Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 38 123
  • 804
  •   1
Отговори
# 570
Бедатина използвах миналата година при Е.коли и гъбички вагинално.Бях нов човек после.
Ще ги търся още,ще погледна и твоите като състав.Благодаря.
Да ти минава неразположението бързо.

# 571
Гинофилус е с лактобацили.
Доказано действа за подобряване на средата.
Аз даже предобрих нещата и сега имам вагиноза поради прекалено много лактобацили 😂
А Видермина са за лечение на гъбички и тн.

Пробвай, няма да ти навредят.

П.с. НЕ зелената опаковка на Видермина, с другата е по-добра, че са 2 вида.

# 572
И моето е с лактобацилус,пребиотик,изофлавони,млечна к-на...
Пия и през уста,въпреки че вече за пробиотиците има и доста контра изследвания.Та меко ще пипам,а не ми се ядат натурални.

# 573
Сън, от глобулите аз съм доволна от Видермина и Гинофилус.
Не съм много добре аз, ама поради друга причина - проблеми с вестибуларния.

Здравей,
Търся ги тия Гинофилус ,но май са ги спряли?
Купувала ли си скоро?
Бързо се оправяй!

# 574
Сън, от глобулите аз съм доволна от Видермина и Гинофилус.
Не съм много добре аз, ама поради друга причина - проблеми с вестибуларния.

Здравей,
Търся ги тия Гинофилус ,но май са ги спряли?
Купувала ли си скоро?
Бързо се оправяй!

Има ги, има ги .Само че дълго време бяха спрели.
И в Интернет пише , че няма, ама като дадеш "провери наличност по обекти " и си има.
Мислех, че са някакви некоректни бройки, но не, лично аз си взех 2 опаковки преди месец.
От аптеката в Кауфланд в Младост3.
Имаше и в аптеката в Ринг мола. So pharmacy е аптеката.

# 575
Всички се психираме, но щом си имала 6 г прекъсване може би и сега ще се справиш. Как се лекува сега преди да те повтори? Пи ли АБ?
Благодаря много за топлите думи, надявам се да се закрепя, но знам и колко е трудно.
Миналия месец като се появи отново пих Ципринол без да пускам урина, но сега пуснах и още чакам резултати. Единственото хубаво е, че от всички билкови неща, които пия, не ме боли и не се налага да пия обезболяващи, защото иначе и това пиех.
По отношение на въпроса как съм имала почивка 6 год.-стана от само себе си след като родих, имах една криза само и после почнах да пия редовно Диоренал. Не знам дали това помогна или просто имах късмет.
Отделно също доста ограничения, особено по отношение на половия живот, което пък доведе на липса на желание...

# 576
Четох за лвкоплакия на пикочния мехур,като много честа причина за хроничен цистит.При някой от вас има ли поставена такава диагноза?

# 577
Здравейте!! Преди две години водех тежка борба в продължение на една година с тази гадост.. До сега. За съжаление отново имам проблем с чести позиви, хематурия, дискомфорт. Стерилната урина показа е. коли, а анализа показа наличие на белтък, левкоцити  и еретроцити. Родих спешно секцио преди 3 месеца и се чудя дали дисбаланса в хормоните, зимният период и недоспиването покрай новородено не са причината.. Консултирах се с др. Милушев и той ми предписа 16 дена левофлоксицин и 12 дена полижинакс, както и гинофлор. Това ми се струва доста АБ.. Някой има ли мнения за въпросния уролог? Или може ли да препоръчате добър специалист в областта? При валагалищния секрет няма бактерии и не се отделя нищо..

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 11:53 от Sugarbambi

# 578
Четох за лвкоплакия на пикочния мехур,като много честа причина за хроничен цистит.При някой от вас има ли поставена такава диагноза?

Аз имам такава, предстои ми втора цистоскопия скоро

# 579
Бедатина използвах миналата година при Е.коли и гъбички вагинално.Бях нов човек после.
Ще ги търся още,ще погледна и твоите като състав.Благодаря.
Да ти минава неразположението бързо.

Sun,Бетадин пише,че може да се слагат и по време на цикъла,запозната ли си?
Аз лекувам вагиноза ,изпих Flagyl и крем слагах,но ми се струва,че не са ок нещата.
За Бетадин чета хубави неща.

# 580
Моята урина на последно хапче доксициклин е стерилна.Ще видя след няколко седмици и дано се запази същата.Даже на ямр мехура излезе без възпаление ,без задебелени стени ,по уретрата имам такова от шев.
Аз съм доволна от бетадина ,ползвах го по повод вагинално изолирана е.коли.
Цитолитичната вагиноза също върви с парене след уриниране.И гинофилуса може да претопли манджата ,ако лактобацилите не са намалени реално.

# 581
Да, така се случи с мен.
Но 2-ма лекари ми казаха щом нямам дразнене, да не правя нищо.
Ще се нормализира.

# 582
Трябва до февруари да се запазя без бактерии в урината,че ми предстои операция.
Успях да вдигна хемоглобин и еритроцити с добавка,но забравих да видя желязото.
За първи път на ехограф добре ми изглежда черния дроб след толкова антибиотици и лекарства,явно и там съм на подходящи добавки.
Но за стерилна урина най -трудно ще се окаже запазването.
Джени,как си? Кога си на цистоскопия ?

# 583
Трябва до февруари да се запазя без бактерии в урината,че ми предстои операция.
Успях да вдигна хемоглобин и еритроцити с добавка,но забравих да видя желязото.
За първи път на ехограф добре ми изглежда черния дроб след толкова антибиотици и лекарства,явно и там съм на подходящи добавки.
Но за стерилна урина най -трудно ще се окаже запазването.
Джени,как си? Кога си на цистоскопия ?
Хайде стискаме палци да е стерилна урината, Sun!  Аз ще запазвам час за януари по някое време, също се притеснявам за урината как ще е.. скоро ще приключвам и аз един курс с АБ, който направих по мое желание “за всеки случай” и вече не мисля да се тровя…  Истината е, че се намалиха някои симптоми при мен, макар и да ми излизат пак еритроцити.. има надежда ☺

# 584
Сън, какви добавки взимаш за черния дроб?

Общи условия

Активация на акаунт