Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 701
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Не съм забравила, но беше нас промоция и исках да го опитам Blush

# 511
Чакам пред кабинета на Ендокриноложката. После ще ви кажа какво е станало.

Редактирам се, че съм последна.

Каза, че са ми добри изследванията и инсулина вероятно е моментна стойност. Огледа жлезата, кистата си е малка и няма проблеми с нея. Други изменения няма никакви. Според нея нямам нужда от хормон при тези изследвания. Препоръча ми само една добавка инофолик, ако искам да пия.
Каза, че умората и другите ми симптоми може да са от отслабването, защото организмът ми е изтощен. Витамин Д дефицита си бил проблем на цялата популация. Общо взето съм доволна от лекарката. Потвърди казаното и от моята си лекарка.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 10:16 от Hurricane~

# 512
Много стиснати палци Purple Heart

# 513
Много стиснати палци Purple Heart
Благодаря, редактирах се отгоре.

# 514
Ураганче, и аз съм пила Инофолик за регулиране на хормони тогава.  На моя приятелка дъщеря й пък го пие за ИР, също изписан й от ендокринолог. Казва, че е свалила няколко кг, откакто го пие. То това е инозитол и фолиева киселина.

# 515
Ураганче, и аз съм пила Инофолик за регулиране на хормони тогава.  На моя приятелка дъщеря й пък го пие за ИР, също изписан й от ендокринолог. Казва, че е свалила няколко кг, откакто го пие. То това е инозитол и фолиева киселина.
То целта не ми е сваляне. Но ще е хубаво някакъв баланс да вкарам в хормоните 😂

# 516
Скрит текст:
Във връзка с плуването… Поръчах си бански и тъкмо пристигна. Много мразя да се къпя в море, басейн и т.н., когато съм на почивка. Заради стрии и целулит нося само шорти като бански и е много трудно да съчетавам горнище и долнище, но май съм нацелила цветовете този път. Може би ще си го оставя макар и късите гащи да са един номер по-големи, нямаше размер С.

Може ли да ми кажете откъде купихте банския? Изглеждате страхотно!

# 517
Ураганче, и аз съм пила Инофолик за регулиране на хормони тогава.  На моя приятелка дъщеря й пък го пие за ИР, също изписан й от ендокринолог. Казва, че е свалила няколко кг, откакто го пие. То това е инозитол и фолиева киселина.
То целта не ми е сваляне. Но ще е хубаво някакъв баланс да вкарам в хормоните 😂
Да, да, това го знам. Просто го споменах, тя какви наблюдения има откакто го приема. Предполагам, че е свалила по-скоро от отрязването на лошите ВГХ, а не толкова от него.
Лично аз също нямах ефект на сваляне тогава, но хормоните ми се побалансираха.
    Може ли да ми кажете откъде купихте банския? Изглеждате страхотно!
Това е написала малко след това
Seafolly се казва марката. Взех си го от Германия, но виждам, че я има и в сайтовете на aboutyou и bestsecret.

# 518
  • София
Здравейте, имам въпросче относно спорта. Колко пъти в седмицата и какво спортувате?

# 519
Здравейте, четох ,че харесвате бургера от сьомга в Лидл
 От 31.07 ще бъде с  с купон - 60% на втората бройка...

# 520
Ураганче, а изследванията ти какви бяха - аз съм ги изпуснала като стойности?

# 521
Здравейте, четох ,че харесвате бургера от сьомга в Лидл
 От 31.07 ще бъде с  с купон - 60% на втората бройка...

Аууу. Ама какъв е този купон?
А ако купя 10 бр ще важи ли?

# 522

Редактирам се, че съм последна.

Каза, че са ми добри изследванията и инсулина вероятно е моментна стойност. Огледа жлезата, кистата си е малка и няма проблеми с нея. Други изменения няма никакви. Според нея нямам нужда от хормон при тези изследвания. Препоръча ми само една добавка инофолик, ако искам да пия.
Каза, че умората и другите ми симптоми може да са от отслабването, защото организмът ми е изтощен. Витамин Д дефицита си бил проблем на цялата популация. Общо взето съм доволна от лекарката. Потвърди казаното и от моята си лекарка.
Не мога да разбера, подобно изказване какво точно трябва да значи?! Успокоение ли е или какво? Изобщо какъв е смисилът от подобно изказване? Някой може ли да обясни?

# 523
Аууу. Ама какъв е този купон?
А ако купя 10 бр ще важи ли?
Тея купони май са с приложение в телефона. Не ги разбирам аз, нямам такова. Но могат да се купят до 6 броя.

# 524
Ураганче, а изследванията ти какви бяха - аз съм ги изпуснала като стойности?

Не е за успокоение, а че не е изненада, че го има. И да си пия капките. Явно от слънце вече не се набавя толкова лесно. Това имаше предвид жената.

Общи условия

Активация на акаунт