Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 55 014
  • 873
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
И защо да не е подходяща средата?
И ако не ви е било първо желание, защо не участвате във второ класиране?
Аз лично съм пристрастна към това училище, учила съм там от първи до 11 клас преди не помня вече колко години.
Имам познати деца, които го завършиха. И учат в най - различни университети.

# 691
  • Майничка
"Средата" в едно училище или клас никога не е константа. Тя се създава до голяма степен от децата, в това число и Вашето. Ако по-голямата част са добронамерени, отворени за комуникация, уважителни един към друг - средата е по-скоро добра, независимо от другите фактори.

# 692
  • Пловдив
А според мен е много късно за резки движения. В смисъл, училища се проучват преди да се кандидатства в тях, сега е кандидатствано, детето е записано, няма много възможности за реакция.

# 693
  • Майничка
Янтра, то и да проучваш, не знаеш какъв ще е новият набор.  Година с година не си приличат.

# 694
Прави сте.
Май е време просто да се успокоя.😊

# 695
  • Пловдив
Янтра, то и да проучваш, не знаеш какъв ще е новият набор.  Година с година не си приличат.
И това. Но все пак - детето е записано?!?!?

# 696
Да, детето е записано. Аз разбирам ,че до голяма степен зависи от това какви дечица са приети там тази година, от амбициите им .....
Просто ако някой е учил там или детето му учи там ....съвет....

# 697
  • Пловдив
Съвет за какво? В каква паралелка е?
Имам познати с дете в езиковата, доволни са от учителите по испански. Детето го учи с удоволствие.

# 698
Да, детето е записано. Аз разбирам ,че до голяма степен зависи от това какви дечица са приети там тази година, от амбициите им .....
Просто ако някой е учил там или детето му учи там ....съвет....
Моето дете учи там.  Предимно момичета са, 3 момчета има в техния клас. Децата са кротки, няма агресия, учителите си изискват, някои даже прекалено. Ако искате, питайте нещо конкретно, може и на лично.

# 699
Приета е с профил биология и химия с английски език.
Да, вече  разбирам че са предимно момичета.
Идеята ми беше да разбера , че училището е спокойно и учителите да са ангажирани с децата.
Също така с двусменният режим има ли проблеми, адаптират ли се?
Интересно  ми беше защо предпочитат Хуманиитарната гимназия с такъв профил като нашия?

# 700
  • Пловдив
Аз винаги съм учила на смени, дъщеря ми също.
Т.е. не знам какво е да си на една смяна.
Този профил в хуманитарната е за трета година, т.е. още няма завършили. По-скоро се попълва в желанията по инерция, изреждат се всички паралелки от въпросното училище, без да обръщат внимние на профил и балообразуване. А и в Пловдив няма особен избор на училища с профил МАТ или природни науки.

# 701
Приета е с профил биология и химия с английски език.
Да, вече  разбирам че са предимно момичета.
Идеята ми беше да разбера , че училището е спокойно и учителите да са ангажирани с децата.
Също така с двусменният режим има ли проблеми, адаптират ли се?
Интересно  ми беше защо предпочитат Хуманиитарната гимназия с такъв профил като нашия?

Не е приятна втората смяна, но ние сме свикнали.

# 702
  • Пловдив
Сина ми до 7 клас беше на едносменен. От 8 клас е на две смени /сега завърши 10 клас/. Понякога казва, че когато е втора смяна по няма време да си почине, да си научи, но пък сутрин си поспива. Свиква се.

# 703
За Лиляната знаете ли септември 8 клас коя смяна ще започнат и на какво време ги въртят- на месец или срок?

# 704
  • Пловдив
За Лиляната знаете ли септември 8 клас коя смяна ще започнат и на какво време ги въртят- на месец или срок?

на месец

Общи условия

Активация на акаунт