,че имат много онлайн курсове,което мен не ме устройва. Преди много години аз съм го карала,но присъствено и нивото беше много сериозно.
Сега съм записала дъщеря ми на индивидуален курс в HOME-езиковият ти дом. Не сме при Ева,но нея я препоръчват най-много.

# 572
  • Пловдив
Имаме следната дилема. Детето знае английски на едно добро ниво и сега иска да започне да учи немски. Ако не го приемат в ЕГ Пловдив с немски ще пробваме в Руската. Ако запише обаче там с немски, като втори език ще учи руски и английският съвсем изчезва и няма да може да го усъвършенства. А два езика от 0 ме съмнява да могат да се научат добре в училище и така ще остане с 3 езика до средно ниво, да кажем. Чудим се, дали не е по-добре в такъв случай да запише с английски и поне него да научи перфектно и като втори руски.
Но пък ни блазни това, че ако запише с немски така ще има 3 езика, а това си е истинско богатство.
Та някой да сподели, с немски в Руската могат ли и двата езика да се научат добре.
Това не е точно така. Моя единия син е в Руската с италиански. Но миналата седмица си взе С2 по английски. Италианския ще го докараме до В2. Руския... руския му едвам крета. Но то не може всичко.

Естествено, уроците по английски са платени, не го е научил от въздуха.

# 573
  • Пловдив
Албена Тончева преподава ли английски на английските паралелки ?
Само в 8 клас ли или и в по-горни класове

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 14:07 от budiko

# 574
Тончева преподава ли английски на английските паралелки ?
Ако въпросът е за Албена Тончева, беше класна и учител по английски на сина ми през миналата вече учебна година.

# 575
  • Пловдив

На сайта им пише кой учител на кой клас преподва.
обикновено учителите по език на 8 клас преподават само на 8 клас

http://www.eg-plovdiv.com/bg/teachers/teachers-classes-and-years.php

# 576
Не разчитайте на сайта. Не се обновява. Паулина Топалова е записана за 2. език немски, но през изминалата година преподаваше немски като първи език на 8. клас като ИУЧ.  Николина Иванова по БЕЛ 8. клас вече не е в гимназията. Веселина Георгиева и Росица Костадинова - немски 1. език в 8. клас не водят. Класните на 8. клас са Стамболджиева на 8а, Русева - 8б, Владимирова - 8в, Спасова - 8г. Математика в 8. клас се водеше от Пенка Бозовска и Лина Петрова. ИТ на целия випуск в 8. клас се водеше от Нешева/Ханджиева, останалите бяха на 9. и 10. клас.

# 577
Здравейте!
Исках да попитам някой има ли мнение или съвет относно колебанието ми?Много се чудя между МГ със СП или АГ с НЕ.Всякаква информация би ми била полезна.Благодаря!

# 578
Здравейте!
Исках да попитам някой има ли мнение или съвет относно колебанието ми?Много се чудя между МГ със СП или АГ с НЕ.Всякаква информация би ми била полезна.Благодаря!
Нищо общо.
Език ли искаш да учиш? Разгледал(а) ли си няколко урока за начинаещи по немски (онлай ще намериш при всички положения).
Имаш ли някаква бегла идея от програмиране?
Ако е за да не изхабиш бал, разгледай малко повече - имаш време 1-2 дни... кое ще ти се стори по-близко до теб.

# 579
Здравейте!
Нищо общо.
Език ли искаш да учиш? Разгледал(а) ли си няколко урока за начинаещи по немски (онлай ще намериш при всички положения).
Имаш ли някаква бегла идея от програмиране?
Ако е за да не изхабиш бал, разгледай малко повече - имаш време 1-2 дни... кое ще ти се стори по-близко до теб.
[/quote
]Идеята ми е,че имам интерес и в двете сфери и стигам до въпроса къде е по-добра средата (от страна на учители),защото и това е от значение.

# 580
И за учителите е въпрос на късмет. В ЕГ Пловдив в 8-ми клас бяхме при Ана Спасова. Строга, изискваща на моменти прекалява с обема домашни и изисквания, но със сигурност дава добра основа. В 9-ти и 10-ти клас учителите по немски бяха зле, да не кажа пълна дупка. В 11-ти клас от А и Б общо и В и Г класовете се разделят на 3 групи с три различни преподавателя и пак роля играе късмета, коя група при кой учител ще е. Синът ми попадна при Силвия Недялкова. За нея само хубави неща мога да кажа въпреки, че отзивите за нея бяха леко притеснителни. В смисъм, че е прекалено строга, безкомпромисна и т.н Тя си е такава, но е и много обективна, човечна и най-вече прекрасен преподавател. Та от толкова обяснения исках да кажа, че има и добри и не толкова добри и е въпрос на късмет при кого ще попадне.

# 581
  • Пловдив
Да, преподава, само хубави отзиви съм чувала за нея.
....бяхме при Ана Спасова. Строга, изискваща на моменти прекалява с обема домашни и изисквания, но със сигурност дава добра основа.
За мен тя дава най-добрата основа по немски в 8 клас.

# 582
  • Майничка
Здравейте!
Ще добавя една компромисна опция: в началото на 10 клас ученик, който не е в паралелката СП, може да се запише в програма на МОН за професионална квалификация СП. Вярно, иска се хъс и постоянство, защото заниманията и изпитите са 3г. през уикендите, но излизаш с допълнителна квалификация. Познавам младежи от ЕГ, ПГ и МГ, които ги завършиха.

# 583
Здравейте!
Ще добавя една компромисна опция: в началото на 10 клас ученик, който не е в паралелката СП, може да се запише в програма на МОН за професионална квалификация СП. Вярно, иска се хъс и постоянство, защото заниманията и изпитите са 3г. през уикендите, но излизаш с допълнителна квалификация. Познавам младежи от ЕГ, ПГ и МГ, които ги завършиха.
Имате ли информация къде се провеждат занятията по съответната програма?

# 584
  • Майничка
В МГ и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт