Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Елора, така се изринах в началото на ковида от силните препарати, с които дезинфекцирахме
може и да ти е реакция към козметика
пери дрегите с бебешки препарати и пускай допълнително изплакване
при мен пак се появявя и при синтетични дрехи
реакция към нещо е, не е претрито или от жегата

# 391
Ахааа, сигурно е това.
Значи от седмица чистя прозорци, препарати ползвам 2-3 вида. Наведнъж не мога, не съм толкоз работлива.
Сигурно е от пръскалото за прозореца.

# 392
Шарпи, прибирай се вкъщи на хладно момиче.
Прибрах се, душко! Тъкмо хапнах и седнах да чета назад да съм информирана. Обривът ти е 100 процента комбинация на жега+пот. Рядкост на кръвта със сигурност не е. Аз съм получавала абсолютно същите при тази комбинация. За тази цел, а и за всякакви рани, раздразнения и изгаряния, аз използвам едно бг кремче, на което му викат "родопско чудо". Казва се Витасин, струва 5 лева и е супер ефикасно. Потърси в аптеките, в Софармаси има със сигурност https://apteka.framar.bg/30053254/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B … E-50-%D0%B3%D1%80
Аз па ги бях обула с ластика отдолу, парчето -  на хълбока. Такъв ад беше, че това ми беше първото и последно кифлеене с прашки 😫🤣
Скоро не съм се смяла така, направо сълзи ми избиха Trollface Прашки аз носих преди много активно, но откакто се появиха бразилианите, ги оставих на заден план. Най-удобно ми е с бразилиани.
Ураганче, моята захар като наближи тази стойност и почвам да сплитам кълки. Поставила съм си граница 4,1 ако видя и хапвам нещо, дори и да не съм гладна, само да не слиза по-надолу.
beki8, пулса ти от 66 ти е бомба. Аз пия хапове за това и пак не мога да го докарам толкова, само когато легна се доближава. От доктор Карди знам, че златната среда е 65-70. И като казах доктора, днес ми се обади и ме пита "дебеланке как си в тази жега, криеш ли се?" Останах много изненадана, защото сефте се случва да ми се обади да ме пита как съм. Казах му, че съм в офиса на климатик и не смея да изляза, защото е ад. Той каза - точно така - никакво вън за теб, на умерена температура и навън само с шапка, ако трябва инцидентно да излезеш. Иначе никакво излизане! Викам слушам шефе. Накрая го питах - викам абе докторе, вие за всички пациенти ли така мислите и дрънкате. Той ми отговори" Истината е, че имам някои пациенти, които са ми по на сърце и с проблеми, които не бива да имат на тази възраст, та ти си една от тях. Изненадах се, честно казано и за обаждането, и за искреността му. Обичам го тоя доктор! Purple Heart И за мама пита после, казах му, че всичко е наред /пу-пу/.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 21:03 от sharpy

# 393
Има ли някой тук, който да е прекалявал с магнезия, да сподели каква е била реакцията на организма?
Ама, Шарпи, ти си такава голяма душа, че човек няма как да остане безразличен към теб! 💛

# 394
Нани, доколкото знам не може да се прекали с магнезия. Бая таблетки трябва да изпиеш. То от едно хапче не се усвоява цялото количество.
А и съм чела и кака ти Невена е писала, че това не се предозира, а се изчишква.

# 395
Чак толкова да съм прекалявала с магнезия...май не съм.🤔 От магнезиевия цитрат в по-висока доза най-много да съм била малко по-разхлабена. Но предполагам, че при всеки е различно.

# 396
Има ли някой тук, който да е прекалявал с магнезия, да сподели каква е била реакцията на организма?
Ама, Шарпи, ти си такава голяма душа, че човек няма как да остане безразличен към теб! 💛
Сърдечно ти благодаря, Нани Purple Heart По принцип съм много позитивен човек, но когато някой опита да ме прави на маймуна, ставам много лоша Trollface
За магнезия да ти кажа, тъй като аз имах случай, в който свърших в спешното. Тук съм писала за това, но по него време може да не си била във форума още. Получих някаква много странна "криза", ако мога така да се изразя. Краката ми се вцепениха, виене на свят, не можех да пазя равновесие, силно мравучкане по крайниците. Мравучкане и гъделичкане. Тъпото е, че бях на една комисия точно тогава че пускахме в екплоатация един строеж и щях да се строполя пред хората. Един от мъжете се усети, че нещо ми става и ме подхвана под ръка и ме съпроводи до офиса да седна на стол. Оттам колега ме качи и в спешното. Невролога взе да ме разпитва кво и що, казах си всичко квото се сетих. Ккаво пия, какви проблеми имам, за сърцето казах. Доста помисли и въпроси други ми зададе и накрая ме пита - магнезий приемаш ли. Казах му да. По колко? Казвам сутрин и вечер магнерот, през деня магнезиев цитрат. И той облещи очи. Каза веднага го спираш. Спираш магнезия и почваш витамини от Б групата. Викам ама магнерота ми е от кардиолога изписан. Вика - обади му се утре и му кажи, че аз го спирам за 1 месец и в този месец ще приемаш Б витамините. Бевит Форте ми изписа. И наистина, след около 2-3 дни тези симптоми изчезнаха. Сега от това ли е било, или не, не знам. Само споделям какви симтоми имах и какво становище ми даде лекарят /невролог/ за тях.

# 397
Хм, ново двайсе.
Значи можело и да се предозира.
В интерес на истината понякога мравучкане по краката имам някакво.
Може би да почна да пропускам тоз магнезий.
Днес пих един магнерот и аз след като обядвах. Заради кросчето.
Викам да не пия вечерта.

Шарпи, а това с обездвижването би ли го обяснила. Имаше ли болка в крайниците или просто спря да се движиш и не можеше да ги мръднеш.

# 398
Хм, ново двайсе.
Значи можело и да се предозира.
В интерес на истината понякога мравучкане по краката имам някакво.
Може би да почна да пропускам тоз магнезий.
Днес пих един магнерот и аз след като обядвах. Заради кросчето.
Викам да не пия вечерта.

Шарпи, а това с обездвижването би ли го обяснила. Имаше ли болка в крайниците или просто спря да се движиш и не можеше да ги мръднеш.
Нямах болка, по- скоро като парализирана. Не можех да помръдна. Опитвайки се, залитах и щях да падна. Точно тогава стана този мъж и ме хвана под мишница. Краката си чувствах сякаш са ми вързали 2 гюлета и не можех да помръдна.
Аз оттогава спрях цитрата. Пия само магнерот по 1 вечер. Поднових го като мина месец. За изследването на магнезии съм чела, че това, което се изследва не е меродавното изследване и винаги излиза в граници. Имало някакво специфично за активен магнезий ли беше не помня, което било най-достоверното и реално изследване. Но помня, че беше и скъпо. Бая четох тогава и накрая се отказах заради цената май. Та "обикновеното" изследване нищо не показва с две думи.

# 399
Шарпи, викаш може и на мен да ми е ниска тая захар. 😁 То има разлика между венозна и от пръст. Та може и под 4 да е била 😁 Глюкомера на гладно сутрин все ме изкарва 5 и нещо, в лабораторията съм винаги под 5.

# 400
Шарпи, викаш може и на мен да ми е ниска тая захар. 😁 То има разлика между венозна и от пръст. Та може и под 4 да е била 😁 Глюкомера на гладно сутрин все ме изкарва 5 и нещо, в лабораторията съм винаги под 5.
Като нищо може да ти е ниска. Аз ти казвам, тръгне ли да става 4.1-4.2 и веднага усещам замайване. Моята винаги е в порядъка 4.8-5.0. лаборатории, глюкомери - все толкова. Та по-ниската захар+ жегата вероятно ти е докарало този дискомфорт.

# 401
https://vm.tiktok.com/ZGJqUYybQ/
Айде на макароните😂😂😂😂😂 така наистина се ЗАРЕЖДА с ИР човек 😂😂😂

# 402
Прави "фотьойл", ха ха ха!🤣 Нали пастата трябва някъде да седне.😅

# 403
Оф, дано таз никой да не я слуша.

# 404
Шарпи, на тази е ок пулса, аз гледам гривната какво мери:
Рано сутрин е от 41 до 45
При спорт от 120 до 158
В покой през деня е около 57