Мама под чадъра се разтяга, ДЕКЕМВРИйчето в коремчето си шава. - TEMA 9 (2023)

• 41 270
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Пиволини чиста ти е микробиология

# 196
Пиволини ПАП 2 е окей група, масово е такава на недевствените жени, окей си ти е и цитото

# 197
  • София
Пиволини, аз разчитам от тия изследвания гъбички и бактериална вагиноза. И за шийката - група II C. Според мен трябва да се посъветваш с АГ какво лечение е съвместимо с бременността.
За болничните - не мисля, че ще те накарат да лежиш в МД за тях. На мен ми ги предложиха директно, защото се водя високорискова бременност.

# 198
  • София
Лейди Роуз къде видя вагиноза? Пише резултат от посявка отрицателен. Иначе 2раЦ да, не е най оптимална но най вероятно е изменена от бременността

# 199
Maria, дано скоро се почувстваш по-добре ❤️ Тhe kitten, Честито момченце! И аз първоначално се стреснах от новината за момченце, но много бързо намерих позитиви. За името още от преди да забременея си имах име за момиче и накарах на шега приятеля ми да измисли за момче и мислим така да остане. Разбира се, ако днес се потвърди на прегледа за пола. 🙂

# 200
Момичета при фибриноген 4,37 и д-димер 1,51, в 16 + 4 гс съм, на аспирин протект. Как ви се виждат стойностите? В референтните са за бременни, но този д-димер расте много бързо. Следя ги на 3 седмици. За сега няма нужда от фраксипарин нали?

# 201
  • София, България
Аз не познавам около мен жена с PAP I Grinning Всички са поне с 2ра.
И предишния ми гинеколог и сегашната правят нещо над III група. Аз съм имала III-та от полип. Simple Smile

# 202
Ами и аз за това съм в недоумение 🤷 микробиология чиста ,цитонамазка променлива флора- бактериална вагиноза.То ще говоря с АГ ,ама стига да в намеря 😁

# 203
  • София
Ами и аз за това съм в недоумение 🤷 микробиология чиста ,цитонамазка променлива флора- бактериална вагиноза.То ще говоря с АГ ,ама стига да в намеря 😁

Ох аз сега виждам това цитото... Офф нещо май някой си го е изсмукал или едното или другото изследване от пръстите.

Хоуп при кой хематолог ходиш?

# 204

Ох аз сега виждам това цитото... Офф нещо май някой си го е изсмукал или едното или другото изследване от пръстите.

Хоуп при кой хематолог ходиш?

Следя се при двама АГ. Според единия нямам нужда дори от аспирин протект, според втория да продължавам да го пия. С хематолог съм правила консултация през Healee, от групата ми бяха препоръчали д-р Галя Кондева. Беше преди 2 месеца и тогава следях други неща. Освен пак да направя нова консултация?

# 205
  • София
Направи да, най добре е

# 206
Оле боже и аз сега видях вагинозата при цитото?! Тя не излиза ли на МБ по принцип

# 207
  • София
Във втората страница, която сега гледам си противоречи с първата. Вероятно имат пред вид по принцип търсене на бактериална вагиноза, а не наличието й.
Да, PAP II е нормалната и стандартна група за всички (само първите години след започване на полов живот още е I). Но има подразделения на втора - A,B и C. На последната се обръща по-специално внимание евентуално, но това си е по преценка на АГ-то.
Лейди Роуз къде видя вагиноза? Пише резултат от посявка отрицателен. Иначе 2раЦ да, не е най оптимална но най вероятно е изменена от бременността

# 208
Направи да, най добре е

Благодаря, Маце, така ще направя, че да ми е спокойно на душата. Можеш ли да препоръчаш някой добър хематолог, който работи с тези приложения? Че в моя град няма читави и не смея да им се доверя.

# 209
Kitten, честити сини гащи!
hope, изглеждат в рамки. От моята хематоложка разбрах, че специално фибриногена и д-димера не се влияят от НМХ. Често при повишен д-димер изписват натаспин. Аптт и влошен доплер са показание за НМХ уж. Даже ми напомняш утре да ходя и аз да пусна, че мина време от последните кръвни. Аз лично с Кондева не се "сработих", Иванова е топ-злато Simple Smile

Мен два дена ме стягаха менструални болки и леко бера страх, но в Четвъртък съм на фетална и си я чакам нетърпеливо. Официално от днес почнах да качвам май килограми, взех си мерки отвсякъде, за наблюдавам до колко ще налея кокъла до края.

Искам само да ви споделя, че дядо го изписаха, сега е в хоспис, за да е под медицинско наблюдение 24/7, защото все още има останали проблеми. Пребори бъбречна и сърдечна недостатъчност, пълно умопомрачение и делириум, заради уроинфекция покрай ненужна операция за херния. Извода е, че понякога си навличаме много сериозни бели заради глупости. Поуспокоих се за момента, цялото семейство го беше отписал и това ми беше разказало играта на психиката и съответно ми докара толкова много контракции и стрес, че чак ме е страх за бебка..но пък тя си ритка всеки ден и съответно се надявам лека-полека всичко да се оправи. Благодаря ви за подкрепата през тези седмици, много ми беше ценна! С никой друг не съм споделяла какво се случва.. Heart

Общи условия

Активация на акаунт