Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 53 003
  • 873
  •   1
Отговори
# 450
За тези, които смятат да кандидатстват в ЕГ Пловдив с немски като първо желание, какви балове имат децата ви?
Ясно, че тази година прогнозите са за по-висок бал и ми се искаше да си сравня часовника с нашия бал от 443.
момче или момиче?
За тези, които смятат да кандидатстват в ЕГ Пловдив с немски като първо желание, какви балове имат децата ви?
Ясно, че тази година прогнозите са за по-висок бал и ми се искаше да си сравня часовника с нашия бал от 443.
момче или момиче?

Момиче

# 451
  • Пловдив
миналата година на първо класиране минимален бал е 418. Според мен баловете в ЕГ тази година ще са по-високи с по 15-20 т., 443 би трябвало да ви стигне, но все пак, надявам се, няма да пишете само едно желание.

# 452
.Аз пак да попитам…, заради изненадващо ниския бал, някакви мнения или впечатления от Механотехникума в Пловдив?

# 453
  • Пловдив
.Аз пак да попитам…, заради изненадващо ниския бал, някакви мнения или впечатления от Механотехникума в Пловдив?

ПГХТТ не е ли по-добре? то зависи и дали на детето ще му харесат специалностите де.

# 454
Не ги иска😩Искаше ТЕТ, но няма никакъв шанс. Сега, според бала, се колебаем как да наредим тези от Механото и Гимназията по битова техника. Там ще влезе🤯 Кое да сложим по-напред, като отзивите и за двете са ужасни?!
Карам го да се пробва и за СУ”Св.Паисий Хилендарски” — програмиране на изкуствен интелект.
Единственото му желание е Спортното. Има ли вариант да го запиша някъде, да се яви на изпитите в Спортното и ако ги вземе, да му изтегля документите от другото училище, за да го запиша?

# 455
  • Пловдив
Ако го приемат в спортното, винаги можеш да го отпишеш от училището, в което е записан след класиранията на МОН. Никой не може да ти откаже да ти даде документите му т.е. удостоверението за завършено основно образование.

# 456
  • Пловдив
А гимназията по дървообработване не е ли по-добър вариант от механото?
И все пак, ще пишете всички по-желани гимназии, нали? Не се отчайвайте преди да излезе класиране.
Познавам няколко деца с много ниски балове, които ще си кандидатстват в настоящите училища. Тоест, напливът за техникумите никога не е ясен колко ще е и от какви деца.

# 457
  • Пловдив
За Строителния техникум няма ли да се класира? Там има хубави специалности.

# 458
За Строителния техникум няма ли да се класира? Там има хубави специалности.

Не ги харесва😏 Ама и балът не стига…

# 459
  • Пловдив
Не ги иска😩Искаше ТЕТ, но няма никакъв шанс. Сега, според бала, се колебаем как да наредим тези от Механото и Гимназията по битова техника. Там ще влезе🤯 Кое да сложим по-напред, като отзивите и за двете са ужасни?!
Карам го да се пробва и за СУ”Св.Паисий Хилендарски” — програмиране на изкуствен интелект.
Единственото му желание е Спортното. Има ли вариант да го запиша някъде, да се яви на изпитите в Спортното и ако ги вземе, да му изтегля документите от другото училище, за да го запиша?
Ама пишете ТЕТА най-отпред, подредете си желанията както искате, както наистина искате, недейте да мислите, че няма шанс. И после добавете и където мислите, че ще се закачи, за всеки случай.

# 460
  • Пловдив
Привет! Момичета, с втори език немски в ЕГ, записвате ли децата на допълнителни курсове или уроци. Ако ДА, може ли насоки къде. Благодаря 🙏
Привет. Само няколко поста преди вашия обсъждахме това. А и не сте уточнили на уроци по какво.90% от класа са на уроци. Едни по математика, едни по немски, по английски, та даже по химия. Много от децата потърсиха и помощ по физика заради велик учител. Та кажете конкретно за кой предмет питате.

# 461
Като чета отпреди 25-30г нищо не се е променило - 9-11 клас учихме главно немски (2 ез.) и физика 😁😁
Тогава уроци нямаше така на кило, та си падаше здраво учене тамън по тия... Всички други предмети бледнееха 🤣

# 462
За въпроса за спортното, отидете и попитайте как става приема, спортното е по-добре от Механото, имам съседка преподавателка доста години в Механото, ако има как да го избегнете направете го.
Дисциплината там е 0, нито й обръщат внимание в час, нито я слушат калво говори, отговарят й. Домашни буквално жената им се е молила да седнат да пишат и не. Разкази съм слушала от нея много.
На въпроса за ЕГ Пловдив, синът ми ще кандидатства там, гледала съм бала от миналата година, тази макс с 30т да скочи, в най-лошия случай така си го смятам за всеки случай. Той иска английски с немски втори език. Тепърва ще се връщам да чета за ЕГ Пловдив, до сега не съм чела задълбочено. Категорично отказа МГ, та ще попрочета и ще уважим желанието му естествено.
Балът му е 469 момче. Ако няма някакъв бум ще стигне /дано да няма де/. Ще пишем и още желания за всеки случай.
До оня ден ми спрягаше МГ, Руската ЕГ Пловдив, хубаво че не сме в София ви казвам, луда щях да стана. Да идва вече 8ми да редим и да се свършва, че ми писна. Аз като гледам резултатите от ДЗИ трите са на кантар, той има нужда да учи езици, куцат му та това му решение по ми харесва, но в крайна сметка до понеделник време бол, ще смени пак знам го аз.
Като чета отпреди 25-30г нищо не се е променило - 9-11 клас учихме главно немски (2 ез.) и физика 😁😁
Тогава уроци нямаше така на кило, та си падаше здраво учене тамън по тия... Всички други предмети бледнееха 🤣
Извинявам се това беше за МГ бала. За ЕГ му е 462, то ме подлуди да сменя.

# 463
  • Пловдив
Каузата с немския беше тотално загубена. Дъщеря ми го осъзна за около 2 месеца. Щом сама се разтърси за учител, значи положението е било трагично. Учителката отсъстваше много често. Единият път цял месец. През това време има гражданско образование и рядко заместник.
Физиката дори не искам да я коментирам. На родителските срещи за 5 минути се спомена "аз" над 40 пъти. Личното ми усещане, че учителят е там не за да научи децата, а за да им докаже колко не знаят и той колко много знае.

# 464
  • Пловдив
Физиката дори не искам да я коментирам……..
Личното ми усещане, че учителят е там не за да научи децата, а за да им докаже колко не знаят и той колко много знае.
Да, взискателна си е!

Общи условия

Активация на акаунт