Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
-
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
-
Мога ли да използвам физиологичен разтвор в носа по време на бременност?
-
Какви са процедурите за изплащане на болнични и какви документи са необходими?

Въобще стахотна картинка съм и как ме търпят околните с постоянните ми мрънкания 
. Това е моя съвет, а ти си реши
. Явно се започва с нашествието на стриите
. Верно, че него не го мажех всеки ден, а горе-долу два пъти в седмицата, но да видим корема и дърдите като ги мажа два пъти на ден какво ще стане
. 
Кожата ми там е много опъната, но понеже отскоро ми се бояви една тънка и бледа linea negra, минавща право през пъпа, не мога да преценя има ли, няма ли. Ауа, сигурна ли си, че са стрии? Щото аз на няколко пъти сутрин се шашкам, че са ми се появили, а се оказва просто натиснато от шев на потник или нощница. Изобщо изведнъж ли се появяват? Днес нямаш, утре не? За всеки случай си купих Контратубекс и го мажа около пъпа колкото пъти на ден мина покрай тубичката. Дано помогне.

. И тази област се разширява и отива нагоре - сега половината от частта ми над пъпа я усещам като прежулена - явно е много тънка
. Днес продължават и с другата спалня и евентуално коридора и край
.