Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 55 050
  • 873
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
В сайта на Руската са написали, че най-вероятно общежитието няма да отвори врати през новата учебна година.

Вчера бяхме в руската, да подадем за второ класиране. Питах къде ще учат осмокласниците, казаха в централна сграда. Общежитието няма да е готово и не знам къде ще настаняват деца, които са извън Пловдив.

# 676
В сайта на Руската са написали, че най-вероятно общежитието няма да отвори врати през новата учебна година.

Вчера бяхме в руската, да подадем за второ класиране. Питах къде ще учат осмокласниците, казаха в централна сграда. Общежитието няма да е готово и не знам къде ще настаняват деца, които са извън Пловдив.
Какво сте приети и за какво продължавате да се борите? И ние вчера подадохме за второ в руската!
Добре, а в общежитието на английски гимназия не настаняват ли деца от други училища?

# 677
  • Майничка
Настаняват, разбира се. А техните са две.

# 678
  • Пловдив
Записахме   вчера щерката в ЕГ Пловдив. Едната госпожа пита от кой квартал сме / от Кичука сме/ и викаше, че децата от Кичука често закъснявали.

А общежитията запълват ли се с деца? В смисъл  има ли толкова много деца в гимназиите, които не са от Пловдив?

# 679
  • Майничка
Само от двете гимназии - не, но приемат и от други гимназии в града.

# 680
  • Пловдив
Само от двете гимназии - не, но приемат и от други гимназии в града.
Аз  мислех, че са  само за ученици от ЕГ.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 18:01 от budiko

# 681
  • Майничка
Бяха навремето, когато всички подгответа задължително бяха на общежитие.

# 682
  • Пловдив
Записахме   вчера щерката в ЕГ Пловдив. Едната госпожа пита от кой квартал сме / от Кичука сме/ и викаше, че децата от Кичука често закъснявали.
И ние сме от там, но за първи час само 1 път е закъснявал и то баща му го закара. Виж след голямото междучасие има 4 закъснения 🤣

# 683

Проблемът е, че там няма място. Затова от много време предопреждават, че ще са на смени.

# 684
  • Пловдив
И учител в гимназията писа тук, че няма да са на смени.

# 685
  • Пловдив

Какво сте приети и за какво продължавате да се борите? И ние вчера подадохме за второ в руската!
Добре, а в общежитието на английски гимназия не настаняват ли деца от други училища?

Момиче, с НЕ. Евентуално за английски. За руската я дели 0,5 точки, за английската 10,5.

Не, няма да са на смени в руската, питах в понеделник и ми отговориха - в централна сграда, една смяна.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 18:02 от vany6a

# 686
# 687
  • Пловдив

И на вас от сърце късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 688
И моят ще пътува от Кичука, в английската ще е казаха ни че започват в 7.30ч това значи, че най-късно 6.30ч трябва да е в рейса.

# 689
Здравейте, може би повтарям въпросът но като цяло какво е мнението за СУ Патриарх Евтимий Пловдив. Записах вече детето там и сега имам непрестанни терзания , че може би не е много подходяща средата

Общи условия

Активация на акаунт