Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Пастет бременните не трябва да ядат - имаше ред причини, но не помня всички Simple Smile

Може да си намажеш хубав пастет върху краставички + чери доматче става супер. Или зонова питка от овесени трици, сирене, яйце, прави се на тиган с малко масло или сух и е много вкусно. Яйцето е за спойка и не е водещ вкус.
Това за пръв път го чувам.

Иначе, бременните с всок инсулин, са предразпложени към абнормално големи бебета и трудно раждане. Инсулинът е разтежен хормон. Само казвам.
Знам, аз и за това много се притесних, но точно месеца, в който го откриха, че е висок и то на гладно забременях. Нямах много възможност да го коригирам..

# 121
и то на гладно забременях.

Секс на гладно!!! Grinning
То аз и като съм се напапала стабилно не мога.
Някакво средно положение трябва.

Едит: зацепих какво си искала да кажеш Flushed

От пастет преди 10 години почнах обриви да получавам, жестоки. Обрив и сърбежи.
Е да, беше купешки някакъв.
Та тогава албанския ми реотан стопли, че нещо със консерви, купешки салами и колбаси не е наред.

# 122
Според Маги Пашова:

С купешки стерилизиран черен дроб едва ли има опасност от предозиране- освен ако не се яде пастет в големи количества и често.🙂
Аз добавих към вечерята и рулца от бекон и крема сирене, малко заквасена сметана и маскарпоне.😉 Отивам да смятам макросите.😅
Ето ги:

Предозиране с ретинол, от храна е кажи-речи невъзможно. Колко дроб ще изяде човек? Сега ако се изхранва само с дроб, може би, но не вярвам, че някой би го правил.

nickie9, не се шашкай толкова. Ако вземеш мерки и не ядеш каквото ти попадне пред очите, защото разбираш ли на бременните е позволено, ще се справиш.  Simple Smile

# 123
и то на гладно забременях.
Секс на гладно!!! Grinning
Ще се гътна с вас, честно! Joy Отпивах водица като го прочетох това, тъй изцвилих че оплюх наоколо Joy

# 124
Аз от години си пия омега 3, сега съм на масло от крил. Хич не съм забелязала такова действие при мен Grinning
Не знам дали е от значение, но моята е течна.
Ще чета сега назад, че дося сА вихрих в кухнята. Представям ви пиУешко с патладжани, тиквички, гъби и чушки преди да влезе във фурната. Всичко смелено в новото ми чопърче от Лидл. Малко сА притесних от гъбите, щото пишеше горски гъби ( от буркан от магазина са) и вътре имаше няколко вида. Дано оживея.

# 125
Аз ядох заветните броколи със сирена😕
Животинска сметана, синьо сирене, малко топено сирене и гауда. Разбира се не съм изяла целия сос.

Колкото изядох с броколите, другото замина в канала😂

# 126
Ники9, и аз мисля, че ако се контролираш поне на 80 % няма да имаш проблеми. Втората девойка я извадиха в първи ден на 37- ма седмица, 3140 гр. Вярно, че за още 3-4 седмици щеше да мине 3500, ама пак не е голямо бебе. Бях на инсулин.
Еееех, къде бил ключа за палатката, секс на гладно 😂.
Пък аз се мъчих толкова години да забременея 😉.

# 127
Ииии в готов вид

# 128
Щарпи, ха честито ти чопърче и на теб!😃 Ще ти бъде верен помощник. Чудесно изглежда храната! От магазински гъби едва ли нещо може да ти стане.🙂
Ураганче, аз сос не хвърлям...😝 Искам рецептата.

# 129
Ей ме и мен с вечеря.
Сулка и салатата от Берьозката.

Днес половин килце салата набутах в търбуха .🐷

# 130
Ох, изчетох ви и с глас се смея.
Казвате секта на сладкарница с ИР 😃.
Който ни чете очаква, че сме по над 100 кила и не ядем торти. А то при нас един дебел няма.
И с циреите на Тайс се смях. Скоро правих суфлета на децата, но както си е по рецепта, с малко брашно и захар. Следващия път няма да слагам захар, за да ям и аз. Даже малкия се съгласи без захар, защото станали много сладки. А сложих 2-3 лъжици само /рецептата беше с много/.

П.П. Ако ще се ходи на торти, т.е. среща 😀 и аз искам.

# 131
Предлагам да обсъдим ден от седмицата и ориентировъчна дата за събирането. 😜
Имам въпрос- откакто съм в кетоза, не ям достатъчно калории, макс 1200 ккал, защото просто не ми се яде. Не изпитвам глад и нямам апетит. Мога ли да продължа в същия дух и да не се насилвам или непременно трябва да увелича? Имам да свалям още 2 кг… Искам да пусна и изследвания в БГ.

# 132
А, не сме всичките слаби.😊 Аз ще съм черната овца.😆
Веднага си представих как резервираме сладкарницата и пише: "Резервирано за събора на резистентките".🤣 (Тайс, благодаря ти за тази дума!😆)
Всъщност, аз нямам претенции дали да е сладкарница или мръвкаларница. Важно е в каква компания. В сладкарницата обаче и хубаво кафе може се пие...🤔
Нани, можеш да регулираш калориите на това, което ядеш. Т.е. в един и същ обем невинаги има еднакви калории.
Шарпи, утре ще се мре! Сега видях прогнозата  за Пловдив: 40 градуса!😅 (то е ясно, че ще се усещат като повече...🙈)

# 133
Долче, Шарпи, менюто за утре в Пловдив:
🥴

# 134
Аз съм за за срещата❤️

Долче, 250 мл животинска сметана, около 50 гр синьо сирене на кубчета, 2 триъгълника топено сирене, малко гауда пак на кубчета. Всичко се слага в тигана докато сирената се разтопят. Слагат се подправки и после със соса се заливат предварително задушени броколи и се слага настъргана гауда отгоре + мащерка. Готви се съвсем да малко във фурната и е готово.

Общи условия

Активация на акаунт