Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 796
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Ааа, ако се прави среща/секта само за такива без излишно тегло, аз ще ви гледам сеира отстрани Joy

Времето е отвратително наистина, прекалено дълга част от деня е жегата за да може да я избягва човек. На работа имаме майстори от сума време, отвън. Отиват в 5ч сутрин, за да избегнат работа в най-горещото. Знам че им е тежка но на моменти им завиждам че си избират кога да я свършат...

Купих си от Берьозка някакво твърдо сирене със звучното име Джюгас Grinning Не съм го пробвала до сега ама беше на половин цена и го метнах. Не ходя често там и не им знам политиката за намаления и промоции ама да кажа, може пък навсякъде да е намалено. По описанието на етикета добре ми звучи, като го опитам може и да ида за още. Те малки парчета, опаковани би трябвало да траят доста.

# 136
Пробвали ли сте масло от Берьозка?
Чух от позната, че било уж хубаво и качествено.

# 137
Хора, тук не се живее! НЕ СЕ ЖИВЕЕ!!!
Ходих до работа да си подредя документите и да опиша касовата книга, като се върне колегата, който замествах, да си започне на чисто. Че снощи пак до 8 час вечерта събрания и не можах да сколасам.
Обаче тук въздухът не мърда - в 11,30 темперятурата беше 36 градуса, в момента е 40! В 16,00ч следобед сигурно ще мине 43. Тва не е истина. Аз едва се прибрах от паркинга дето държа колата до апартамента, няма грам сянка, пече та се пропуква. Прибрах се, сърцето лупа, кръвното ми много паднало, направо се чувствам като парцал. Няма си покажа носа днес повече.
Иначе целта с килата е постигната - то в тоя пек, направо се стопих без усилия.

И да ви покажа ква яка тениска си купих /малко е по темата/ Animal Hatched Chick
Скрит текст:

# 138
И в София е ужасно 🤧🤧🤧
Хванах се да пека чушки в еър фрайера. Ще си правя лютеница по рецептата на майка ми😂

# 139
Ще си правя лютеница по рецептата на майка ми😂
Ясно ти е, че трябва да даваш рецептата, нали?😝 Предполагам, че не добавяш захар?
Шарпи, пий един айрян със сол да ти олекне!🤗 Аз се оцъклих снощи, като видях 40 градуса в прогнозата, защото си знаем добре като колко се усещат...🤪
Аз след малко ще прекъсвам фаста...Имам готов "кефир"🤔🤔 в две мънички бурканчета (по 80-100 мл мляко във всяко добавих). Гъбата от едното бурканче обаче вчера миришеше...на кисело зеле😆 и снощи готовият "кефир" беше с много ужасен вкус и го изхвърлих (за първи път изхвърлям кефир, значи наистина ужасен е бил). Сложих ново мляко и днес поне мирише на кисело, а не на зелен сок.😅 Във второто бурканче също сякаш изглежда ок, ще видя и на вкус.
Скрит текст:
Аз ги бях "заточила" кефирените гъбки в бурканчета с вода в хладилника, може би затова сега едното се сърди...😆  
Днес нямам представа какво ще ям. Имам малко доматен сос и вероятно ще хапна и чушка с извара, може би таратор, но другото ми е мъгла, откъде ще докарам белтъчините...Ще трябва да вадя нещо от фризера май.🤔

# 140
Ако ти е била в дълга почивка кефирената гъбка, може да трябват няколко зареждания да се нормализира напълно.
То е комбинация от сума ти щамове бактерии и дрожди, предполагам че различно време им отнема да живнат. Веднъж така съживявах само че от изсушени зрънца, първите 2-3 дни миришеше на мая а на на кисело мляко.

# 141
Ще си правя лютеница по рецептата на майка ми😂
Ясно ти е, че трябва да даваш рецептата, нали?😝 Предполагам, че не добавяш захар?
Шарпи, пий един айрян със сол да ти олекне!🤗 Аз се оцъклих снощи, като видях 40 градуса в прогнозата, защото си знаем добре като колко се усещат...🤪
Пих двойна доза дори. Не помня такъв ад скоро. Изключително горещо е. И с това сърце, много зле ми се отразява.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 16:01 от sharpy

# 142
  • Бургас
Тъкмо щях да се похваля, че при нас е само 33 градуса, ама в 15ч ни спря тока вкъщи, вече е адска жега, потя се като пор, моля се аварийният екип на енергото да се появи по-бързо

# 143
Момичета, днес направих ето тези солени кексчета. Не изпълних съвсем точно рецептата, но много ми харесаха.
Неудобно ми е само да черпя от вас идеи за рецепти и полезна информация, та реших и аз да споделя днешното ми хапване, макар че се сетих чак като го хапнах, та пропуснах да снимам...

https://www.instagram.com/p/CumJk0hI_uE/?igshid=YTUzYTFiZDMwYg==

# 144
Момичета, днес направих ето тези солени кексчета. Не изпълних съвсем точно рецептата, но много ми харесаха.
Неудобно ми е само да черпя от вас идеи за рецепти и полезна информация, та реших и аз да споделя днешното ми хапване, макар че се сетих чак като го хапнах, та пропуснах да снимам...

https://www.instagram.com/p/CumJk0hI_uE/?igshid=YTUzYTFiZDMwYg==
Чудни са! Аз следвам Валерия, тя качва доста хубави неща.

# 145
Fyute, мерси за рецептата! Само не разбрах какви са тези турални маслини?🙂🤔
И аз харесвам някои нейни рецепти.

# 146
Долче, и аз не знам, сложих каквито имам 🤭
Шарпи, ще потърся и последвам Валерия 😚 напоследък хапвам много еднообразно, а като храненето ми стане еднообразно, започвам да изпитвам много глад за забранените неща, та ще ми е полезно да изпробвам някоя нова рецепта 🤗

Fyute, мерси за рецептата! Само не разбрах какви са тези турални маслини?🙂🤔
И аз харесвам някои нейни рецепти.

# 147
  • Sofia
натурални

# 148
Долче, не, няма изобщо захар.

Както казва майка ми, на око се правят продуктите.

Печени зелени чушки /пасират се в чопър/, сирене, магданоз, чесън /аз сложих сух/, зехтин и сол.
Баща ми е от Северозапада, предполагам рецептата е от там и баба ми съм виждала да я прави. Уникална е.

https://vm.tiktok.com/ZGJVCVQ1C/
Тази ненормалница пуснала някакъв маратон за отслабване забележете 150 лв с 50 % отстъпка 🙆 ще чистят черния дроб с 3 кила помело ли🤦

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 16:44 от Hurricane~

# 149
Това е така наречената лютика.🩷
Много трудоемко е, излиза оскъдно количество.
Браво на тебе.
Потече ми мисловно лига.

Днес съм много крива.😫
Събудих се в 4 и половина, въртях се и придремвах, в 11 огладнях. Сбъркана работа.
Пържих си три яйца, после спах, че и сънувах 🤣
Вчера имах 17000 крачки, днес са 10 . Десет крачки, не по хиляда.
И сега шилото отзад взе да бръмчи, а е жега страшна и в София.

Общи условия

Активация на акаунт