Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 55 076
  • 873
  •   1
Отговори
# 600
Дайте и на мен кординати, дъщеря ми сега завърши втори клас таман навреме ще ми е.😄
Майтапа настрана, аз края на февруари звънях на 5 учителки по БЕЛ за подготовка за ДЗИ за следващата учебна година, 4-ри ми отказаха, че са вече прекалено ангажирани.

# 601
Така е не от сега, а от години, и аз чаках за едната госпожа година и половина. За другата горе долу 6 месеца, с нея късмет извадих. За наш късмет по БЕЛ не успях да му намеря в Пловдив, та така се запознах с учителка от София, която онлайн го подготви безупречно. Както казват старите хора всяко зло за добро. Хем си беше вкъщи, хем работиха прекрасно двамата.

# 602
  • Пловдив
Моя позната започна да звъни от сега на преподаватели за подготовка за НВО за след година, детето й сега ще е 6клас. Ми заети били вече. Така ли вече се прави, запазват се от детската градина едва ли не
Хайде сега глупости. Има си свободни места при добри преподаватели до към септември. Вече след НГ е по -трудно, но пак се намира.

# 603
  • Пловдив
И какво сега? Аху-иху, после тихо.

# 604
Не очаквах такъв скок в бала за ЕГ Пловдив с немски.... То там май почти няма места за второ класиране , нали?

# 605
Баловете са скочили. И синът ми не е приет където иска. Ще си чакаме второ класиране.
За второ класиране места не остават, те се освобождават по една или друга причина - деца записали се в училища към министерството на културата, частни и евентуално спортни училища, деца приети в други области и т.н.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 19:19 от Taни

# 606
Синът ми е приет! Отиваме да празнуваме, че се свърши всичко това. И племенникът е приет. И двамата са доволни и ние покрай тях. ЕГ Пловдив Английски с НЕ. Това си писаха на 1во и това си ги приеха. Вече няма какво да се чудят и маят, каквото било било.
Дано всички дечица да са доволни от резултата днес и да можем вече да отдъхнем. 🙂🤩💕🍀

# 607
Честито! И ние сме с английски там, но се борехме за немски. Макар и шанса да е нищожен, ще пробваме на второ. Иначе все пак си е повод за празнуване!

# 608
Дано да имате късмет 🍀 и да са щастливи децата. Ако ли не може да се паднем в един клас. Стискам ви палци за второ 🍀

# 609
  • Пловдив
Какви са минималните балове тази година за двете езикови? Пишете че са скочили, ама цифри не споделяте.

# 610
Какви са минималните балове тази година за двете езикови? Пишете че са скочили, ама цифри не споделяте.

Ето тук може да ги видите.
https://www.ruoplovdiv.bg/messages-students/list-messages-students/section_id/3

# 611
  • Пловдив
И какво сега? Аху-иху, после тихо.

Ние приключихме на първо- при кака си. Твоят юнак доволен ли е?

# 612
  • Пловдив
И ние, момче, приет по първо желание ЕГ с англ, той - много щастлив, аз - опитвам се да се зарадвам, но ми в трудно. Бал 490, мин за момчета на първо класиране 400. Миналата година е паднал до 350.

# 613
Честито на всички приети и бъдете доволни от високите балове. Миналата година ниските балове се оказаха пълен автогол и за децата с ниски, и за тези с високи балове.

# 614
И ние, момче, приет по първо желание ЕГ с англ, той - много щастлив, аз - опитвам се да се зарадвам, но ми в трудно. Бал 490, мин за момчета на първо класиране 400. Миналата година е паднал до 350.
Аз съм доволна от ЕГ Пловдив с английски, той е щастлив, там са приети и приятелчетата. При положение, че е ориентиран до степен, че ще става футболист, по добро решение от ЕГ за моя няма. До последно ми сменяше това желание и мг-то с английски, но накрая остави това. Поне език да учи. За по нататък ще му мислим вкъщи за сега се говори повече за Барса, отколкото за учене.

Общи условия

Активация на акаунт