В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Хубави обувчици!
Да се похвалим,че днес ставаме на 10 месеца. Ех кога измина това време. Така лети ,то големия на 8 стана.
Отплеснах се!
Моята смехуранка!

Зори страхотна смехоранка , да ви е жива и здрава , ПУ ПУ ПУ. Heart
И ние станахме на 10 месеца, Heart  днес викам на моя мъж , че тук в групата пишем и споделяме от началото на бременността, като се замисля -доста отдавна . Heart Hug

# 451
Хубави обувчици!
Да се похвалим,че днес ставаме на 10 месеца. Ех кога измина това време. Така лети ,то големия на 8 стана.
Отплеснах се!
Моята смехуранка!

Зори страхотна смехоранка , да ви е жива и здрава , ПУ ПУ ПУ. Heart
И ние станахме на 10 месеца, Heart  днес викам на моя мъж , че тук в групата пишем и споделяме от началото на бременността, като се замисля -доста отдавна . Heart Hug
,днес Елена беше на ваксина очалвам реакция отново след тази ваксина пу пу прекрасна е а пък Елена другата неделя става на девет месеца и почва десетия

# 452
https://asp.government.bg/bg/novini-i-akcenti-asp/sled-20-septem … papoelmk5jfedft3g

Момичета, има преведени пари по сметките. Някаква еднократна помощ.

# 453
Това обаче е само за хората които са влизали детски. Не е за всички.

# 454
Това обаче е само за хората които са влизали детски. Не е за всички.
аз като съм взимала детски за Елена ще получа ли такава помощ как да разбера

# 455
Вяра щом получаваш детски значи ще ти ги преведат/ ще получиш. Аз не получавам детски, защото с моят мъж получаваме "милиони".

# 456
  • Вестерос
И ние не вземаме детски, заради заплатата на ММ.

# 457
Аз също не взимам детски.
Вчера усетих, че е пробило първото й зъбче, но още не може да го видим. Боде, дрънка на лъжичка, абе там е, но не го виждаме още, само усещаме. Кисела е тези дни, но не е нещо страшно. Само дето сменях наакани памперси по 5-6пъти на ден, при положение, че акаше 1-2. Но не съм си мислила, че всичко това е от зъба, защото само леко се удебели венеца, нищо повече.Дори и гелче не съм мазала. На кака й ставаше бял,подут и беше така най-малко седмица преди да избие зъбче. Дано и другите да ги изкара така леко🙏

# 458
Ние изкарахме първо зъбче също преди 3 дни.При нас в понеделник се събуди със страшна хрема отпаднала и плачеща , заведох я в Токуда на лекар , казаха червено гърло , подути лимфни възли и хрема мноооого обилна вирус било и Ми изписаха някакъв спрей за нос и казаха да я следя че всеки момент ще ми вдигне темп и тогава панадол и нурофен , е да ама целия ден вкл вторник сутрин темп нямаше но тя беше с адски течащ нос и отпаднала , изведнъж вторник следобяд магически сополите изчезнаха и детето си беше същата игрива маймунка , пипам има долен зъб пробил Simple Smile) НО вторник вечер се наложи нурофен защото мнооооооого рев и пищене даже мислех да я водя на лекар посреднощ , е дадох нурофена заспа сряда сутрин хоп другото зъбче до него .Но за съжаление ги изкарва с мнооооого болка и неприятни симптоми

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 13:17 от IrenB

# 459
И ние пак сме болни. Аман вече. Единия е на антибиотик, беше с 39 градуса, другия му се размина. Сега и двамата са със зверска хрема. Такова чудо не съм виждала. Бистър сопол. Кихат, после си го облизват...Абе някакъв ужас. И при нас горните венци са много надути. Въпрос на време е да избият зъбките. Явно хремата е от тях.  Пръскам със спрей с морска вода и дърпам сополите, но нослетата хъркат, сопола се стича и назад и почват на кашлят. Вечер като дишат през нослето и гърлото изсъхва и почват да кашлят, явно се стряскат и почва един рев. Единия събужда другия и става кОпон.Joy

# 460
Ако има знАчение на нас това много ни помогна

# 461
Веси пусна ли изследвания? Защо антибиотик? Явно си има бебенца колкото и да ги каляваш , каквото и да правиш по-бързо хващат вируси. И при нас избиват още две зъбчета , все ги вади по две. Общо ще станат 8. Гледам снимките на 29.юли е имал само леки наченки на две долни. Аз съм болна за пореден път. Писна ми през две седмици да съм болна , а по принцип не съм така болнава. Откакто родих е ужас някакъв.
Веси как ги дърпаш тези сополи , аз дърпам само когато има много и хърка , което е веднъж на месец и е зверски рев. Преди беше толкова лесно , хич не се дърпаше , а снощи се скъса да реве и то без физ. Разтвор , защото беше след баня и те си бяха течни.

# 462
И ние пак сме болни. Аман вече. Единия е на антибиотик, беше с 39 градуса, другия му се размина. Сега и двамата са със зверска хрема. Такова чудо не съм виждала. Бистър сопол. Кихат, после си го облизват...Абе някакъв ужас. И при нас горните венци са много надути. Въпрос на време е да избият зъбките. Явно хремата е от тях.  Пръскам със спрей с морска вода и дърпам сополите, но нослетата хъркат, сопола се стича и назад и почват на кашлят. Вечер като дишат през нослето и гърлото изсъхва и почват да кашлят, явно се стряскат и почва един рев. Единия събужда другия и става кОпон.Joy
,Веси честит празник от месец и половина горните венци на Елена да страшно подути но горни зъби няма още освен два долни много е неспокойна след ваксините чак отказва ядене от 900 мл ми го намали на 400 с страшен рев яде като види всякакво ядене е пищене и рев страшен стана червена на домат не мога половин час да ги оттъкна спря ми сърцето за миг на вас бързо оздравяване

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 19:16 от viara1912

# 463
Веси пусна ли изследвания? Защо антибиотик? Явно си има бебенца колкото и да ги каляваш , каквото и да правиш по-бързо хващат вируси. И при нас избиват още две зъбчета , все ги вади по две. Общо ще станат 8. Гледам снимките на 29.юли е имал само леки наченки на две долни. Аз съм болна за пореден път. Писна ми през две седмици да съм болна , а по принцип не съм така болнава. Откакто родих е ужас някакъв.
Веси как ги дърпаш тези сополи , аз дърпам само когато има много и хърка , което е веднъж на месец и е зверски рев. Преди беше толкова лесно , хич не се дърпаше , а снощи се скъса да реве и то без физ. Разтвор , защото беше след баня и те си бяха течни.

Пусках. Црп-то беше високо и температурата не падаше и педито вика щом не пада най-вероятно и Црп-то щяло да се покачи в следващите дни, че го почнах, но съжалявам. Той още на следващия ден нямаше температура, но трябва да изкарам един курс от поне 5 дни, така и така съм го почнала. Сополите дърпам само като са болни. И при нас е зверски рев и истерия. Пръскам Маример бейби и имам някаква много смотана джаджа на Чико и дърпам с уста, не с прахосмукачка. 
И ние с ММ ми сме постоянно сополиви или гърло. На мен и друг път съм казвала откакто родих много ми падна имунитета. Аз преди рядко боледувах. Явно покрай децата и ние ще се разболяваме.

# 464
Ох да се оправяте по бързо. Зимата как ще мине не знам. А за ясла не ми се мисли. От сега ме побиват тръпки като си представя как ще се разболява, изобщо дали ще мога да ходя на работа или ще си стоим вкъщи. За сега държим фронта ама да видим.
На малкия най голямото му занимание сега е да се изправя, като се държи за нещо. Понякога е нестабилен , но изобщо не иска аз да го държа , иска сам.
Вашите бебета пляскат ли с ръце ? Бора още хич го няма , като цяло с ръцете е малко непохватен , но пък много добре държи малки неща с два пръста.

Общи условия

Активация на акаунт